Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(neas @ 2010 07 03, 21:39)
Sveikutes 4u.gif
Planuoju pirmadieni palekt iki Suvalku. Gal kas galit pasakyt ar dirba pirmadieniais Piko bazyte? Aciu!

Kadangi taip niekas ir neatsake, parasysiu as. Buvau siandien (pirmadieni) Suvalkuose- Piko dirba smile.gif
Atsakyti
gal galit kas pasakyti,ka apsimoka vezti is lenkijos pardavimui,kad biski prisidurt ?
Atsakyti
QUOTE(neas @ 2010 07 05, 16:51)
Kadangi taip niekas ir neatsake, parasysiu as. Buvau siandien (pirmadieni) Suvalkuose- Piko dirba smile.gif

kaip paukštienos kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(neas @ 2010 07 05, 16:51)

Gal žinai, koks kursas prie sienos?
Atsakyti
Keiciaus siandien tai 1.18 buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2010 06 30, 21:25)
sveikos, gal kas galit pasakyti, kiek Dada sauskelnes lenkijoj kainuoja? 64, 72 vnt?

Biedronkoj 27.99 zlot.
Papildyta:
QUOTE(mamuke68 @ 2010 07 05, 17:39)

Šiandien kauflande kalakutu sparnai buvo po 4.99 ir šviežios antys po8.99
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 07 05, 17:15)
gal galit kas pasakyti,ka apsimoka vezti is lenkijos pardavimui,kad biski prisidurt ?

Na pabandykite ir tiek mirksiukas.gif tik pirma susiraskite pirkeju

Atsakyti
[quote=Lusinda,2010 07 03, 16:05]
Sveikios,planuoju penktadienį nuvykti į Suwalkus, tai domintų kokio prekybos tinklo maisto parduotuvė yra Suwalkų Plazoje ? Ir dar, kurioje gatvėje yra miesto turgus ale mūsų "Gariūnai", ar verta ten lankytis ? Norėčiau nusipirkti kilimą ir užuolaidas.
Dėkui, labai lauksiu jūsų patarimų 4u.gif

Pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 07 05, 17:39)

Šlaunelės- 4,9 zl; sparneliai-5,49 zl;krūtinėlė- 14,75zl. Jogurtukų neblogų Biedronkoj nusipirkom po 0,49zl. ir šiaip kainos parduotuvėse nepakilusios, o kai kurios dar net ir žemesnės nei buvo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elze @ 2010 07 03, 09:21)
Sveiki,

noriu jūsų patarimo - kur galima būtų Lenkijoje įsigyti stalo futbolo stalą ax.gif gal žinote kokias sporto parduotuves ar gal yra didžiuosiuose prekybos centruose sporto prekių parduotuvių, kur galima būtų įsigyti tokį daiktą?  rolleyes.gif

Laukiu jūsų komentarų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos apsipirkinėtojos 4u.gif
pagarba jums, taip puikiai vedate temelę, tiek naudingos info radau, tik deja man reikiamos dar neaptikau, gal kas padėsite ax.gif ruošiamės važiuoti pirkti "plaukiojančio" parketo. Gal kas pirkę, žinote geresnius taškus, ar apsimoka, kaip kainelės?? ir gal kas radote lenkų fabriko gamybos: KRONOPOL, berods vadinas (gal su klaidom parašiau blush2.gif )
AČIŪ, jei kas padės 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasidalinti informacija, prekes gyvuneliams ( mane domina katytes )- kur labiausiai apsimoka pirkti Suvalkuose?
Domina maistelio ir kraiko kainos, taip pat noretume ir tualeta isigyti...
4u.gif
Atsakyti