Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 18:53)
o as jau turiu stala ir kedes  tongue.gif  vat pasigyriau  biggrin.gif  bet kaip gera kai jau gali ne tik gaminti, bet ir turi kur prisesti..dabar dar ieskosiu graziu "pasikniuku", nors kedes medines ir jaukios prie kuno, bet norisi minkstumo ir jaukumo. O kur graziu dalyku ant stalo patiesiamu rasti? kokiu padekliuku dailiu?  g.gif  simta metu tokiu dalyku nepirkau, kur ju ieskoti?

Labai grazu...Padekliuku kedem esu nemazai maciusi "Jysko" centre. Bet nieko negaliu pasakyti apie ju kokybe ir t.t. Ir ant stalo esu neblogu uzmacius. Dar SBA lyg kazko maciau...Aisku interjero centruose tai ju grozybiu maciau, bet ir kainos ju ten jau ... doh.gif
Atsakyti
Bufeto Vedėja, o jau lubinų grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 05 31, 12:33)
MERGINOS, PAS MANE SIENELE JUOSTUOTA WENGE, NU KAI NUVALAI, KAD IR SU SKUDURIUKU IR SILTU VANDENIU, LIEKA DRYZUOTA, MATOSI VALYMO JUDESIAI smile.gif NUSIPIRKAU KAZKOKI FURNITURE POLISH, VIS VIEN DRYZIAI VALYMO MATOSI. PATARKIT SU KUO NORMALIAI IR LYGIAI NUVALYTI? GAL KOKIOS SLUOSTES SPEC. REIKIA?

BUFETO VEDEJA, labai grazios kedes ir stalas  4u.gif

nežinau kokiame jūs mieste, bet aš kažkada Zepterio parduotuvėje nusipirkau tokią šluostę nu priam čiūda-mazgotė viską puikiai nuvalo be jokių ruožų visus paviršius
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2010 05 31, 12:10)

mano skonio virtuvė, patinka man
Atsakyti
QUOTE(VaiPė @ 2010 05 31, 14:43)
Galiu pareklaminti vieną superinę šluostę. Vat tik dėl riebalų nuvalymo su ja negaliu nieko pasakyt g.gif  Man asmeniškai buvo atradimas Norvex "stebuklinga" šluostė biggrin.gif  Nereik nei chemikalų,nei nieko.Vanduo ir vsio.Buvau apšalus,kai langus bute per pusvalanį išsivaliau,nes nereikėjo nei purkšt kažkuo,nei blizgint thumbup.gif  Žinau,mamos naudoja ir dušams valyt,TV  ir pan.
Pavariau kaip reklamos agentė kokia,bet žinokit tikrai nerealus daikčiukas blush2.gif

Langams tai nepamainomas dalykas, o baldų šluoste nusivyliau verysad.gif Arba nemoku jos naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 05 31, 16:13)
Labai grazu...Padekliuku kedem esu nemazai maciusi "Jysko" centre. Bet nieko negaliu pasakyti apie ju kokybe ir t.t.  Ir ant stalo esu neblogu uzmacius. Dar SBA lyg kazko maciau...Aisku interjero centruose tai ju grozybiu maciau, bet ir kainos ju ten jau ... doh.gif

nieko jyske neradau unsure.gif reikes per interjero salonus perbegti, gal ka gero uzmatysiu.
Atsakyti
Pasivartymui idejoms, kaip naudingai isnaudoti virtuves baldus. Toks gal ir reklaminis katalogiukas, bet nauju minciu galvoje atsirado. wub.gif Tik kad va buten sio gamintojo kainos mega_shok.gif Aisku, kokybe bus gera. Tik deja neikandama.
Atsakyti
QUOTE(vilnele @ 2010 05 31, 14:19)
Sveiki, norėčiau paklausti patarimo, ar į stalčius su Blum bėgeliais  šonus dėjotės iš plokštės, ar iš nerūdijančio plieno? Jei taip, tai kodėl, ir koks variantas pasiteisino? man rodos, nerūdijančio plienop šonai turėtų būti geriau, nes pats stalčius lengvesnis pasidaro, ar ne?
ir kokius dėjotės stalčius -šonai iki viršaus, per pusę, su skylutėm ar be, ir kodėl būtent tokius rinkotės, ar patenkinti?

siūlyčiau virtuviniams Blum Tandembox bėgeliams šonelius rinktis pilkus dažytus metalinius, o stalčiaus nugarėlę, kuri daroma iš plokštės - šviesiai pilką, tokiu atveju visas stalčius gražus šviesiai pilkas.

Stalčių šonelių pasirinkimas iš Blum yra nemažas - kaip jau minėjau, pilki dažyti, nerūdijančio plieno, aliuminio, kreminiai, juodi, su matiniu stiklu, taip pat su įvairiausiais užpildais, čia platus dizaino pasirinkimas, tačiau tai kainuoja.

Standartiškai, jei dizainui nekeliate ypatingų reikalavimų, tikrai užtenka pilkų dažytų (jie iš Tandembox`ų pigiausi, o pačių bėgelių kokybė ta pati). Todėl šiuo atveju paprastai klausimas yra ne kokybėje, o dažniausiai dizaine.. stalčiaus svoris, jei pasirinksite kitokius šonelius, tikrai tiek įtakos jo darinėjimui neturi, juk Blum atlaiko didelį svorį..

Stalčių šonelių aukštį reikia rinktis priklausomai nuo to, koks stalčiaus fasado aukštis - jei tik šaukštinėms ar kitiems žemiems stalčiukams, užtenka paprasto šonelio be paaukštinimo:

user posted image

jei tai pusaukštis ar aukštas stalčius - tuomet reikia rinktis stalčiaus paaukštinimą, kuris irgi būna kelių tipų - su paprastomis paaukštinimo kartelėmis:

user posted image user posted image

su perforacija (skylutėmis) viengubi,

su perforacija dvigubi:

pilnai uždengti šoneliai:

user posted image

Perforacija stalčių šonuose leidžia įdėti stalčiaus suskirstymus - kas labai patogu laikyti pakuotes, maisto dėžutes, maišelius ir t.t. vienguba perforacija yra pigesnė, bet atidarius stalčių iš šono taip pat matosi skylutės, dvigubas perforuotas šonelis - tiesiog iš išorės tos skylutės yra uždengtos, ištisinis aukštas šonelis - tiesiog aukštam stalčiui be suskirstymų, pats pigiausias variantas - paaukštinimo kartelės, kas tiesiog neleis iškristi dviem eilėm sudėtiems daiktams ar panašiai..

tikiuosi, bus šiek tiek aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 16:53)
o as jau turiu stala ir kedes  tongue.gif  vat pasigyriau  biggrin.gif  bet kaip gera kai jau gali ne tik gaminti, bet ir turi kur prisesti..dabar dar ieskosiu graziu "pasikniuku", nors kedes medines ir jaukios prie kuno, bet norisi minkstumo ir jaukumo. O kur graziu dalyku ant stalo patiesiamu rasti? kokiu padekliuku dailiu?  g.gif  simta metu tokiu dalyku nepirkau, kur ju ieskoti?

Bufeto vedėja, labai skoninga ir gražu 4u.gif

būtų galima suteikti daugiau jaukumo virtuvei, jei kėdutes "aprengtumėm" "sijonėliais", man asmeniškai, labai miela kažkas tokio wub.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lillita: 01 birželio 2010 - 18:28
Lilita, super, labai dėkui už konsultaciją, tikrai aiškiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ko gero, geriausia yra dvigubas perforuotas g.gif
Atsakyti
Man virtuvej nepamainomas valiklis Ajax bacing soda. Ir visus pavirsius gerai nuvalo, ir spinteliu sieneles. Gal ir kuriai is jusu jis pagelbes. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2010 06 01, 17:36)

Lillita, kokia butu jusu nuomone del tokiu stalciuku patvarumo karguose, lyginant su krepsiais?
Kazkaip suglumino skirtingos nuomones ankstesniuose postuose rolleyes.gif .

Maciau kazkokio gamintojo stalciu sonus su statmenomis (ne nuozulniomis) sienelemis vidineje puseje, tik nepamenu kokios firmos tie visi mechanizmai buvo. Man rodos visiskai status sonai butu patogiau, stabiliau stovetu pakuotes, indeliai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 06 01, 21:30)
Lillita, kokia butu jusu nuomone del tokiu stalciuku patvarumo karguose, lyginant su krepsiais?
Kazkaip suglumino skirtingos nuomones ankstesniuose postuose  rolleyes.gif .

Maciau kazkokio gamintojo stalciu sonus su statmenomis (ne nuozulniomis) sienelemis vidineje puseje, tik nepamenu kokios firmos tie visi mechanizmai buvo. Man rodos visiskai status sonai butu patogiau, stabiliau stovetu pakuotes, indeliai ir t.t.

jei cargo krepšiai patikimo gamintojo (ne lenkiški, kinietiški, etc), tai neturėtų patvarumu nusileisti stalčiams - tvirtai laiko, nekliba, dažniausiai turi švelnaus sustabdymo mechanizmą. Skirtumas tarp stalčių ir cargo dažniausiai tas, kad cargo išsitraukia visas iš karto, o stalčiukai gali išsitraukti kiekvienas atskirai (nors galima ir 2 stalčius tvirtinti iš karto prie fasado, tuomet bus analogas cargo krepšiui) bei tas, kad stalčiukų dugnas yra iš plokštės, t.y., lygus, neišbyrės smulkios kruopos kiaurai (nors tai kai kam privalumas smile.gif), tačiau ir kai kurie cargo turi plastikinius įdėklus į lentynas, taip, kad didelio patvarumo atžvilgiu skirtumo nebūtų.. kainų skirtumai - 1 Blum stalčius su paaukštinimu kainuoja apie 140 lt (x2=280), o cargo geresnis - 180-300 lt (priklauso nuo pločio). Jei rinktis pigesnį cargo, tai kainuotų pigiau už stalčius.

Blum stalčiukai yra su pakankamai tiesiomis sienelėmis (ir tai akcentuojama parduodant), gal turėjote omenyje Hettich arba Grass gamintojo stalčius, kurie yra šiek tiek "papūsti"?
Papildyta:
QUOTE(vilnele @ 2010 06 01, 18:52)
Lilita, super, labai dėkui už konsultaciją, tikrai aiškiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif Ko gero, geriausia yra dvigubas perforuotas  g.gif

visi variantai yra geri, tiesiog gerai pagalvokit, ko konkrečiam stalčiui Jums reikia 4u.gif
p.s. renkantis stalčių šonelius patarčiau visus šonelius rinktis vieno dizaino, vienos linijos - t.y., jei pilki dažyti, tai visi stalčiai, jų paaukštinimai bei sudalinimai ir kiti priedai turėtų būti pilki dažyti, taip virtuvė, darinėjant stalčius, tikrai dailiau atrodo..
Atsakyti