Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

ruošiamės važiuot į lenkus , įdomu ar pas juos dauguma kainų liko senos ?
domina prekės vaikams , mišinukai , pampiai, smile.gif pieno , duonos produktai
Atsakyti
man irgi idomu? negi nuiekas nevziuoja? Kazkaip apmire temele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 09 13, 12:29)

Didelių skirtumų aš nepastebėjau schmoll.gif
Mes jau antri metai, kas mėnesį vis važiuojam ir niekada nenusivylėm. Papraščiausia atsirinkom ką pirkti apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip baldų kainos? Dvigulės lovos ir panašiai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 09 13, 12:02)
O kaip baldų kainos? Dvigulės lovos ir panašiai? 4u.gif

juk lova lovai nelygu - dydis, medžiaga, etc.
mes pirkom ne lovą, o batų dėžę prieš metus. Kaune kainos ėjo nuo 300 lt, ten nupirkome tokią, kokios mums konkrečiai reikėjo, už 199 zl.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 09 13, 13:06)
juk lova lovai nelygu - dydis, medžiaga, etc.
mes pirkom ne lovą, o batų dėžę prieš metus. Kaune kainos ėjo nuo 300 lt, ten nupirkome tokią, kokios mums konkrečiai reikėjo, už 199 zl.

Su MB važiuosim po poros mėnesiukų lovos į Lenkiją pirkt, sakė ten pigiau ir kokybė geresnė. Na, žiūrėsim. MB sako, reiškias žino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2010 09 13, 12:29)

Kam arti tai dar kai kas, kam buna akcijos ir apsimoka pirkti, o jei toli važiuot, tai tikrai, kad ne schmoll.gif Kainos tokios pat kaip ir pas mus. Taigi zlotas gerokai pakiles.
Atsakyti

šeštadienį buvom Bealistoke, aplankėm: Lidle, Makro, Auchaną, turgų.
Asortimentas Lidle sumažėjęs, miltai pabranę ir visai nėra rūšių, aliejaus irgi nėbuvo, cukrus brangesnis.
Makro skalbimo priemonių akcija buvo, tai apsimokėjo pirkt.
Auchane sauskelnių Hugges akcija buvo.
Anksčiau nuvažiavus į Lenkiją lietuviškais numeriais daug mašinų matydavom, o šį kartą nematėm nei vienos mašinos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamarte: 13 rugsėjo 2010 - 17:55
Sveiki,
Man taip pat labai įdomu kainos, pvz: cukrus, aliejus, higienos prekes. Kokį miestą patogiau aplankyti, kokia savaitės dieną, gal koks turgus vyktų? Pravers visa nauja informacija. Labai lauksiu 4u.gif
Atsakyti
6dieni buvau Suvalkuose. Nuo naujuju miestas pasikeites, atsidares naujas prekybos centras labai panasus i Kauno akropoli. Kainos likusios tos pacios mano manymu. Mes neperkame pigiausiu prekiu, prekinames del maisto ivairumo, kokybes. Skanus jogurtai, desrytes, surius, sausainius, sulciu, kruopas, alieju ir pan. Tuo paciu susitaupo nuo 400lt apie 100lt. Bet kuras mums is klp tiek ir kainuoja. Taigi gaunasi tas pats tik idomesni produktai ir sugaistas laikas smile.gif
Beje cukrus 2.99 zl
Aliejus 1l- 3.49 - 4.99 zl
Atsakyti
Ir beje Lt numeriu kas trecia masina prie Kauflando, Lidl. Mieste pravaziuojant kas 10-15 pastatytas Lt auto. Cia nuo 7 ryto iki ~13val sestadieni 11d
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif

Planuojam nulėkti apsipirkti į Bialystoką. Gal kas žinot, kaip ten dabar kainos, kai zloto kursas pakilęs? Planuojam pirkti vaikams drabužėlių, batukų ir pan. Ar verta dėl to važiuoti? ir kur geriau: turguj ar parduotuvėse? Ir gal kas pamenat kokiu adresu, ar kokioj gatvej turgus?

Dėkui smile.gif
Atsakyti