Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

isiskyriau su savo draugu su kuriuo buvome 5 metus kartu. Po menesio kankyniu jis vis ikalbinejo susitikti, ir viena vakara as ryzausi susitikimui. Cia buvo mano diziausia klaida. kai pamaciau net nezinojau kur akis deti, lyg zmogus ir rupi ir norisi apkabinti, taciau nedrysti. vel visi jausmai sugryzo i ta vieta kaip ir prie menesi. Nueje i kavine jis palydejo mane namo ir pasiprase arbatos, na ir pasimylejome. Zinau, kad negerai ivyko, vel viskas susipainiojo sirdyje, nors zinau kad nebusime kartu... keistas tas zmogus sutverimas: atrodo vien diena nekenti, o kai susitinki iskysti doh.gif
Blogiausia, kad jis skambina nori pasisneketi, o man visi jausmai atgyja ir vel susipainiojau savo mintyse.
Gal kam buve panasus atvejis?
Atsakyti
Turėti sexo partnerį nėra taip blogai. mirksiukas.gif
Tačiau jam vienas jausmas dėl to, o tau visai kitas. mirksiukas.gif

Siūlau kurį laiką, kol nurimsi, nelapalaikyti jokių ryšių su juo. mirksiukas.gif Nes tokių vakarų su tokia pabaiga bus nevienas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei nori būt jo sekso partnere ir save skaudint tai būk, čia tik tavo pasirinkimas. Aš taip tikrai nedaryčiau, nesinaudos jis manim tikrai schmoll.gif ir nemanau, kad gali būt kokios tai draugystės po išsiskyrimų, na nebent išsiskiri abiejų susitarimu
Atsakyti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 25, 18:14)
isiskyriau su savo draugu su kuriuo buvome 5 metus kartu. Po menesio kankyniu jis vis ikalbinejo susitikti, ir viena vakara as ryzausi susitikimui. Cia buvo mano diziausia klaida. kai pamaciau net nezinojau kur akis deti, lyg zmogus ir rupi ir norisi apkabinti, taciau nedrysti. vel visi jausmai sugryzo i ta vieta kaip ir prie menesi. Nueje i kavine jis palydejo mane namo ir pasiprase arbatos, na ir pasimylejome. Zinau, kad negerai ivyko, vel viskas susipainiojo sirdyje, nors zinau kad nebusime kartu... keistas tas zmogus sutverimas: atrodo vien diena nekenti, o kai susitinki iskysti doh.gif
Blogiausia, kad jis skambina nori pasisneketi, o man visi jausmai atgyja ir vel susipainiojau savo mintyse.

kap rusai sako:javno ne caja hotel doh.gif jei yra nors pas viena dalelyte jausmu apie jokia draugyste negali but nei kalbos...kazkuriam bus nauda kazkuriam skausmas verysad.gif
Atsakyti
5 metai praleisti kartu. Tai ne vienas mėnuo. Juk tas žmogus yra labai artimas. Susitikus manau normalu, kad jausmai kažkiek atgijo, o jie daro savo, juk praėjo po išsiskyrimo tik mėnuo.

Jei nebebūsite kartu, tai kam save kankinti? Juk yra du keliai - arba nori būti su žmogum, arba ne. Jei ne, tai mylėjimasis, tas artumas, kai būnat kartu, bendraujat, skambučiai neatitolina. Tik jūs galit nuspręsti, kaip pačiai bus geriau, kad nelikti įskaudintai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasario.gaiva: 25 gegužės 2010 - 17:47
QUOTE(ejot @ 2010 05 25, 17:24)
kap rusai sako:javno ne caja hotel doh.gif jei yra nors pas viena dalelyte jausmu apie jokia draugyste negali but nei kalbos...kazkuriam bus nauda kazkuriam skausmas verysad.gif

Pritariu. Is esmes likti draugais galima, bet tik ne tuoj issiskyrus. Kai praeis nemazai laiko ir visos zaizdos bus uzgijusios, tik tada galima apie kazkokia draugyste kalbet ir ne anksciau.
Atsakyti
Ar galima likti draugais?.. Gal ir galima. Bet tam reikia isskirtines abieju zmoniu brandos, pagarbos vienas kitam. Reikia sugebeti abiem padaryti zingsneli atgal, nebadyti pirstais ir neisnaudoti iskaudintu jausmu.
Turbut, tai imanoma kai abiems vienodai skauda (ar neskauda). Gyvenime gi, man atrodo, dazniau viena puse lieka labiau iskaudinta, labiau nuskriauta, labiau pazeidziama.
Aprasyta istorija man atrodo butent taip. Norint likti draugais, susitikimai arbatai ir seksui nepades. Tai tik atgaivins senus jausmus, nuslopintas viltis ir pan. Tai tik skaudins ir neleis pilnai atsigauti.
Norint likti draugais, reikia laiko, takto, atvirumo ir distanso.

Gal mano poziuris pesimistiskas (esu kiek nusivylusi), bet kazkaip galvoju, kad jei pabandysite atvirai pasakyti savo ex, kad Jus domina likti tik draugais ir kad sekso nebus, tai skambuciai baigsis.
Atsakyti
Manau jis tenori is taves tik to, o tai labai tave skaudina. verysad.gif Kiekvienas naujas susitikimas su juo gali baigtis taip pat, o tai tik dar labiau pagilins zaizda tavo sirdyje. Manau galima su buvusiu likti draugais tik tokiu atveju, kai viskas sirdyje abiems uzgyje, o tam reikia laiko. Draugai niekada nesimyli, taip elgiasi tik sekso partneriai. Geriau su juo nesusitikinek, nes liksi dar labiau iskaudinta, o del sekso neduok Dieve, gali likt ir vienisa mama.
Atsakyti
Mano nuomone galima palaikyti kazkokius draugiskus santykius, bet tik po tikrai ilgo laiko, o kitais atvejais tai neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 25, 17:14)
pasiprase arbatos, na ir pasimylejome.

buvo.
Sedziu.
Geriu arbata.
Prieina merga...

p.s
kodel "pasipisti" reikia vadinti "pasimyleti"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondinas Nr.246: 25 gegužės 2010 - 21:10
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 05 25, 22:06)
p.s
kodel "pasipisti" reikia vadinti "pasimyleti"?

nes taip reikalauja cenzura... bet visada yra iseitis,galima sakyti pasidulkinti cool.gif

ir i tema: buvusieji ir visi kitokio plauko exai,draugais buti negali,na nebent isgyvenot daug meteliu,turit vaiku,vaikaiciu,zodziu visas gyvenimas beveik ten,vo tada kita kalba... o cia tiesiog patogumo klausimas: aisku geriau karts nuo karto patureti pazistama zmogu,nei bet ka,kol susirasi aisku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 26 gegužės 2010 - 07:21
ka reiskia draugai? jus pasakosite jam apie savo naujas pazintis? sekso partnerius? kad pamacius kaimyna, bendradarbi ar panasiai jus svajojate apie ji kaip apie sekso patneri? skambinsite jam vidury nakties kaip bus labai sunku arba labai linksma? duosite savo peti ar tikesites is jo to paties? jei taip -tai jus draugai.. bet jei jus susitinkate tik pasidulkinti apie kokia draugyste kalbama?
jis naudojasi jumis nes jam patogu -iprasta, pastovu ir nereikia pries tai pasaku sekt kad i lova pasiguldytu. jei jums to uztenka-valio. bet kazkodel nemanau kad miegate su juo be vilties kad viskas bus kaip seniau.
as asmeniskai pries tokias "draugystes". jei baigta tai baigta.
Atsakyti