dar turiu viena klausima gal kas žinot o turguje Bialystoke eurais galima atsiskaityti

QUOTE(aleksa @ 2010 08 11, 11:43)
dar turiu viena klausima gal kas žinot o turguje Bialystoke eurais galima atsiskaityti 

O man ydomu būtu gal kuri keitė eurus į zlotus????
QUOTE(smilga1972 @ 2010 08 08, 17:29)
Merginos, kaip manote, ar verta važiuoti į Lenkiją apipirkti vaikus mokyklai (turiu omeny tiek mokyklines prekes, tiek rūbus)? Niekad nevažiavau į ten tai nelabai žinau situacijos
. Ir jei taip, tai kur geriau važiuoti
?

Manau, kad verta, pavasarį pirkau sūnui džinsus, mokėjau 40 zl, o lt patys pigiausi ir prasčiausi minimum 60 lt, nemanau, kad galėjo viskas taip pabrangti
QUOTE(saule27 @ 2010 08 10, 15:50)
Adresiuku nežinau, nes nieko ir nieškau pagal juos. Ten miestas mažytis visai, pačiam centre yra parkas, aplink kuri ir išsideste visos parduotuves. Ne kažin kas ten ju ir yra.Tikrai rasit, nes pasiklysti nera kur.
Gal kuri žinot koks dabar kursas?
QUOTE(cezi @ 2010 08 12, 11:10)
Gal kuri žinot koks dabar kursas?
Vakar buvo 1,14 zl už 1 Lt.
o gal galetu man kas pasakyti kaip sekmadieni su parduotuviu darbo laiku tarkim suwalki plaza esancios parduotuves visos dirba, buciau labai dekinga uz atsakyma

QUOTE(honeyyy @ 2010 08 13, 16:03)
o gal galetu man kas pasakyti kaip sekmadieni su parduotuviu darbo laiku tarkim suwalki plaza esancios parduotuves visos dirba, buciau labai dekinga uz atsakyma

http://www.plaza-suwalki.pl/ dirba nuo 9 iki 21 val
sveikos merginos noriu pasiteirauti kas buvot nesenai Plazoj ar dar yra akciju ar jau baigesi

QUOTE(mergyte_ @ 2010 08 14, 15:46)
sveikos merginos noriu pasiteirauti kas buvot nesenai Plazoj ar dar yra akciju ar jau baigesi 

Yra akciju atrakciju, bet ne tokios jos ten dideles tik kai kuriose parduotuvese.