Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(punkis @ 2010 06 23, 13:41)
Ar pas ką nors yra viršutinės spintelės, atidaromos į viršų 1,20 cm pločio? O gal esant kur taip matę. Kai nemačius natūroj neįsivaizuoju kaip tai atrodytų.

jos atrodo mazdaug taip:

user posted image

user posted image

o pamatyti galima, manau, daugelyje baldu salonu..
Papildyta:
QUOTE(punkis @ 2010 06 23, 15:03)
Ir dar klausimas. Ar pas ką nors yra indaplovė po orkaite. Atsimenu, kad viena mamytė lygtai žadėjo dėtis.

ir pas mane yra, jokių problemų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O tai ačių už tokų greitą užsakymą. Gyvų pavyzdžių nelabai turiu kur pažiūrėti, nes mūsų kaime baldų parudotuvių nedaug.
Vis dar neapsisprendžiu dėl galutinio varianto, o užsisakyti baldus jau reiktų.
Užmeskit akį, gal dar ką patarsit

user posted image
čia man tos virštutinės spintėls vistiek atrodo labai griozdiškos

user posted image
čia indaplovė po kaitlente, o šalia šaldytuvo paprasta spintelė

o gal pasilikti prie pirminio varianto
user posted image

kas liečia kaitlentės vietą tarp dviejų spintelių, radau internete foto, vadinasi taip galima padaryti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2010 06 23, 08:47)
pas mane irgi dujine, o gartraukis jau 7 metus kabo ne auksciau kaip 60 cm ax.gif Ir nieko smile.gif

aciu, paguodei clap.gif
nes galvoju spjausiu ir desiu 60 cm, ir kas ten gali nutikti jai,
va kai per aukstai tai raso, kad neistraukia kvapu, bet kai per zemai nerandu paskaityti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2010 06 23, 09:27)
Jei toji spalva kuri gavosi neatitinka paletės atspalvio - gali drąsiai kreiptis į dažų pardavėjus kad sumaišytų atitinkančią.
Yra ir klaidų tose paletėse, dar priklauso ir nuo pačių dažų - blizgūs atrodo vienaip, matiniai kitaip.
.............

Tame ir esme, kad tip top spalva kaip tas lapelis 3x3 cm.

Papildyta:
QUOTE(janna @ 2010 06 23, 09:28)
citata:

"Если у вас на кухне газовая плита, то высота установки вытяжки должна быть не менее 80-85 см.
Связано это с тем, что жироулавливающие фильтры вытяжки (а если долго не было очистки, то и сама труба изнутри) покрыты слоем жира. .......... riebalu susikaupianciu ant gartraukio sieneliu uzsiliepsnojimo tikimybe.

aaaaaaaaaaaaa g.gif nu cia svarus argumentas
Atsakyti
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 23, 16:54)
aciu, paguodei  clap.gif
nes galvoju spjausiu ir desiu 60 cm, ir kas ten gali nutikti jai,
va kai per aukstai tai raso, kad neistraukia kvapu, bet kai per zemai  nerandu paskaityti smile.gif
Papildyta:
Tame ir esme, kad tip top spalva kaip tas lapelis 3x3 cm.

pas mane netgi 500 mm, ir tai nieko, viskas normaliai, jau 7 metai naudojuosi 4u.gif
aisku, rekomendaciju ir standartu reikia laikytis, bet kai kartais norisi tiesiog grazesnio dizaino, tai ir rizikuoji blush2.gif
p.s. vis delto dujinems kaitlentems turetu buti maziausiai 700 mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 23 birželio 2010 - 15:57
QUOTE(punkis @ 2010 06 23, 15:47)
......Vis dar neapsisprendžiu dėl galutinio varianto, o užsisakyti baldus jau reiktų.

user posted image

man tai sitas graziai atrodo
O kurioj vietoj pas tave nuoteku vamzdis? g.gif

Saldytuvo bei salia esancios spinteliu dureliu atidaryma daryciau i kita puse (i kaire)
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2010 06 23, 16:57)
pas mane netgi 500 mm, ir tai nieko, viskas normaliai, jau 7 metai naudojuosi  4u.gif
.........

o koks pastatomu spinteliu aukstis pas tave? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 23 birželio 2010 - 16:04
QUOTE(punkis @ 2010 06 23, 15:47)
Užmeskit akį, gal dar ką patarsit>>
kas liečia kaitlentės vietą tarp dviejų spintelių, radau internete foto, vadinasi taip galima padaryti

kaitlentę tikrai galima taip montuoti, jai užtenka stalviršio storio (jei ne dujinė).
del projektų - man tai jos visai neatrodo griozdiškos, tačiau jei virtuvė nėra didelė, kiekvieną kartą darinėti tokias plačias dureles nebus labai patogu, ypač kur gartraukis montuojamas, nes gartraukiui toje spintelės dalyje bus atitraukta nugarėlė, o likusiose spintelės dalyse padėtus daiktus reiktų išimti darinėjant visas plačias dureles. aišku, Blum Aventos yra patogu, bet šiuo atveju, manau, virtuvė tokioms spintelėms per maža.. galbūt geriausias būtų trečiasis variantas, tik darbastalis nukenčia g.gif
o gal pabandyti tokį variantą - 900 mm spintelė plautuvei su stalčiais, 600 mm 2 stalčiai ir dar 900 mm su 2 stalčiais, kur per vidurį kaitlentė? tuomet indaplovė po orkaite. panašiai kaip prieš tai mano įdėto 2 paveiksliuko. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sirvita @ 2010 06 23, 17:08)
o koks pastatomu spinteliu aukstis pas tave?  4u.gif

su stalviršiu 910 mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 23 birželio 2010 - 16:20
QUOTE(punkis @ 2010 06 23, 13:47)
O tai ačių už tokų greitą užsakymą. Gyvų pavyzdžių nelabai turiu kur pažiūrėti, nes mūsų kaime baldų parudotuvių nedaug.
Vis dar neapsisprendžiu dėl galutinio varianto, o užsisakyti baldus jau reiktų.

user posted image

user posted image

norejau pasidometi kokioj firmos uzsakot virtuves baldus? labaipatiko jusu pavyzdis, nes kaip tik irgi naujame bute ruosiames virtuves baldus uzsakyti kad suprojektuotu ir pagamintu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 23 birželio 2010 - 17:41
sveikos 4u.gif priejom ir mes iki virtuves 4u.gif tai dabar pirmas klausimas kuris iskilo vyrui kokias darotes virtuves lietuviskas ar uzsienietiskas?
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2010 06 23, 21:05)
sveikos  4u.gif  priejom ir mes iki virtuves  4u.gif  tai dabar pirmas klausimas kuris iskilo vyrui kokias darotes virtuves lietuviskas ar uzsienietiskas?

cia kuria prasme lietuviskas ar uzsenietiskas? g.gif
Stiliaus, medziagu?

Mano asmeniskai bus is Egger (Austriskos plokstes)
Atsakyti
QUOTE(kepuryte @ 2010 06 23, 22:05)
sveikos  4u.gif  priejom ir mes iki virtuves  4u.gif  tai dabar pirmas klausimas kuris iskilo vyrui kokias darotes virtuves lietuviskas ar uzsienietiskas?

mes is cia pirksim

www.ulmas.lt
Atsakyti
sveikos,

ir mane labai domina virtuves baldai ax.gif ka parekomenduosit? kad butu greitai, kokybiska ir pigu rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=Lillita,2010 06 23, 14:10]

sveiki, gal kas numano kiek galetu kainuoti toks komplekto padarymas (aisku apytiksliai), nes neturiu supratimo doh.gif
Papildyta:
[quote=Lillita,2010 06 23, 14:10]
user posted image
[/quote]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandrė: 25 birželio 2010 - 18:26