Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vilnele @ 2010 06 12, 22:14)
o kodėl? man atrodo, kad rankšlusočiai ten pūva drėgni. O ar patogu , kai abi pusės skirtos buteliams,  aliejams?

Na, drėgnų rankšluosčių galima ir nedėti. Jei yra ką dėti, tai patogu. Aš ten laikau tik aliejų ir actą, tai man tiek daug vietos nereikia schmoll.gif

QUOTE(Sirvita @ 2010 06 13, 10:59)
Tai kad jie neputu, itariu geriausia vieta ranksluostinei yra prie virykles sono g.gif , nes gaminant siluma isdziovintu dregme  bigsmile.gif

Dabartinės orkaitės visai neskleidžia šilumos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 06 14, 01:02)
Sirvita, jei jau norite parodyti savo private albumą, tai ir atitinkamus prisijungimo rezkvizitus pasakykite smile.gif
P.S. pažiūrėkite štai čia:
http://www.supermama...?...&p=36322767

ups ax.gif
pameginsiu ismokti ikelti ax.gif
Papildyta:
Cia mano galutinis virtuves projektas.
mano galva patogiausias variantas smile.gif

user posted image

Valio clap.gif isejo ikelti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 14 birželio 2010 - 11:06
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 14, 12:04)
mano galva patogiausias variantas  smile.gif

virtuvės matmenys?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 14, 13:10)
virtuvės matmenys?

viena siena 2.43 cm,
galine siena 1.95 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 14 birželio 2010 - 15:33
Laba diena, niekur nerandu man tinkamos temos... ka patartumete deti virtuveje ant mediniu grindu? galvojam gal linoleuma tiesti? aisku graziausia butu palikti medines grindis, bet kaip su vandeniu ant ju? o gal buna kokios spec. priemones tokiose vietovese medinem grindim? 4u.gif
Atsakyti
nu mergaites jau turiu savo virtuves gamybos detaliu matmenis ir kainavo man viskas 150 lt, visa savaite bendravom emeilu, keitimus dariau visokius, ale mandagiai zmogus labai elgesi ax.gif pridejo ir kiek kokios furnituros pirkti, zodziu esu labai laiminga thumbup.gif beliko lekti i firma ploksciu uzsakyti pjovimui tongue.gif

noriu patarimo del virtuves stalo, pas mane isgriove dali sienos, tai kaip ir su salionu susijungia erdves, ka darytti su stalu? pastaciau laikinai sena tai atrodo kazkaip kaimietiskai man doh.gif galvoju kai bus nauji baldai ka su stalu galvot? gal bara???
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 06 14, 22:08)
Laba diena, niekur nerandu man tinkamos temos... ka patartumete deti virtuveje ant mediniu grindu? galvojam gal linoleuma tiesti? aisku graziausia butu palikti medines grindis, bet kaip su vandeniu ant ju? o gal buna kokios spec. priemones tokiose vietovese medinem grindim? 4u.gif

pas mano močiutę medinės grindys virtuvėje jau kokius 40 metų... Vandens dėmių jokių nėra, tik ties darbastaliu labai dažnai (2x per metus) reikia tvarkyti (dažo ir gana papigiais dažais), nes nusitrina, bet šiaip aš ir norėčiau tokių atsparių grindų...
Atsakyti
aisku graziausia butu palikti medines grindis, bet kaip su vandeniu ant ju?
Va, šitoje temoje moterys turi medines grindis, gal paklausk jų? mirksiukas.gif
http://www.supermama...?...8476&st=504
Atsakyti
o as turiu toki klausima - kodel niekas nedaro pakabinamu spinteliu iki lubu? todel kad negrazu? ar del techniniu problemu?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 06 15, 01:19)
o as turiu toki klausima - kodel niekas nedaro pakabinamu spinteliu iki lubu?  todel kad negrazu? ar del techniniu problemu?

nu man asmeniskai jos atrodo kad sunkina erdve ax.gif be to palubej pasiekti sunku, nezinau man tai nepatinka, nebent per mazai vietos o reikia sudeti daug tai tada kad isnaudoti plota daryciau iki lubu smile.gif
Atsakyti

Pas mane parketas sudėtas ant tų sovietnių medinių grindų. Nepraktiška schmoll.gif Nuo drėgmės patamsėjo, išsiraitė, o nuo mechaninių smūgių pilna įdubimų.
Galvoju keist, viską lupt lauk ir plyteles klot.
Atsakyti
del virtuves ant mediniu grindu... pas mano tevus sudeta ir viskas ten gerai, juk medines grindis siuolikiniame dizaine net i vonia ir tualeta deda.

merginos, pas ka yra Gras pakelimo mechanizmai?
Pas mus po 2 menesiu jie jau atsipalaidavo ir nepritraukia dureliu kaip reikiant, erzina mane negaliu. Pas jus nera taip?

Siandien pasiziurejau is smalsumo savo auksarankio aferisto baldziaus Laimio Maliausko puslapi, ir ka jus manot, nera to puslapio, manau jau vel pakeite pavadinima imones doh.gif
Atsakyti