QUOTE(katinone @ 2011 05 09, 13:19)
Ir dar kad veisejai butu draugiski ir rupintusi i kokias rankas papuls ju turtas....
O dabartiniai, iš kurių planuojat imt, rūpinasi? Ar tik nori parduoti, ir net nesvarbu kam, kad tinka net ir perpardavimas?
Kiek teko bendrauti su kai kuriais veislynais,(gink dieve, rasau ne apie visus), kurie siuo metu turi suniuku apie 2men. amziaus, tai arba jie lb pasikele ir ko paklausi to negausi, nors sutinku, kad mano klausimai kartais buna tikrai ju poziuriu kvailoki, bet juk zmogus, nusprendes pagaliau isigyti suni, apie kuri svajoji kokius 20metu, bet neturejai tam galimybes, klausineji visokiu klausimu, kurie patyrusiems kinologams atrodo juokingi ir neverti demesio. Arba zmone labai normalus ir faini, bet suniukai man per auksots klases ( nu tiesiog neiperku ju - juk visu musu finansai riboti)...Nu tiesiog rankos nusvyra....
Jeigu kažkas nepatinka - nepirkit. Sakėt ieškot šuniuko tris mėnesius - tai labai nedaug, tuo labiau jei planuose parodos ir veisimas. Juk niekas nedega, ar ne taip? Dėl pinigėlių - juk tikrai galima rasti išeičių: taupyti, skolintis, prašyti išsimokėjimo.
Nenoriu as isigyti kazkokio stebuklo - neesu dar stebuklui psiruosus, bet noriu su savo busima kalyte nueiti i parodas ( kur irgi nezinau kaip elgtis, bet noreciau, kad kalyte isveisusiam zmogui butu ne kancia, o malonumas pagelbet pradinukui), gal atejus laikui, ja sukergt ir apturet mazu suniuku-kukuliuku auginimo dziaugsma.... o gal ateity patapti veiseja, kas yra mano gyvenimo svajone....... o gyvenu as jau ne taip trumpai

O kodėl nenorit stebuklo? Na gerai, kažko labai artimo jam

Ar ne tai yra veisimas? Siekimas geresnio, tobulinimas, ėjimas pirmyn, o ne darymas bile daryt.