Įkraunama...
Įkraunama...

Blokeliai

QUOTE(biesas66 @ 2010 10 22, 19:07)
Na,man tik idomu buvo kur juos gamina. Visa kita supratau. nesu girdejes kad Siauliuose gamintu tai ir perklausiau pasitikslinti.

Gamina jau keleta metu,atrodo nuo 2004 metu ta gamykla veikia.
Atsakyti
Kazkada kazka esu girdejes apie gamybos pradzia Siauliuose,bet galvojau kad jau seniai subankrutave lotuliukas.gif O kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 10 22, 19:43)
Kazkada kazka esu girdejes apie gamybos pradzia Siauliuose,bet galvojau kad jau seniai subankrutave  lotuliukas.gif  O kokios kainos?

apie 290 Lt uz kuba buvo pries menesi
Atsakyti
QUOTE(Ramma @ 2010 10 22, 19:04)
fibo keramzito blokelius gamina siauliuose esanti gamykla ir yra latviu gamybos,kurie yra prastesnes kokybes(taip sako meistrai),o 20cm plocio,atleiskit jei nesuprantamai parasiau

Keramzito blokelius gamina ir Kaune "Kauno keliai".Bet kokybe tai patikekit,net nezinau kaip nenusikeikus doh.gif
Buvo pigiau tai pirkom ju gamybos,bet kai prasidejo statybos tik tada pastebejau kokie jie nekokybiski verysad.gif
Atsakyti
o sakykit jau gyvenantys pastatytame iš Ytong blokelių name-kaip sekėsi pakabinti tokius sunkius daiktus kaip boileris,galbūt spintelė viena kita masyvesnė,tv,ar rimtą paveikslą geru rėmu?nekeikė vyrai kabindami?
Atsakyti
Sveikos, ieškau vilniuje kas galėtų sumūryti kuo greičiau vidaus sienas bute iš blokelių. kokius naudojate viduje? ypač svarbu, kad kuo geriau sulaikytų garsą ax.gif
gal parekomenduosit kokį gerą mūrininka vilniuje (į až), nes pagal skelbimus ieškoti nebenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo little_fear: 04 lapkričio 2010 - 14:39
QUOTE(jupato @ 2010 09 23, 13:48)
Tik keramzitbetonio blokeliai thumbup.gif

Na man asmeniškai jie labiausiai ir nepatinka. Aš vis tik rinksiuos bp ICF arba TEMOPLOKK blokelius. Iki pavasario dar bus laiko apsispresti. Kitą savaitgalį važiuosiu į Šiaulius jų pats asmeniškai padėlioti, bus daug aiškiau...
Atsakyti
Rytoj važiuosiu į šiaulius į www.fasado-apdaila.lt , pasižiūrėsiu ir SAM ir bpicf ir termoplokk blokelius, galėsiu vietoje visus sulyginti, pats pamontuoti. Taip bus kur kas lengviau apsispresti...
Atsakyti
Na dabar galiu pasidalyti ispudžiais. Vakar kai nuvažiavau į šiaulius jau buvo dar trys atvyke. Vienas iš mažeikų, vienas iš panevėžio ir vienas iš alytaus. Visi gerdami kavą ilgai diskutavome (labai šiltai priima, jautiesi kaip namie). Mažeikiškis pasirinko TERMOPLOKK, nes nori gipsą mechaniškai tvirtinti( šiuo klausimu labai puiki sistema, daugiau niekur to nemačiau). Kiti abu pasirinko bpicf. Tik tiek idomu, kad visi renkasi bendrą 20cm apšildomojo sluoksnio storį. Visi kalba apie varžą 6 - 7, o lūbas nori pasiekti 9. Visų projektai su katilinėmis.Panevėžietis susigundė nuo kaimyno. Kaimynas jau tokiame name ( bet iš termoplokk) gyvena trečius metus. Per metus nesukuriana daugiau nei 5m3 malkų, statėsi iš baltų termoplokk. Atsiliepimai apie juos geri.O kainos bpicf ir termoplokk kurios yra svetainėje tai tik pirminės, perkant nuolaidos duodamos gan geros( dabar eina svarstymai kad blokelius gal but gamins iš EPS100 nes visi lenkai, slovakai, sam gamina iš EPS 100 o ne iš EPS 150 kaip bpicf ir termoplokk, tada kaina dar gan gerai kris, tai net lenkai nei slovakai nebegalės konkuruoti su kainomis. Bet čia dar tik svarstymas, taip Valdas( fasado apdaila savininkas) sakė. Padėliojome visų tipų bpicf sam termoplokk blokelius, tai paskutinėje vietoje liko sam, net atrodo vaikiškai, ir sumontavus dalį sienos gaunasi didžiausi netikslumai pagal kitus. Lengviausiai montuojasi termoplokk , stabiliausi kai montuoji su metaliniais profiliais. O man tai labiausiai patiko bpicf. Tikslumas, užsklandos netokios kaip sam (neprarandi blokelio stabilumo, nes nereikia išpjauti jungties). Dabar fasado apdaila dirba tik šeštadienias, nes visi ir važiuoja savaitgalį... Įspudžiai tiek dėl bendravimo ten , tiek dėl bpicf blokelių labai geri. Na termoplokk irgi patiko, bet dar turiu pakankamai laiko apsispresti...
Atsakyti
Idomi info,reikes ir man nusliukinti pries naujus pas juos .
Atsakyti
QUOTE(amada @ 2010 10 22, 19:11)
Keramzito blokelius gamina ir Kaune "Kauno keliai".Bet kokybe tai patikekit,net nezinau kaip nenusikeikus  doh.gif
Buvo pigiau tai pirkom ju gamybos,bet kai prasidejo statybos tik tada pastebejau kokie jie nekokybiski  verysad.gif

mes sumūrijom namą iš šitų blokelių,kažkaip nepastebėjau,kad kas blogai būtų,gal nežinojau ką žiūrėt.Buvo pernai akcija,tai džiaugiausi,apie 50 lt pigiau buvo už šiaulietiškus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 15 lapkričio 2010 - 22:10
Išsakykite savo nuomonę, kokius pasirinktumėte bpicf MC5, MC10 MC15 ar MC20. Iš baltojo stiroporo ar pilkojo neoporo, iš EPS 150 , EPS 200 ar iš EPS 100. Išklausius visų nuomonių bus kur kas paprasčiau apsispresti. Daug kas gal išsakys savo mintis paremdamas skaičiavimais ar faktais. Ačiu visiems atsakiusiems...
Atsakyti