Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(mimii @ 2010 11 03, 19:18)
Atsiprašau už nenuklausymą, bet ar tinka paprastas actas, o ne obuolių, plaukų skalavimui ? ax.gif  4u.gif

Tinka paprastas smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

reikės pabandyti ax.gif
Atsakyti
Siandien dariau stai ka........ ax.gif
druskos pilingas: isploviau galva ir pritriniau stambia druska. Poveikis: valoma galvos oda+masazas. Plaukai tokie volume tapo. wub.gif
Atsakyti
blenderiu sutrintas avokadas + bananas + kiausinis = nuostabus plaukai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As toliau sekmingai praktikuoju :
pasildytas alyvuogiu al.+trynys+medus+ricinos al. truputi.
Plaukams labai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2010 11 09, 22:10)
Siandien dariau stai ka........ ax.gif
druskos pilingas: isploviau galva ir pritriniau stambia druska. Poveikis: valoma galvos oda+masazas. Plaukai tokie volume tapo.  wub.gif

o kur gauti stambia druska? Kokio stambumo jinai turi buti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 10, 08:28)

nu man atrodo cia ta paptrasta rusiska druska ir tiek
Atsakyti
Esu skaiciusi SM, kad druska su soda sumaise naudoja kunui vietoje pylingo g.gif Kas dar bandete galvos odai tokia procedura? As bijau kazkodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 11 10, 21:17)
Esu skaiciusi SM, kad druska su soda sumaise naudoja kunui vietoje pylingo g.gif Kas dar bandete galvos odai tokia procedura? As bijau kazkodel biggrin.gif

Veltui bijote - geras dalykas. Pasalina visus nesvarumus
Papildyta:
QUOTE(Eve-line @ 2010 11 10, 09:28)

pardeje pilna tokios, buna smulki visiskai, o cia stambesne. thumbup.gif
Papildyta:
Siandien dariau:

1 saustas medaus
1 saukstas kokosu al.
kiauso trynys
1 sauksta konjako

Laikiau 20 min. Poveikis: konjakas skatina kraujotaka, aliejus maitina galvos oda, kiausas labai turtingas iv. medziagomis.
Atsakyti
Dariausia aš galvos odos pylingą su jūros druska - viskas liux. Dariaus, nes niekaip negalėjau išsiplauti galvos per porą kartu nuo tokios parekomentos kaukės plaukams iš Maroko molio - plaukai į gumulą susisuko ir kažkokie apsinešę pasidarė, tai su druska ta patryniau, išploviau šampūnu porą kart, uždėjau kaukės trumpam ir liux viskas.
Nereik tos druskos ilgai ant galvos laikyt, patrini, pamasažuoji ir skalauji - super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 11 11, 22:40)
Dariausia aš galvos odos pylingą su jūros druska - viskas liux. Dariaus, nes niekaip negalėjau išsiplauti galvos per porą kartu nuo tokios parekomentos kaukės plaukams iš Maroko molio - plaukai į gumulą susisuko ir kažkokie apsinešę pasidarė, tai su druska ta patryniau, išploviau šampūnu porą kart, uždėjau kaukės trumpam ir liux viskas.
Nereik tos druskos ilgai ant galvos laikyt, patrini, pamasažuoji ir skalauji - super  smile.gif

O as nerasiau, kad druska reikia laikyt. mirksiukas.gif Pylingas geras. thumbup.gif
Atsakyti
Norėčiau sustabdyti plaukų slinkimą ir pagerinti jų ataugimą. Temos pradžioje rašyta apie mielių kaukę plaukams, kažin koks poveikis būtų, jeigu plaukus ištepčiau tik skystomis alaus mielėmis prieš plovimą ir palaikyčiau apie 2 valandas? Gal kas esate bandę? Girdėjau, kad labai veiksminga gerti skystas alaus mieles nuo plaukų slinkimo, ir tiesiog pagalvojau, kad tuo pačiu veiksmingumą galėtų padidinti skystų alaus mielių kaukė...
Atsakyti