šiandien pirmą kartą išbandžiau majonezo kaukę, laikiau 20 min. mano plaukai šviesinti. patiko labai.
natūralios priemonės ne tik pigiau, bet ir efektyviau - juk jokių chemijų...
pagrinde trinti saknis o likuciu galima ir visus plaukus
na jau pastebejau kad mano galvos oda nelabai aliejus megsta .jei ilgiau juos uzlaikau plaukai lyg dusti pradeda ir labai daug ju iskrenta plaunant aliejus is galvos. bet va visokios makaliuzintos majonezu kiausiniu kaukes odai labai patinka. o nuo alieju plaukai grazus lieka todel dabar alieju tik truputi i oda itrinu o dauguma ant plauku. jojobos labai patiko toks lengvas ir zvilgus plaukas buno po jo
Laba mamos
nu isbandziusi esu vos ne viska apie ka esate rase siame forume ir nieko
nesuprantu tie mano plaukai keistesni. nei svelnumo nei zvilgesio nei purumo nieko...
Esante, o kiek laiko darote sias kaukes? as rezultata pradejau matyt gal tik po menesio, bet po kiekvino karto plaukai atrode netokie nusepetoje..
o dabar iskilo klausimas ka duoda cesnakas?
siandien darysiuos svogunu kauke, nes tai vienintele dvokianti ir asaru reikalaujanti priemone, su kuia galiu sustabdyt plauku slinkima... kiek esu isbandziusi visokiu chemiju tai nieviena taip nepadejo, kaip svogunas...
o dabar iskilo klausimas ka duoda cesnakas?
siandien darysiuos svogunu kauke, nes tai vienintele dvokianti ir asaru reikalaujanti priemone, su kuia galiu sustabdyt plauku slinkima... kiek esu isbandziusi visokiu chemiju tai nieviena taip nepadejo, kaip svogunas...
QUOTE(Esante @ 2010 09 24, 09:56)
Laba mamos
nu isbandziusi esu vos ne viska apie ka esate rase siame forume ir nieko
nesuprantu tie mano plaukai keistesni. nei svelnumo nei zvilgesio nei purumo nieko... 
Laba mamkos
Ir as isikisiu. Po gimdymo laaaabai pradejo slinkti plaukai
Tai ka norejau pasakyti, tai ir tau uzsikimse
Vakar istepiau plaukus (ne saknis) semenu aliejumi, kur yra pirkti maximoj, siandien isploviau paprastu sampunu, be kondicionieriaus - plaukai tiesiog silkiniai.. svelnus, blizgantys
Kaifas sakyciau 
Beje, atsisakiau dazymo cheminiais dazais - visai kiti plaukai pasidare..
Beje, atsisakiau dazymo cheminiais dazais - visai kiti plaukai pasidare..
Sveikos.
As irgi noreciau nustoti dazyti plaukus cheminiais dazais. bet pirma reikia kazkaip nusviesinti tamsia spalva. gal zinot kokios kaukes blukina dazytus plaukus? Skaiciau kad nuo alieju spalva greiciau plaunasi, bet gal zinot ka dar galima isbandyti?
As irgi noreciau nustoti dazyti plaukus cheminiais dazais. bet pirma reikia kazkaip nusviesinti tamsia spalva. gal zinot kokios kaukes blukina dazytus plaukus? Skaiciau kad nuo alieju spalva greiciau plaunasi, bet gal zinot ka dar galima isbandyti?
yellow_day - na gal pora gal 3 savaites, but uzteke ir menkiausio pagerejimo, bet man visiskai nieko
na gal ir kantrybes pritruko 
Papildyta:
O kas del alieju esu bandziusi makadamiju alieju ir visiskai jokio svelnumo nei blizgesio nepastebejau
bet zinoma dziaugiuosi uz jus kad jums tai padeda
Papildyta:
O kas del alieju esu bandziusi makadamiju alieju ir visiskai jokio svelnumo nei blizgesio nepastebejau
QUOTE(jurgitajoc @ 2010 09 27, 13:44)
AromaNaturals, Biokosmetika, panarsyk google dar
mano firmine kauke, medus ir aliejus, veidas aksominis buna po jos