Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(vasarė @ 2010 10 05, 12:04)
aha as atsimenu, kad arkadijui gavosi po 8 litus su centais pernai  thumbup.gif nemanau, kad siemet bus zymus skirtumas  rolleyes.gif

Siaip as jau kai geguzes pradzioj vaziavau, vaistai buvo pabrange, lyginant su pernai metu kainom- apie 20- 25 proc
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 05, 11:41)
Siaip as jau kai geguzes pradzioj vaziavau, vaistai buvo pabrange, lyginant su pernai metu kainom- apie 20- 25 proc

vis tiek lietuvisku kainu nepralenks
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 05, 11:41)

na nežinau, kur Jūs prekinatės blink.gif g.gif
Aš važiuoju jau pora metų, į mėnesį bent kartą, kiekvieną kartą užsukdama į Arkadios vaistinę, bet tokio pabrangimo nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
Piranija, o kuriose maisto pardėse apsiperki?
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2010 10 05, 13:08)
na nežinau, kur Jūs prekinatės  blink.gif  g.gif
Aš važiuoju jau pora metų, į mėnesį bent kartą, kiekvieną kartą užsukdama į Arkadios vaistinę, bet tokio pabrangimo nepastebėjau  schmoll.gif

Prekinuos toj pacioj Arkadios vaistinej- tai gal tada tik tie kuriu man reikejo- tiksliau mano draugei, todel labai susnervavau, nes zinot, kai reikia kitam pirkt doh.gif

O i tema- gal kas greitu laiku vaziuoja is Kauno i Suvalkus ir nori pakeleivio? bigsmile.gif
Galetume ant benzo susimest- nes mano masiniuks kazko streikuoja, o isvaziuot su tokiu- schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenssniegas: 05 spalio 2010 - 12:03
QUOTE(muminukas @ 2010 10 05, 12:52)

Maršrutas toks :
Pikas- mažas turgus ( jei reikia )- vaistinė ( Arkadios )- Lidl- Biedronka- Kauflandas ( čia perkam ką pamiršom arba ko neradom kitose pardėse blush2.gif )
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 05, 13:03)
Prekinuos toj pacioj Arkadios vaistinej- tai gal tada tik tie kuriu man reikejo- tiksliau mano draugei, todel labai susnervavau, nes zinot, kai reikia kitam pirkt  doh.gif

O i tema- gal kas greitu laiku vaziuoja is Kauno  i Suvalkus ir nori pakeleivio?  bigsmile.gif
Galetume ant benzo susimest- nes mano masiniuks kazko streikuoja, o isvaziuot su tokiu-  schmoll.gif

Gali būti ir Jūsų tiesa mirksiukas.gif

manau nelabai kas nori pakeileivių šiaip iš šono g.gif Juk kai mašina užkraunama, tai lužta lingės ir t.t. ( čia iš draugės patirties ) ir šiaip dyla viskas daug greičiau, nei su įprastais svoriais važinėjant blush2.gif mirksiukas.gif O jau paskui ant remonto niekas nesimes hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranija: 05 spalio 2010 - 12:07
QUOTE(Ania @ 2010 10 05, 10:31)
Ir aš pagalvojau, gal apsipirkti Gariūnuose ir nusivyliau, gaila šeštadienį į Suvalkus nenuvažiavome.
Nesvarbu, kad man iš Vilniaus toli. Bent jau kokybiškų batų galima rast ir maistas pigiau. Vien vaistai sezoniniai kelionę atperka.

Turiu klausimą: gal kuri užmatėte kiek dabar Lenkijoje Oscillococinum kainuoja? Prieš metus pirkome vienoje vaistinėje po 14zl o Arkadijos po 10zl.

Po 14 dabar ir kainuoja, ten akcija buvo kai po 8 kainavo. Praeita savaite kaip tik atkreipiau demesi, bet pasmus tai 25 litai kainuoja, tai manau kad vis tik dar apsimoka.
Atsakyti
[quote=Ania,2010 10 05, 10:31]
Ir aš pagalvojau, gal apsipirkti Gariūnuose ir nusivyliau, gaila šeštadienį į Suvalkus nenuvažiavome.

Žiūrint kokius reikalavimus keliate ir ar mokate ieškoti ir derėtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Piranija: 05 spalio 2010 - 12:13
Penktadienį Arkadijoj pirkau 17 vnt. oscilo, mokėjau po 9,99 zloto, nors ant jų lipdukai su kainom po 11,99 ir 14,99 zl, bet gal urmu pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2010 10 05, 14:06)

manau nelabai kas nori pakeileivių šiaip iš šono  g.gif Juk kai mašina užkraunama, tai lužta lingės ir t.t. ( čia iš draugės patirties )  ir šiaip dyla viskas daug greičiau, nei su įprastais svoriais važinėjant  blush2.gif  mirksiukas.gif  O jau paskui ant remonto niekas nesimes  hihihi.gif

Tai as taip ir pradejau vazineti, su viena mamyte, kuri man cia labai mielai pasiule mastau.gif
Bet dabar ji isvykusi is Lietuvos, ir manau kad tikrai nebegris verysad.gif
Tada teko paciai pradeti vazineti- o vezuosi tai tikrai nedaug as- biski sio, biski to, tilpdavom... bigsmile.gif
Atsakyti
kaip kuro kainos?pvz dyzelis?Kaip ir pas mus?
Kas buvot Plazoj kaip ten kainos?Ar skiriasi daug nuo mūsų,ale akropolių ir pan?
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 10 04, 20:45)
O Suvalkuose H&M yra  g.gif ? Kurioj vietoj?

yra salia mc donaldo suwalki plaza PC.

QUOTE(Ania @ 2010 10 05, 09:31)
Turiu klausimą: gal kuri užmatėte kiek dabar Lenkijoje Oscillococinum kainuoja? Prieš metus pirkome vienoje vaistinėje po 14zl o Arkadijos po 10zl.

Arkadijos vaistineje siandien pirkau:
Oscillococinum- 9.99 zl
Prospan- 9.99 zl
Stodal - 9.99 zl
Gripex 12 tabletku- 7 su centais zl
theraflu grip max 10 maisiuku dezute- 15 zl
vitaminas C 50 draze zirniuku - 2,49 zl
Cholinex (faringodol) 24 pastiles- 7.99 zl

miltai tortowa 1kg - 1,39 zl
OB tamponai 24 vnt. 9,99zl
vistienos kumpeliai-6.99 zl/kg
kava granuliuota 200g - 9.99zl