Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima likti draugais su buvusia/-iu?

Manau, kad tokie susitikimai baigsis tuomet, kai bent vieno is siu dvieju zmoniu gyvenime atsiras zmogutis, kuris privers sirdele virpeti ir ines nauju jausmu lavina mirksiukas.gif
O kad susitikus zmones traukia vienas prie kito seksualiai, manau, nieko nuostabaus, juk 5 metus pradraugavo. Protu lyg ir suvokia, kad negerai, o "instinktai" savo duoda ax.gif
Atsakyti
Daug kartu skyremes, daug taikemes, taciau priejome liepto gala. is ilgos meiles tapo neapykanta. Atrodo su zmogumi gyveni, jam viska atiduodi o is esmes esi viena ir vienisa. abu klaidu padareme nekaltinu jo, as per daug greitai blogus dalykus uzmirstu, tikriausiai blogai. nes pykti yra lengviau, bet papykau 2 savaites labai stipriai, o dabar ir vel isskydau ir leidausi vel save skaudinti. ryzausi ji palikti kai jis pradejonaes neapkesti tikraja to zodzio prasme ir visiskai nevertinti kaip zmogaus. Aisku jeigu jis pasakotu sia istorija butu visiskai is kito kampo, bet is esmes po sito susitikimo as labai isgyvenau. Ir vel lyg tai sau pasilieku viltele, kad busime kartu, nors protu suvokiu jog tai labai skirtingos asmenybes gyventi kartu.
Atsakyti
QUOTE(ErikaErika480 @ 2010 05 27, 13:39)
Daug kartu skyremes, daug taikemes, taciau priejome liepto gala. is ilgos meiles  tapo neapykanta. Atrodo su zmogumi gyveni, jam viska atiduodi o is esmes esi viena ir vienisa. abu klaidu padareme nekaltinu jo, as per daug greitai blogus dalykus uzmirstu, tikriausiai blogai. nes pykti yra lengviau, bet papykau 2 savaites labai stipriai, o dabar ir vel isskydau ir leidausi vel save skaudinti. ryzausi ji palikti kai jis pradejonaes neapkesti tikraja to zodzio prasme ir visiskai nevertinti kaip zmogaus. Aisku jeigu jis pasakotu sia istorija butu visiskai is kito kampo, bet is esmes po sito susitikimo as labai isgyvenau. Ir vel lyg tai sau pasilieku viltele, kad busime kartu, nors protu suvokiu jog tai labai skirtingos asmenybes gyventi kartu.

mylites su zmogumi kurio nekenciat? idomi pozicija..
Atsakyti
Draugais galima likti. Jeigu nėra nuoskaudų. Pati turių tokį ex. Džiaugiuosi už jį kai jam sekasi ir liūdžiu jeigu jo gyvenime kas nors negerai. Ir jis, ir aš turim savo šeimas. Mes gerbiam vienas kitą ir mūsų antrąsias puses. Bet kaip minėjo Vysniukee - draugai nesimyli. Mes tiesiog esame labai geri draugai.

Akivaizdu, kad tai nėra panašus atvejis.

Skirtingos asmenybės gali kartu gyventi, nes skirtumai traukia. Kai žmonės per daug vienodi irgi yra neįdomu. Kadangi tu sau viltelę būti kartu pasilieki, norėčiau tavęs paklausti - ar tu nori buti kartu? Tik neapgaudinėk savęs, kad jis pasikeis. Jeigu nori likti kartu - keisk save ir savo požiūri į santykius, nes kitą žmogų pakeisti neįmanoma, kol jis pats to nenori. O jeigu nenori būti kartu - tuomet geriau padėti vieną kartą ir visiems laikams tašką, užuot patoviai jį taisius į kablelį.
Atsakyti
Nesuprantu, kaip galima sugulti su zmogumi, kurio nekenti? g.gif Patenkinti poreikius? g.gif Kaip sakoma, jau geriau nieko, nei bet kas. Pagarbos nebuvimas, mano nuomone, didziausia kliutis santykiams. Sliauzioti paskui zmogu, kuris taves nevertina...didziausia klaida ir nepagarba sau paciam.
Atsakyti
na as nesliauzioju ir as nerasiau kad jam jauciu neapykanta. As rasiau kad jis manes pradejo neapkesti. O nuo meiles iki neapykantos zinote kad tik vienas zingsnis. labai sunku paleisti zmogu, gal kas nors ir supras mane, nes ne visos esame tokios ryztingos. Stengiuosi kaskur iseiti, taciau sunkiai man sekasi ji israuti is savo sirdies ir minciu. Nezinau, isbandziau daug ka: antidepresantus, psihologa, kaska veikti net pasimatyme tragiskame buvau smile.gif sako, kad per mazai laiko praejo, bet man tos 5 savaites kaip pragaras kaskoks. Nors zinau kad kartu buti neiseis.

Atsakyti
Butent tai ka rasote, tai ir laikau sliauziojimu, saves nuzeminimu, nes jei zmogus taves negerbia, nebera is jo puses jokiu siltu jausmu, o tu vis bandai kazka lipdyti, guliesi su juo, cia man kazkas tragisko, man sitai labai nepriimtina ir labai gaila tokiu zmoniu. Trumpas dar laikas praejo, neieskokite paguodos kitur, ieskokite ramybes savo viduje, jums nereikia kito asmens, kad butumete laiminga, zmogus ir be poros gali buti labai laimingas, tik suraskite pati save. 4u.gif
Atsakyti
Manau, kad geriau vengti tokiu rysiu. Ypac jei su tuo zmogum isgyvenai graziausias minutes, o veliau issiskyret, tie prisiminimai lydes visa gyvenima ir galbut vel noresis grazinti ta laika, kai jau nebus galimybiu ir noro.
Atsakyti
QUOTE(trumpam @ 2010 05 26, 13:33)
Galima. As su visais savo ex esam draugai -  galiu nakti paskambinti, jeigu reikia pagalbos....  schmoll.gif

....manau ex'u esamosioms tokia draugė laaabai turėtų patikti... thumbup.gif
Atsakyti
NE... lotuliukas.gif ot moterys yra naivūs padarai, oi oi oi... sekso iš tavęs jam reikia, o ne draugystės. Mano ex'as po mėnesio irgi staiga apsireiškė. Ir pasikalbėti norėjo, ir susitikti. "Pasikalbėti". Na bet aš per daug gerbiu ir myliu save, kad iki tokio lygio nusileisčiau. Kai tai suprato tai iki šiol nebeapsireiškia... kažkur dingo visas draugiškumas
Atsakyti
Manau, kad sunku likti tik draugais. Vyrai nebūna draugai, jei moteris jiems nepatraukli ir jos negerbia. Net jei tariasi esą TIK draugai, visada atsiradus progai ja ir pasinaudos, kad savo tokią "draugę" "patvarkyti" smile.gif
Atsakyti
tikrai manau kad su eksu neimanoma buti draugais nes visteik vienas arba kitas dar nori buti kartu..beto is praeities prisimenama atsiminimai pokalbiai ir t,t....vistiek jausmai kazkokie lieka vientik pamacius ta zmogu ar sutikus ..tada pradedi galvot kodel issiskyrei o gal nebuvo verta gal be reikalo ar t,.t....ne negalima buti draugais per daug buna likes glaudus rysys tarpusavyje..as taip manau cia mano tik asmenine nuomone doh.gif
Atsakyti