Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(milaaa @ 2010 06 04, 20:56)
Liusi 4u.gif kaip suprantu jums siulo gartraukio nejungti prie bendros ventiliacijos g.gif bet juk tuomet ganetinai daznai reiks keisti filtrus g.gif o tai turbut bus nepigu ir nelabai patogu bigsmile.gif

tai va kad as manau jungti ji, o palubej isvesti tuos vamzdzius, po to juos slepti po kokiu gipskartoniu g.gif pas drauge taip padaryta bute ax.gif

reikalas tame kad baldus gaminsim patys, tiesiog reikia rinktis - daryti patiem ar isviso ju netureti, kadangi vyras yra si bei ta jau dares tai sako kaip nors paskaiciuosim ir padarysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 04 birželio 2010 - 19:09
tuos vamzdzius galima isvesti, bet tai daugiau bedos nei naudos. gaunasi beveik du kampai g.gif ir ilgis tu ventiliaciniu vamzdziu pakankamai ilgas gaunasi g.gif

manau, reikt neskubeti. ir pasieskoti inete info apskritai apie gartraukiu tipus, ju veikimo principus ir montavimo rekomendacijas tam tikrais atvejais.

kai man reikejo, nemazai info radau rusiskuose tinklapiuose. nuo....iki....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 04 birželio 2010 - 19:15
QUOTE(Liusii @ 2010 06 04, 15:20)
jo butas 9 ausktu blokiniam name, 4 kambariu  biggrin.gif

griausit sienas blokiniam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 04 birželio 2010 - 19:41
QUOTE(Liusii @ 2010 06 04, 20:08)
tai va kad as manau jungti ji, o palubej isvesti tuos vamzdzius, po to juos slepti po kokiu gipskartoniu  g.gif pas drauge taip padaryta bute  ax.gif

reikalas tame kad baldus gaminsim patys, tiesiog reikia rinktis - daryti patiem ar isviso ju netureti, kadangi vyras yra si bei ta jau dares tai sako kaip nors paskaiciuosim ir padarysim  ax.gif

juo labiau sumokeciau uz projekta 4u.gif
na dar galima padaryti izuliai blush2.gif MB puikiai moka naudotis iv pc programom, susidejo bent 3-4 projektavimo programas ir pradejo zaisti jomis bigsmile.gif biggrin.gif pagrindines idejos buvo musu, bet truko kazkokio isbaigtumo, geros idejos virsutinem spintelem, spaude laikas smile.gif atsitiktinai uzejom i baldu salona, radom mums patikusiu ideju, pamirsom savo projekta ir paprasem padaryti mums projekta. padare, pakoregavom, ismatavimus visus aptarem.projekto neatiduoda, kol nepasirasai gaminimo sutarties(greiciausiai parduotu pati projekta). kadangi planavom pas juos gaminti, tai viska gavom ir atspausdinta, ir ideta i CD, kad MB dar galetu pazaisti kelias dienas, apgalvoti. bet jei projekto mums nebutu dave, nes gamintumem kitur, MB jau butu galejes pavogtas dizaineres idejas pats sudeti i brezinius ir tai nieko NIEKO nekainuotu bei planeli nunesti bet kokiam baldziui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 04, 21:38)
griausit sienas blokiniam?

taip griausim , bet ne visa siena o tik dali jos ax.gif desim saramas, be to gyvenam 8 aukste tai pakrova nedidele pas mus ir manau pragriauti 2 metrai sienoj nieko blogo ax.gif cia mano svajone tureti kartu virtuve su svetaine blush2.gif zinau kad blokiniam sienos laikancios, bet kaip man aiskino ta siena nelaiko tiesiogiai bloko, jis remiasi ir yra privirntas i lauko siena ir i siena prie vonios ir tualeto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 04 birželio 2010 - 20:07
QUOTE(Liusii @ 2010 06 04, 19:04)
taip griausim , bet ne visa siena o tik dali jos  ax.gif desim saramas, be to gyvenam 8 aukste tai pakrova nedidele pas mus ir manau pragriauti 2 metrai sienoj nieko blogo  ax.gif cia mano svajone tureti kartu virtuve su svetaine  blush2.gif zinau kad blokiniam sienos laikancios, bet kaip man aiskino ta siena nelaiko tiesiogiai bloko, jis remiasi ir yra privirntas i lauko siena ir i siena prie vonios ir tualeto  smile.gif

sveikos, as del gartraukio, noriu pasakyt kaip esu macius padaryta, tokiam paciam daugiaaukstyje, o paprasciausiai skyle i lauka padaryta ir visai nereikia iki ventiliacijos vesti.gal pagelbes!
Atsakyti
Sveikos,

Na nežinau aš čia turbūt nelabai į temą parašysiu, bet gal kas galės pagelbėt... blush2.gif Mum reikia perkelti dujų skaitliuką į kitą vietą, tai gal kuri turėtumėt kokio dujų montavimo meistro kontaktus Kaune?? Norėtųsi iškart su meistru tartis, o ne per LD, manom taip būtų pigiau blush2.gif Tiesiog pamaniau, kad šioj temoj, gal ne viena esat su tuo susidūrusi ir galėtumėte ką rekomenduot? ax.gif

Dar paskaitinėjau, kad dėl gartraukių ėjo kalba, pas mus irgi problematiška jį išvesti į ventiliaciją, todėl mąstom dėti su anglies filtrais (filtrai kainuoja 40 lt), o kas kiek laiko reiks keisti priklauso kiek daug gamini biggrin.gif Konsultantas sakė, vieni keičia kas pusė metų, kiti kas pusantrų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 06 07, 10:45)
Sveikos,

Na nežinau aš čia turbūt nelabai į temą parašysiu, bet gal kas galės pagelbėt... blush2.gif Mum reikia perkelti dujų skaitliuką į kitą vietą, tai gal kuri turėtumėt kokio dujų montavimo meistro kontaktus Kaune?? Norėtųsi iškart su meistru tartis, o ne per LD, manom taip būtų pigiau blush2.gif Tiesiog pamaniau, kad šioj temoj, gal ne viena esat su tuo susidūrusi ir galėtumėte ką rekomenduot? ax.gif

Dar paskaitinėjau, kad dėl gartraukių ėjo kalba, pas mus irgi problematiška jį išvesti į ventiliaciją, todėl mąstom dėti su anglies filtrais (filtrai kainuoja 40 lt), o kas kiek laiko reiks keisti priklauso kiek daug gamini biggrin.gif Konsultantas sakė, vieni keičia kas pusė metų, kiti kas pusantrų tongue.gif

Viskas paprasta. Skambini i LD, sakai namie jauciamas duju kvapas. Atvaziuoja terliai, nieko neranda, o tu "tarp kitko" paprasai pakeisti skaitliuku vieta. Padarys.
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 06 07, 10:45)
Sveikos,

.......

kad pigiau tai faktas, pries savaite si reikala "operavom", tai kainavo 300,- lt. o meistrelis sake jei butumet tiesiogiai taresi tai butu 150lt kainave. Saukstai po pietu aisku jau doh.gif
Man didziausia mistika, tai kaip pas zmones nesimato duju vamzdziu kampuose, kur juos visus susliapia g.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 06 07, 16:15)
Viskas paprasta. Skambini i LD, sakai namie jauciamas duju kvapas. Atvaziuoja terliai, nieko neranda, o tu "tarp kitko" paprasai pakeisti skaitliuku vieta. Padarys.

thumbup.gif Aišku reiks taip ir daryt.. Dėkuj už paprotinimą smile.gif

QUOTE(Sirvita @ 2010 06 07, 16:16)
kad pigiau tai faktas, pries savaite si reikala "operavom", tai kainavo 300,- lt. o meistrelis sake jei butumet tiesiogiai taresi tai butu 150lt kainave. Saukstai po pietu aisku jau  doh.gif
Man didziausia mistika, tai kaip pas zmones nesimato duju vamzdziu kampuose, kur juos visus susliapia g.gif

niu bandysim mes tada ieškotis/gudrauti kaip acuktuvaz pamoke blush2.gif bigsmile.gif O dėl vamzdžio nesimatymo man irgi kažkokia mistika g.gif Aš tai galvoju gal reiks po kokia plokšte slėpt... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elwa: 07 birželio 2010 - 15:35
QUOTE(acuktuvaz @ 2010 06 07, 16:15)

vo tai geras thumbup.gif
Gal ir daugiau ka galima "sutvarkyti" tokiu budu biggrin.gif
Va gyvatukui bus eile keisti vieta neuzilgo biggrin.gif
Atsakyti
Kai gyvenau bute, tai duju skaitliukas specialiai buvo pasleptas virtuvineje spinteleje. Vietos uzteko ir skaitliukui ir kokiom smulkmenelem susideti. Toki varianta net pats duju meistras gali jum patarti kaip geriau padaryti. mirksiukas.gif
Atsakyti