Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Etama @ 2010 06 14, 16:16)
Taip, kokosai pagrinde visoms tinka ir patinka, jojoba, sezamai, avokado al. dar irgi prie einamiausiu. O dar kam tinka, tai yra labai patenkintos linu semenu, alyvuogiu al., bet man asmeniskai visiskai jie netiko schmoll.gif

o avokado aliejus nestabdo plauku augimo?kazkur internete teko skaityt,kad rekomenduojamas kaip stabdantis,det i kremus ,po depileciju ir panasiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 06 14, 18:28)
o avokado aliejus nestabdo plauku augimo?kazkur internete teko skaityt,kad rekomenduojamas kaip stabdantis,det i kremus ,po depileciju ir panasiai g.gif

Del to negaliu pasakyti, neteko girdeti g.gif Bet ir siaip, as alieju dedu tik nuo puses ilgio plaukams, labiau i galus. Saknims esu gal tik pora kartu tepusi 'kauke' su kokosais, kai buvo atsirade pleiskanu. Nemanau, kad ir kitoms alieju vertetu tepti saknims, nebent jau kazkokiu problemu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 06 14, 17:59)
O čia kokios firmos tas serumas? Kartais ne margaritos?  smile.gif

Tokiam paciam ipakavime,kaip ir varnalesu aliejus...ten rusiskas kazkoks.As tai pirkau Eurokose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 06 14, 17:37)
redukee , o Jums plaukai nuo šios kaukės pradėjo sparčiau augti? blush2.gif

aha kaip ant mieliu lotuliukas.gif nemanau kad stebuklu buna ir plaukai (kaip kazkuriam foume skaiciau) per 3 men uzauga nuo peciu iki juosmens g.gif auga manau normaliai per menesi kokius 3-4 cm.cia daug ar mazai spreskit jus.siuo metu man ne plauku ilgis o ju isvaizda ir sveikumas svarbiausia smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
man per1 men 1cm paauga
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 15, 15:34)
man per1 men 1cm paauga

Man taspats,tai skaitau,kad labai leta cia auga...Buna net per du men vos centimetras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Charioll @ 2010 06 14, 15:46)
Siandiena kaiptik alieju parduotuveje pirkau jojobos alieju.Ir uzsiminiau, kad zinau jog moterys dar tepa kanapiu al. tai pardaveja sake,kad jis visiskai netinka plaukam  g.gif ,pasake,kad labiau moteriskinem ginekologinem ligoms,tai as ir nebesigilinau kur ten kas  g.gif

Ai, ten ju maziausiai reikia klausyt irnesakyk.gif Po vieno karto, kai man pradejo aiskint, kad negali buti jog man jojoba netiko, tai tik nueinu, suvardinu ko reikia ir patarimu neklausiu biggrin.gif Man kuo puikiausiai tinka kanapiu aliejus plaukams, vat ir dabar sedziu juo issitepus biggrin.gif
Atsakyti
tai gal mieliu kauke skatintu augima
Atsakyti
as dariau kauke: alyvuogiu aliejus+sutrintaas avokadas+medus+citrinu EA+ylang ylang EA - super pamaitinti plaukuciai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2010 06 15, 12:08)
aha kaip ant mieliu lotuliukas.gif nemanau kad stebuklu buna ir plaukai (kaip kazkuriam foume skaiciau) per 3 men uzauga nuo peciu iki juosmens  g.gif  auga manau normaliai per menesi kokius 3-4 cm.cia daug ar mazai spreskit jus.siuo metu man ne plauku ilgis o ju isvaizda ir sveikumas svarbiausia  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Tai jau tikrai kaip ant mieliu auga blink.gif Bent jau teoriskai, tai plaukai per menesi uzauga 1-1,5cm...o cia net 4 bigsmile.gif Stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 16, 00:32)
Tai jau tikrai kaip ant mieliu auga  blink.gif Bent jau teoriskai, tai plaukai per menesi uzauga 1-1,5cm...o cia net 4 bigsmile.gif Stebuklas  bigsmile.gif

kas kad jie auga,bet nuslinkt baigia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 16 birželio 2010 - 10:49
QUOTE(Etama @ 2010 06 14, 18:42)
Del to negaliu pasakyti, neteko girdeti g.gif Bet ir siaip, as alieju dedu tik nuo puses ilgio plaukams, labiau i galus. Saknims esu gal tik pora kartu tepusi 'kauke' su kokosais, kai buvo atsirade pleiskanu. Nemanau, kad ir kitoms alieju vertetu tepti saknims, nebent jau kazkokiu problemu yra g.gif

O kodėl nevertėtų tepti šaknų? g.gif
Atsakyti