Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

šiandien pirmą kartą išbandžiau majonezo kaukę, laikiau 20 min. mano plaukai šviesinti. patiko labai. thumbup.gif natūralios priemonės ne tik pigiau, bet ir efektyviau - juk jokių chemijų... bigsmile.gif
Atsakyti
Mieliu kauke reikia trint saknis ar per visa plauko ilgi ? blush2.gif
Atsakyti
pagrinde trinti saknis o likuciu galima ir visus plaukus
Atsakyti
na jau pastebejau kad mano galvos oda nelabai aliejus megsta .jei ilgiau juos uzlaikau plaukai lyg dusti pradeda ir labai daug ju iskrenta plaunant aliejus is galvos. bet va visokios makaliuzintos majonezu kiausiniu kaukes odai labai patinka. o nuo alieju plaukai grazus lieka todel dabar alieju tik truputi i oda itrinu o dauguma ant plauku. jojobos labai patiko toks lengvas ir zvilgus plaukas buno po jo
Atsakyti
Laba mamos 4u.gif nu isbandziusi esu vos ne viska apie ka esate rase siame forume ir nieko blink.gif nesuprantu tie mano plaukai keistesni. nei svelnumo nei zvilgesio nei purumo nieko... g.gif
Atsakyti
Esante, o kiek laiko darote sias kaukes? as rezultata pradejau matyt gal tik po menesio, bet po kiekvino karto plaukai atrode netokie nusepetoje..
o dabar iskilo klausimas ka duoda cesnakas?
siandien darysiuos svogunu kauke, nes tai vienintele dvokianti ir asaru reikalaujanti priemone, su kuia galiu sustabdyt plauku slinkima... kiek esu isbandziusi visokiu chemiju tai nieviena taip nepadejo, kaip svogunas...
Atsakyti
QUOTE(Esante @ 2010 09 24, 09:56)
Laba mamos  4u.gif  nu isbandziusi esu vos ne viska apie ka esate rase siame forume ir nieko  blink.gif  nesuprantu tie mano plaukai keistesni. nei svelnumo nei zvilgesio nei purumo nieko...  g.gif

Laba mamkos 4u.gif
Ir as isikisiu. Po gimdymo laaaabai pradejo slinkti plaukai doh.gif tepiau visokiai ten skystalais, padejo negaliu sakyti, bet tik nustojau ir vel doh.gif ir kaip tycia pataikiau ant moteros su baltu chalatu ji paziurejo per aparata ta ku galvos oda ir plaukus ziuri....ir sako uzsikimse plauku svoguneliai riebalais, tai tipo gali tept kuom nori plauko svogunelis nieko negauna, pinigai i bala doh.gif parekomendavo dumblo kauke ji sugeria tuos riebalus ir po menesio eisiu pas ja pasiziuresiu ar dingo riebalai ar ne schmoll.gif va tada nuo slinkimo reik tepti biggrin.gif

Tai ka norejau pasakyti, tai ir tau uzsikimse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguska-vln: 24 rugsėjo 2010 - 09:41
Vakar istepiau plaukus (ne saknis) semenu aliejumi, kur yra pirkti maximoj, siandien isploviau paprastu sampunu, be kondicionieriaus - plaukai tiesiog silkiniai.. svelnus, blizgantys smile.gif Kaifas sakyciau smile.gif
Beje, atsisakiau dazymo cheminiais dazais - visai kiti plaukai pasidare.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

As irgi noreciau nustoti dazyti plaukus cheminiais dazais. bet pirma reikia kazkaip nusviesinti tamsia spalva. gal zinot kokios kaukes blukina dazytus plaukus? Skaiciau kad nuo alieju spalva greiciau plaunasi, bet gal zinot ka dar galima isbandyti?
Atsakyti
yellow_day - na gal pora gal 3 savaites, but uzteke ir menkiausio pagerejimo, bet man visiskai nieko schmoll.gif na gal ir kantrybes pritruko blush2.gif
Papildyta:
O kas del alieju esu bandziusi makadamiju alieju ir visiskai jokio svelnumo nei blizgesio nepastebejau schmoll.gif bet zinoma dziaugiuosi uz jus kad jums tai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Kur perkat koksu alieju ir kitus aliejus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitajoc @ 2010 09 27, 13:44)
Kur perkat koksu alieju ir kitus aliejus?  4u.gif

AromaNaturals, Biokosmetika, panarsyk google dar mirksiukas.gif

mano firmine kauke, medus ir aliejus, veidas aksominis buna po jos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jupato: 27 rugsėjo 2010 - 13:21