Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(vilnera @ 2010 07 06, 12:09)
Mano galva, kazkaip visiskai neisnaudojot lango virtuvej privalumu..Dabar jis -tik vargsas krano aksesuaras, pusiau uzstotas orkaite ir spinta..

nu jau ko ko,bet langu cia sociai -visas kampas vitrininiai langai 4u.gif langas prie plautuves truputi zemiau bus- palange lygi su stalvirsiu...
QUOTE(Liko @ 2010 07 06, 12:11)
Pusbaris-tai virtuves tesinys aukstis 850-900mm......

aciu 4u.gif tai as turiu omeny pusbaris,o sakau baras lotuliukas.gif
na va toki bara (oi,pusbari blush2.gif ) pas save isivaizduoju:
user posted image
kokiu 40cm plocio,kadpo juo ir kedutes pusiau pakisti eitu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jeigu turesite laiko gal galite ka nors parekomenduoti ir musu virtuvei. Ji sujungta su svetaine. Virtuves visi san. mazgai ir ventiliacija yra prie tos sienos, kuri yra 2,47 m. Tad kaip isivaizduoju ji turetu buti kampu prie tos sienos ir ilgosios diek teik. Planuojame, kad bus integruota technika. Tik neapsisprendeme dar ar integruoti saldytuva. Planuojama virtuveje statyti: kriaukle, kaitlente, orkaite, saldytuvas, indaplove, garu surinkejas. Mes neuzilgo busime trise. mastau, kad bara deti nereiketu, nes jis mazins erdve. O ir seip mastome, kad norime stalo.
Buciau labai dekinga uz jusu pagelbejima 4u.gif

virtuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner.s: 06 liepos 2010 - 11:38
QUOTE(As ir tu @ 2010 07 05, 22:45)
Idek cia buto plana, parasyk kas domina,dizaineris patars.

Butu idomu koki isplanavima pasiulytumet tokiai virtuvei ax.gif
user posted image

Kaip tai neriskus vaizdas g.gif bet gal suprasit blush2.gif
galine siena 1,95 m
siena priesais langa 2.43 m
o prie lango sienele 63 cm
visos virtuves ilgis 3,44 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 06 liepos 2010 - 11:56
Dar karta del erdves virtuves viduje. Nupiesiau seimininke su puodu. Atsiprasau uz grubia vizualizacija.
user posted image
user posted image
user posted image
Tas didelis ratas tai alkuniu zona. Ji pas mane 900mm. Mano isitikinimu virtuveje viskas turi buti zingsnio atstumu (jei leidzia aplinkybes). Aisku saldytuvo, kriaukles, darbo vietos ir kaitlentes nesutalpinsime viename zingsnyje, tuo labiau, kad kiekviena ju turi skirti bent 600mm zona(jei leidzia aplinkybes), bet pusbari juk galime?
Aisku tai negalioja, jei virtuveje plusa dvi seimininkes(ai), bet ar daznai taip buna?
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 04, 12:26)
Rimtesni darbai:

Dėkuj už pateiktus pasiūlymus, kai kurie analogiški mano pačios sumanymams bigsmile.gif Dabar gal ir kvailai paklausiu, bet kai nesu susidūrus tai man truputį kyla neaiškumų blush2.gif Žiūrint į "Rimtesniu darbų" pavyzdžius, ten kur yra vadinama "spinta" su šaldytuvu, orkaite ir už jos einančios plokštės, ten taip pat yra daromos spintelės?? g.gif ar patogu jomis ten naudotis ar ten tiesiog lieka nenaudojamas kampas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 07 06, 13:01)
Dėkuj už pateiktus pasiūlymus, kai kurie analogiški mano pačios sumanymams bigsmile.gif Dabar gal ir kvailai paklausiu, bet kai nesu susidūrus tai man truputį kyla neaiškumų blush2.gif Žiūrint į "Rimtesniu darbų" pavyzdžius, ten kur yra vadinama "spinta" su šaldytuvu, orkaite ir už jos einančios plokštės, ten taip pat yra daromos spintelės?? g.gif ar patogu jomis ten naudotis ar ten tiesiog lieka nenaudojamas kampas? g.gif

Daromos spinteles, taciau visai nepatogu.
Bet deka jos mes telpam i nedideli plota taip neatimdami svetaines erdves.

Indruciukas, as jau susipainiojau.
Jus man rodote bara. Pusbaris, tai puse baro... tiek pat kiek virtuvines spinteles. Tai yra baras ar pusbaris apsprendzia aukstis. Bent jau as visad taip galvojau. Bet, galbut, baras iseinantis is virtuves irgi gali buti laikomas pusbariu unsure.gif

Mano supratimu mano projektukuose Jums, vos auksciau, ir Elwa pirmame 'rimtame' darbe yra pusbaris, o Jusu nuotraukoje baras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liko: 06 liepos 2010 - 12:42
QUOTE(Liko @ 2010 07 06, 13:39)
Daromos spinteles, taciau visai nepatogu.

Niu man vat irgi taip pasirodė.. nebent ten tada susikraut tokius daiktus kuriu bais retai reik.. nes pats užmanymas man patinka.. turiu dar vieną sumanymą, bet žodžiais sunku paaiškint, nebent reiks ant popieriaus nupiešt ir nufotorgrafuot ir atiduot jūsų teismui ax.gif
Atsakyti
Kazkas klause su kokia programa galima susiprojektuoti. Be alno.
Yra viena tokia http://www.furniture....php/pageid/504 . Labai jau paprasta ir galimybes ribotos, atvaizduoja ne taip tikroviskai, bet gal uzteks ir to.
Papildyta:
QUOTE(elwa @ 2010 07 06, 13:47)
Niu man vat irgi taip pasirodė.. nebent ten tada susikraut tokius daiktus kuriu bais retai reik.. nes pats užmanymas man patinka.. turiu dar vieną sumanymą, bet žodžiais sunku paaiškint, nebent reiks ant popieriaus nupiešt ir nufotorgrafuot ir atiduot jūsų teismui ax.gif

Cia panasus sprendimas, tik ten pasleptas katilas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 06, 14:22)
Cia panasus sprendimas, tik ten pasleptas katilas.

Niu vat tikrai gerai atrodo, bet kadangi čia pas juos katilas paslėptas, tai ta erdvė kaip ir panaudojama tongue.gif galvojant, kad tos spinteles kur eina virš darbastalio mano atveju jos trukdytų atsidarinėt tom kampinėm spintelėm, nebent reiktų daryt ten žaliuzes g.gif
Atsakyti
QUOTE(elwa @ 2010 07 06, 14:31)
Niu vat tikrai gerai atrodo, bet kadangi čia pas juos katilas paslėptas, tai ta erdvė kaip ir panaudojama tongue.gif galvojant, kad tos spinteles kur eina virš darbastalio mano atveju jos trukdytų atsidarinėt tom kampinėm spintelėm, nebent reiktų daryt ten žaliuzes g.gif

Apacioje zaliuzes, o virsuje galima patekti per spintele virs orkaites. Panaudota bus visa erdve. O kas del patogumo, reiktu aukoti svetaine unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 07 06, 11:18)
Mano irgi tokia pati, tik dujų vamzdynas vidury sienos.

Vamzdyną galima keist lanksčiais vamzdžiais ir perkelt prie krašto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 06, 12:57)
Dar karta del erdves virtuves viduje. Nupiesiau seimininke su puodu. Atsiprasau uz grubia vizualizacija.
user posted image
Tas didelis ratas tai alkuniu zona. Ji pas mane 900mm. Mano isitikinimu virtuveje viskas turi buti zingsnio atstumu (jei leidzia aplinkybes). Aisku saldytuvo, kriaukles, darbo vietos ir kaitlentes nesutalpinsime viename zingsnyje, tuo labiau, kad kiekviena ju turi skirti bent 600mm zona(jei leidzia aplinkybes), bet pusbari juk galime?

QUOTE(Liko @ 2010 07 06, 13:39)
Indruciukas, as jau susipainiojau.
Jus man rodote bara. Pusbaris, tai puse baro... tiek pat kiek virtuvines spinteles. Tai yra baras ar pusbaris apsprendzia aukstis. Bent jau as visad taip galvojau. Bet, galbut, baras iseinantis is virtuves irgi gali buti laikomas pusbariu  unsure.gif
Mano supratimu mano projektukuose Jums, vos auksciau, ir Elwa pirmame 'rimtame' darbe yra pusbaris, o Jusu nuotraukoje baras.

dabar jau as susipainiojau blush2.gif lotuliukas.gif
gal todel,kad as su ta alno programa nemoku padaryti to baro-pusbario...
tai tada as noriu baro- tik kiauro biggrin.gif
vat pvz-
user posted image

arba reiks pradziai pasidaryti pusbari,o paskui dasideti ta bara bigsmile.gif man tas baras atrodo patogiau,kadangi puse kedziu pasislepia... unsure.gif - jos nestovi "ant kelio"- tuo labiau,kad ten ir isejimas i terasa salia...

ir uz kantrybe Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 06 liepos 2010 - 14:16