Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(agnieter @ 2010 08 31, 18:41)
Mano plaukai po sios kaukes dar ir kaip reikalavo kondicionieriaus  doh.gif  lotuliukas.gif
Susivele belenkaip buvo smile.gif
Kol issukavau, siaubiakas tikras smile.gif

num... g.gif kol buvo dar dregni plaukai tai ir man soko terapija buvo blink.gif ... bet kai isdziuvo jie nebebuvo tokie siurkstus smile.gif ... gal po keliu kartu ir nebesivels taip g.gif
ai, dar man tas kvapas iki kokiu pietu laikesi doh.gif ( uzlijo lietutis) tai va ir tas nelabai prie sirdies ..
Atsakyti
na va po kaukes su isplauta galva, na tikriausiai padauginau brendzio, tai sausoki tokie plaukai , nors po sampuno dejau dar ir balzama, bet virsus ,ir palietus tai slidus g.gif net nezinau ar tinka ji man ar ne, galvoju gal reik su ivairiais aliejais pabandyt, o istikruju siai kaukiai, kaznia koks tinkamiausias aliejus g.gif ir kad maziau brendzio- tai tikrai
Atsakyti
Tai tada nepilsiu brendzio visai, nes mano sausi plaukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 31, 21:55)
Tai tada nepilsiu brendzio visai, nes mano sausi plaukai g.gif
ir nedek, geriau pasildyta kauke tepk be brendzio. dar koki turbana ant galvos uzsidek, kad siluma palaikyti. idealiausia kauke teptis pirtyje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 31, 19:22)
Gal naudojate si alieju? KOks poveikis jusu plaukams? bigsmile.gif

Prieš kokius metus porą kartų panaudojau epizodiškai, vien dėl to, kad po ranka buvo smile.gif Keletą kartų vietoj alyvuogių al. (kaip pagrindo įvairioms aukščiau išvardintoms kaukėms) ėmiau kitus, kuriuos turėjau spintelėj. Bet turbūt kviečiai ir kiti 'neprilipo', nes apsistojau prie alyvuogių. Vėliau sužinojau, kad kviečių gemalų aliejus turi sausinantį poveikį, tai į likusį butelyje aliejų susilašinau visokių eterinių ir, masažistės patarta, masažavau šlauneles (mano oda nebijo sausinimo, viskas ok - celiulitas tebėra kaip buvęs, na, o šiaip odai patiko priežiūra, švelni sau būna biggrin.gif ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorofėja: 01 rugsėjo 2010 - 08:32
Dekui uz patarimus, merginos 4u.gif 4u.gif

Tai po kokio pusmecio visos busime atsigavusiais plaukais bigsmile.gif
Atsakyti
aš naudoju kokoso aliejų. Tai kaukei maišiau šlakelį kokoso aliejaus ir šlakelį alyvuogių 4u.gif
Atsakyti
ant slapiu plauku namines kaukes geriau pasiskirsto, ir po kaukes visada naudoju sampuna ir balzama/pirktine kauke smile.gif
Atsakyti
Po kiaušinio trynio, alyvuogių aliejaus, medaus ir citrinos sulčių, mano plaukai buvo purūs purūs iki pat debesų biggrin.gif
Atsakyti
norėjau paklaust, kaukes reikia tepti visada ant švarių tik išplautų nusausintų plaukų ar galima ir prieš plovimą dėti? ar skiriasi efektas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cirkininke @ 2010 09 02, 18:03)
norėjau paklaust, kaukes reikia tepti visada ant švarių tik išplautų nusausintų plaukų ar galima ir prieš plovimą dėti? ar skiriasi efektas?  4u.gif
as namines kaukes visda dedu tik pries plovima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 09 02, 18:34)
as namines kaukes visda dedu tik pries plovima smile.gif

drinks_cheers.gif aš irgi 4u.gif
Atsakyti