Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai

Gal žinai ar reikalingas žiedas ant keramikos perdangos montavimui?
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 02 28, 14:12)

Tiksliai nežinau, bet kiek esu matęs visokiausių statybų nuotraukų galiu pasakyti, kad būna ir su žiedu ir be žiedo. Čia greičiausiai priklauso nuo namo sudėtingumo, architekto ir konstruktoriaus požiūrių/skaičiavimų, užsakovo noro apsidrausti ir t.t.
Atsakyti
Sveiki! mirksiukas.gif Gal kas nors state nama is Lenkisu medziagu-blokeliu, polisterolis ir t..t? g.gif Jei taip, tai kokia ju kokybe schmoll.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2012 02 28, 15:12)

Reikia, kad svoris tolygiai pasiskirstytu. Aš ir ant silikato blokeliu nestorą žiedą planuoju (nors gamintojai rašo nereikia). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 02 28, 16:58)
Reikia, kad svoris tolygiai pasiskirstytu. Aš ir ant silikato blokeliu nestorą žiedą planuoju (nors gamintojai rašo nereikia).  4u.gif

Ant silikatiniu reikia islyginamojo betono sluoksnio:
http://www.arko.lt/s.....odel (52).pdf
tai jei ta sluoksni truputi pastorint ir imest armaturos ir gaunasi ziedas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgos vyras @ 2012 02 28, 19:08)
Ant silikatiniu reikia islyginamojo betono sluoksnio:
http://www.arko.lt/s.....odel (52).pdf
tai jei ta sluoksni truputi pastorint ir imest armaturos ir gaunasi ziedas smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Išlyginamasis sluoksnis dedamas visais atvejais montuojant gležbetonio blokų perdangas. Ir ant mūro ir ant žiedo.
Atsakyti
Kuo toliau tuo labiau linkstu prie keraminiu is fibo. Pasirinkimas nemenkas:

Keraterm (latviu)
Porotherm (lenk, est)
Kerapor (Roku Lt)

tarp ju dar ir plytos bei blokeliai. Taigi gal kas is patirties ka labiau verta 25cm sienai?
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 03 01, 19:05)

Keraterm (latviu)
Porotherm (lenk, est)
Kerapor (Roku Lt)

tarp ju dar ir plytos bei blokeliai. Taigi gal kas is patirties ka labiau verta 25cm sienai?

man irgi labai aktualu smile.gif jau apsisprendžiau dėl 20cm keramikos, dabar tik reik apsispręsti dėl gamintojo...
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 03 01, 19:05)

Keraterm (latviu)
Porotherm (lenk, est)
Kerapor (Roku Lt)

O aš po pokalbio su keliomis mūrininkų brigadomis atradau molio plytas. Kaina tikrai gera, atsparumas gniuždymui aukštumoje, svoris vos ne dvigubai mažesnis už silikato, termo varža nors už keramzito prastesnė bet tikrai geresnė už silikato, tik vat ciklų skaičium nusileidžia. Reikės greičiau apšiltinti ir pamiršti apie ciklus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 01 kovo 2012 - 23:28
QUOTE(D'Arbuzas @ 2012 03 01, 22:37)
man irgi labai aktualu smile.gif jau apsisprendžiau dėl 20cm keramikos, dabar tik reik apsispręsti dėl gamintojo...

Vieno ar dvieju aukstu namas? Perdanga plokstes ar monolitas jai dvieju?
Kazkur buvai uzklauses apie klijus keramikai, ar ishsiaiskinai kanors apie juos?

QUOTE(mintas @ 2012 03 01, 23:27)
O aš po pokalbio su keliomis mūrininkų brigadomis atradau molio plytas. Kaina tikrai gera, atsparumas gniuždymui aukštumoje, svoris vos ne dvigubai mažesnis už silikato, termo varža nors už keramzito prastesnė bet tikrai geresnė už silikato, tik vat ciklų skaičium nusileidžia. Reikės greičiau apšiltinti ir pamiršti apie ciklus.

atradau molio plytas Kas tai?Gal galima placiau su kokia nuoroda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 02 kovo 2012 - 08:03
QUOTE(*** @ 2012 03 02, 08:02)
Vieno ar dvieju aukstu namas? Perdanga plokstes ar monolitas jai dvieju?
Kazkur buvai uzklauses apie klijus keramikai, ar ishsiaiskinai kanors apie juos?
atradau molio plytas Kas tai?Gal galima placiau su kokia nuoroda?

Namas 1 aukšto su 1 kambariu virš garažo. Perdanga bus plokštės.

Dėl klijų išsiaiškinau tik tiek, kad Porotherm į Lietuvą jų neveža, tad matyt Lenkijoje tektų ieškoti.
Atsakyti