Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 16:00)
vakar papirkau Miglės lietuvišką veido kremą riebiai/mišriai odai, ir likau fantastiškai patenkinta  bigsmile.gif  Kaina absoliučiai minimali, o rezultatai stulbinantys, man riebaluojas nuo jo mažiau, gerai drėkina, odytė tokia švelni pasidaro, nu žiūrėsim kaip toliau, dabar tai fantastika, manau visom tikrai labai verta išbandyti, nes kaina tik 4,59Lt  biggrin.gif

sakai? g.gif biggrin.gif Na gal ir verta, bet sudetis manau vistiek Rasos rozinio geresne g.gif
Bet gal pameginti. Droge yra, ane?

QUOTE(amber123 @ 2010 05 27, 18:01)
Gal kuri bandet si bronzata Golden rose? bigsmile.gif
user posted image

Turejau gal pries 5m biggrin.gif Bet nieko apie ja jau pasakyti negaliu, neatsimenu ar patiko blush2.gif doh.gif Bet reikia ziureti galiojima, nes jau maniau kad nebegamina ju (kazkada labai seniai teko dirbti kosm.parduotuveje, tai prekiavome sia kosmetika). Bet paprastos kompaktines pudros buvo man labai geros, is nostalgijos nusipirkau pries kokius 4men. ir jau nebepatiko, ar kokybe suprastejo, ar pasenusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 27 gegužės 2010 - 18:37
QUOTE(Jazira @ 2010 05 27, 15:02)
iš viso tokius pirmą kartą matau. Kur jų būna ?

Martina parduotuvese,siandien Verkiu g.maciau,daug sios firmos kremuku,pilingas,losjonas-vanduo veidui...
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2010 05 27, 10:55)
Man išvis Golden Rose nagų lakai patinka  4u.gif  turi care+strong 121 spalvytę kuri laiko iki 2 sav  biggrin.gif

Man irgi patinka,kolkas tik vieną turiu, laikosi gal neilgai, na kaip ir visi, bet gražiai dengiasi ir užtenka vieno sluoksnio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 05 27, 13:26)
Parekomenduosiu Babuškos Agafjos priemones plaukams  smile.gif

Naudoju aliejuką, patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 27, 17:00)
vakar papirkau Miglės lietuvišką veido kremą riebiai/mišriai odai, ir likau fantastiškai patenkinta  bigsmile.gif  Kaina absoliučiai minimali, o rezultatai stulbinantys, man riebaluojas nuo jo mažiau, gerai drėkina, odytė tokia švelni pasidaro, nu žiūrėsim kaip toliau, dabar tai fantastika, manau visom tikrai labai verta išbandyti, nes kaina tik 4,59Lt  biggrin.gif

O kur jį pirkai?
Atsakyti
maximoj turbut migle pirko ar kokioj norfoj is apatines lentynos ax.gif
Atsakyti
user posted image

pries pora dienu nusipirkau sios seselius, tai nusivyliau ... spalvos beveik nerasta schmoll.gif o taip norejau ryskesnio makiazo vasarai ....
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 05 27, 15:02)

iš viso tokius pirmą kartą matau. Kur jų būna ?

Švaros prekių parduotuvėse. Aš pirkau iš jų internetu, perkant už daugiau nei 20Lt, pristatymas nemokamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 28, 10:12)
Švaros prekių parduotuvėse. Aš pirkau iš jų internetu, perkant už daugiau nei 20Lt, pristatymas nemokamas smile.gif

ju kainos siek tiek aukstesnes nei Martinos parduotuvese mirksiukas.gif Martinoje ~6.5 kremukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 28 gegužės 2010 - 10:33
QUOTE(xde @ 2010 05 28, 11:33)
ju kainos siek tiek aukstesnes nei Martinos parduotuvese mirksiukas.gif Martinoje ~6.5 kremukai.

Mano kaime tokios nėra, tai tenka pirktis brangiau. Bet atneša užtai tiesiai į namus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 28 gegužės 2010 - 11:20
QUOTE(Camea @ 2010 05 28, 08:46)
user posted image

pries pora dienu nusipirkau sios seselius, tai nusivyliau ... spalvos beveik nerasta  schmoll.gif o taip norejau ryskesnio makiazo vasarai ....

Gal bandyti ant seseliu pagrindo, ar su juo bandei ir vistiek nekokie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 28, 11:22)
Gal bandyti ant seseliu pagrindo, ar su juo bandei ir vistiek nekokie?  g.gif

nekokie jie ..... ir tiek unsure.gif
man Lumene seseliai is paletes ir be pagrindo gerai laiko, tik vat gaila, kad liko kokiam menesiui ax.gif
Atsakyti
Labukas mergaits, o ar esate girdėjusios ką nors apie kosmetiką zlaja ar zloja,nebepamenu,čia mačiau droge yra pirkti,įdomu kokia kokybė jos g.gif Gal jau kuri esate bandžiusi?
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 05 28, 14:22)
Labukas mergaits, o ar esate girdėjusios ką nors apie kosmetiką zlaja ar zloja,nebepamenu,čia mačiau droge yra pirkti,įdomu kokia kokybė jos g.gif  Gal jau kuri esate bandžiusi?

Cia visa tema apie sia kosmetika smile.gif
http://www.supermama...?...106576&st=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelerny: 28 gegužės 2010 - 15:18