Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

gal kas galit ataskyt blush2.gif , ar indaplove kur raso 9 komplektai telpa 9 lekstes ir 9 puodeliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2010 07 09, 11:55)
As stoju i eile del paprojektavimo  biggrin.gif  tik va plano nelabai moku ikelti  ax.gif  vyras liepe sugalvoti kur rozetes reikes deti, o as dar vis nesumastau galutinio varianto  ax.gif  Busiu labai dekinga uz pagalba  mirksiukas.gif

Taigi va kai prisidejau rozeciu doh.gif be virtuves galutinio varianto, tai ir nezinau gal teks kai kurias uzmontuoti kaiptai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2010 07 10, 14:00)
gal kas galit ataskyt blush2.gif , ar indaplove kur raso 9 komplektai telpa 9 lekstes ir 9 puodeliai blush2.gif

ne tilps ir mazesnes lekstes ir didesnes, irankiai ,dubeneliai,taures bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liko @ 2010 07 06, 20:33)
Teko kelias virtuves daryti. Pati nesmagiausia patalpa. Visose jose isdestymas desineje ir priekyje. Idedu kelis planeliu, bet siulau pavartyti archyva, maciau kelis jau apkalbetus isdestymus.
user posted image

jeigu rozete toje sienoje kur prie lango, ar neisilydytu nuo dujines virykles? g.gif
ir ar toks planas butu patogus, jeigu vietoj stalciu pas mane butu indaplove 45cm (ta prasme likuciu ismetimas i siuksline pries dedant indus i indaplove)?
stalciai butu iskarto uz saldytuvo (mano sienele ilgesne kaireje)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirvita: 10 liepos 2010 - 13:45
QUOTE(As ir tu @ 2010 07 10, 10:11)
Noriu paklausti stilius kaip 2 nuotraukoj ar kaip 3, Ir dar kanalizacijos ir vandens vamzdziai kur isvesti ar juos galima padaryti ten kur reikia?

ir tas ir tas stilius man prie sirdies, meginsiu labiau visa nama i klasikini stiliuka "ipaisyti" mirksiukas.gif kanalizacija ir vandeni galima padaryti kur tik reikia ax.gif

QUOTE(Sirvita @ 2010 07 10, 14:32)
Taigi va kai prisidejau rozeciu  doh.gif  be virtuves galutinio varianto, tai ir nezinau gal teks kai kurias uzmontuoti kaiptai biggrin.gif

va ir as to bijau, todel ir prasau cia mergaiciu pagalbos blush2.gif

p.s. langas kuris yra ant sienos 4920 iki zemes, kitas standartiskai mazas. prie to iki zemes galvojam gal koki staliuka su 2-4 kedem siaip rytais sumustinuka koki sukramsnoti kad butu kur (bet is kitos puses tai ir valgomasis su dideliu stalu bus ir tas baras (jei sujungsim kolona su siena) tai kazin ar verta?) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brunetike: 10 liepos 2010 - 17:16
[quote=Brunetike,2010 07 10, 19:07]
ir tas ir tas stilius man prie sirdies, meginsiu labiau visa nama i klasikini stiliuka "ipaisyti" mirksiukas.gif kanalizacija ir vandeni galima padaryti kur tik reikia ax.gif
va ir as to bijau, todel ir prasau cia mergaiciu pagalbos blush2.gif

user posted image

Gali buti va toks variantas, del baro reikia dar galvoti ten pas jus praejimas gali trukdyti judejimui. Virtuve didele valgomam stalui dar vietos uztenka.
Atsakyti
Sveiki,
skaitinėju jau kelis metus virtuvių temukę ir pribrendo mano pačios virtuvei eilė. Gal kas ką galėtų pagelbėti. Įmetu pirmo aukšto projektelį:
user posted image
Jis šiek tiek patobulintas pas mus: svetainė nuo virtuvės atskirta 2 metrų kolona, kurioje dvipusis židinys. Virtuvės langas prasideda 30 cm nuo grindų, taip, kad virtuvinis komplektas bus išdėstytas palei galinę sieną, kurios ilgis 5,40 cm. Kampo - nenoriu. Dar įmetu vieną virtuvės projektėlį , kurį dariausi pries 2 metus, tik dabar jį jau noriu koreguoti: šaldytuvas bus įmontuojamas, virš orkaitės bus įmontuojamas kavos aparatas, plautuvė eis arčiau galinės sienos (nes jau vamzdynai išvedžioti), skalbyklės ten nebebus, pastatomose spintelėse dominuos stalčiai. Spalvos- apačia tamsi, stalviršis šviesus, viršus - šviesus. Prie sienos priešais langą stovės indauja.
user posted image

Laukiu jūsų pasiūlymų ir idėjų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziedune: 12 liepos 2010 - 08:13
Ziedune as nedaryciau prie gartraukio atviru lentynu na gal ir gartrauki daryciau imontuojama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulle @ 2010 07 12, 16:58)
Ziedune as nedaryciau prie gartraukio atviru lentynu na gal ir gartrauki daryciau imontuojama biggrin.gif

Taip, sitos minties per du metus nuo projekto padarymo as irgi atsisakiau ax.gif
Atsakyti
Kazkaip tema apmire gal kuri jau dziaugetes nauja virtuvyte imeskit foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tą patį pagalvojau. kažkur visos senbuvės dingo. Aš tik kėdėm naujom galiu pasidžiaugti, bet foto po ranka neturiu. Stiklas tarp spintelių vis dar eigoje. Kažkaip sunkiai idėjos gimsta g.gif
BufetoVedėja, aūūūū. Kaip Jums sekasi? Ar jau viskas pabaigta namučiuose?
Atsakyti
Bandau parodyti savo virtuvės projektėlį, šiandien planuojam galutinai patvirtinti.
Ką pasakysit ? 4u.gif

(nemoku įkelti paveikslėlio, siunčiu nuorodą, kurią reikėtų "copypastinti" )

http://picasaweb.goo...317919510905650
Papildyta:
QUOTE(mazhoji @ 2010 07 13, 11:32)
Bandau parodyti savo virtuvės projektėlį, šiandien planuojam galutinai patvirtinti.
Ką pasakysit ?  4u.gif

(nemoku įkelti paveikslėlio, siunčiu nuorodą, kurią reikėtų "copypastinti" )

http://picasaweb.goo...317919510905650

oj, užtenka tiesiog užeiti ant nuorodos, tundra aš doh.gif
Atsakyti