Nuotraukoje matosi ką buvau spėjas nuveikti pernai. Žiemai buvau uždenges. Puikiai išstovėjo. Šiaip dabar neuždenginėju, nes jie pakankamai greitai išdžiūna. Jeigu praneš lietų savaitei, tai uždengsiu. Mūrinu vienas pats, savamokslis. Mokinausi tėvam namą statydamas. Brigadoje du vaikai kurie padeda. Per savaitgalį pakylu 2 eiles, per visa nama su garažu.
QUOTE(Iden @ 2011 04 21, 10:00)
aš tai asmeniškai nenorečiau iš Haus blokeliu nama nei statyti,nei pirkti,nors ir pigesni je nei pvz silikatiniai bet jie nelabai kokybiški
kuria prasme nekokybiski?

Sveiki statybininkai,
Pasironkome statyti nama is Aeroc bolokeliu.Gal turit kokiu pastabu/pastebejimu apie siuos blokelius?
Instrukcijoje rasoma,kad sumurinus siuos blokelius ir uzdengus stoga reikia menesi leisti pastoveti. Cia su visais blokeliais taip,ar tik tik su Aeroc?
Buciau labai dekinga uz atsakymus
Pasironkome statyti nama is Aeroc bolokeliu.Gal turit kokiu pastabu/pastebejimu apie siuos blokelius?
Instrukcijoje rasoma,kad sumurinus siuos blokelius ir uzdengus stoga reikia menesi leisti pastoveti. Cia su visais blokeliais taip,ar tik tik su Aeroc?
Buciau labai dekinga uz atsakymus

Viename straipsnyje isskaiciau labai gera minti, kad reikia rinktis arba labai tvirtus, arba labai siltus ( su didziausia silumine varza) blokelius. Pasirinkus tvirtus susitaupys ant paprastesniu techniniu sprendimu, o pasirinkus siltus- ant apsiltinimo. Prasciausi yra "vidutiniokai", i kuriuos ir techniskai ir apsiltinimui nera kur sutaupyti. Taigi pasvarstem ir pasirinkom tvirtus

Gal kas zinote kurie blokeliai geresni arko ar matuizu silikatiniai...randu tik vieninteli pasisakyma, kad Matuizų blokeliai nuo ARKO skiriasi tuo, kad ARKO yra pailgi ir gerai, tvirtai susiriša kampai, o matuizų yra kvadratiniai, kampus reikia papildomai rišti plytomis ir kiekvieną kampą armuoti...
kiek tame tiesos
kiek tame tiesos

[quote=jurguzet,2011 06 28, 18:24]
Gal kas zinote kurie blokeliai geresni arko ar matuizu silikatiniai...randu tik vieninteli pasisakyma, kad Matuizų blokeliai nuo ARKO skiriasi tuo, kad ARKO yra pailgi ir gerai, tvirtai susiriša kampai, o matuizų yra kvadratiniai, kampus reikia papildomai rišti plytomis ir kiekvieną kampą armuoti...
kiek tame tiesos
[/os
teisingas pastebejimas
kiek tame tiesos

[/os
teisingas pastebejimas
siliblokus neina paprastai sujungti jei blokelis 24, bet jei 18 pločio tai bėdos kaip ir nėra. pas mane kampų nearmavo papildomai, žiemą atlaikė nenugriuvę

Mano nuomone Arko nuo Silibloko mažai kuo skiriasi, tik kaina ir gamintojas turbūt. Matmenys irgi labai jau panašūs ir skylėtumas, ir kalibracija. Arko daugiau išreklamuoti. O 18 sienų tikrai nereikia armuoti ir puikiausiai susiriša.
Mes rinkomės Silibloką, nes buvo pigesni ir už padėklus nereikėjo mokėt. Ne Euro padėklai pas juos, o tokie laikini vienkartiniai. Bet mums jie labai suėjo, kai pastolius gaminomės
Mes rinkomės Silibloką, nes buvo pigesni ir už padėklus nereikėjo mokėt. Ne Euro padėklai pas juos, o tokie laikini vienkartiniai. Bet mums jie labai suėjo, kai pastolius gaminomės

Uz arko padeklus nereikia moketi, pats pirkau, nei lito nemokejau ir grazinti nereikejo.
QUOTE(Noriukas5 @ 2011 06 30, 19:07)
Uz arko padeklus nereikia moketi, pats pirkau, nei lito nemokejau ir grazinti nereikejo.
Gal kas pasikeitė pas juos. Pernai kai ieškojau, tai visur reikėjo užstato už padėklus.