QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 16:00)
vakar papirkau Miglės lietuvišką veido kremą riebiai/mišriai odai, ir likau fantastiškai patenkinta   Kaina absoliučiai minimali, o rezultatai stulbinantys, man riebaluojas nuo jo mažiau, gerai drėkina, odytė tokia švelni pasidaro, nu žiūrėsim kaip toliau, dabar tai fantastika, manau visom tikrai labai verta išbandyti, nes kaina tik 4,59Lt
  Kaina absoliučiai minimali, o rezultatai stulbinantys, man riebaluojas nuo jo mažiau, gerai drėkina, odytė tokia švelni pasidaro, nu žiūrėsim kaip toliau, dabar tai fantastika, manau visom tikrai labai verta išbandyti, nes kaina tik 4,59Lt  
 Kaina absoliučiai minimali, o rezultatai stulbinantys, man riebaluojas nuo jo mažiau, gerai drėkina, odytė tokia švelni pasidaro, nu žiūrėsim kaip toliau, dabar tai fantastika, manau visom tikrai labai verta išbandyti, nes kaina tik 4,59Lt
sakai?

Na gal ir verta, bet sudetis manau vistiek Rasos rozinio geresne
 Na gal ir verta, bet sudetis manau vistiek Rasos rozinio geresne   
 Bet gal pameginti. Droge yra, ane?
QUOTE(amber123 @ 2010 05 27, 18:01)
Turejau gal pries 5m
 Bet nieko apie ja jau pasakyti negaliu, neatsimenu ar patiko
 Bet nieko apie ja jau pasakyti negaliu, neatsimenu ar patiko   
   Bet reikia ziureti galiojima, nes jau maniau kad nebegamina ju (kazkada labai seniai teko dirbti kosm.parduotuveje, tai prekiavome sia kosmetika). Bet paprastos kompaktines pudros buvo man labai geros, is nostalgijos nusipirkau pries kokius 4men. ir jau nebepatiko, ar kokybe suprastejo, ar pasenusi
 Bet reikia ziureti galiojima, nes jau maniau kad nebegamina ju (kazkada labai seniai teko dirbti kosm.parduotuveje, tai prekiavome sia kosmetika). Bet paprastos kompaktines pudros buvo man labai geros, is nostalgijos nusipirkau pries kokius 4men. ir jau nebepatiko, ar kokybe suprastejo, ar pasenusi