Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

Antrą kartą perku Naturia šveitiklį, superinis 4u.gif Martinoj jis pigiausias, 4,80 lt

user posted image

Taip pat mačiau, kad yra ir kitokių, įdomu būtų išbandyti

user posted image

Na, ir pabandymui paėmiau Naturia duškę, kavos su grietinėle kvapo

user posted image

Atsakyti
Tos revivor kaukes buna ir eurokos visose smile.gif kazkada turejau ja,tai nieko ypatingo. schmoll.gif
Atsakyti
ir kaip naturia sveitiklis jis veidu ar geresnis is babuski agafi sveitikli su abrikosais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 17, 16:34)
Tos revivor kaukes buna ir eurokos visose smile.gif kazkada turejau ja,tai nieko ypatingo. schmoll.gif

Kokia kaina?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 17, 15:50)
ir kaip naturia sveitiklis jis veidu ar geresnis is babuski agafi sveitikli su abrikosais smile.gif

Turbūt turit omeny Čistaja linija su abrikosų kauliukais? Tai Naturia ne toks aštrus, bet irgi veiksmingas. Aš jį naudoju kaip veidui, taip ir kūnui (kaip ir ČL) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambūčia @ 2010 08 13, 15:11)
Mane labai džiugina kosmetinis molis (asmeniškai man juodas pačiausias) smile.gif  Droguose ar Eurokose virš 2Lt pokelis, kurio užtenka pusmečiui. Beje, tai visiškai natūrali priemonė tie miltukai mirksiukas.gif

Ačiū, kad pasidalinot šituo gėriu 4u.gif Nusipirkau, pabandžiau, laaaabai patiko rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko labai eurokos pirkta pigi plauku kauke, konsultante pasiule, galvoju gal tik siaip bruka, reikia gi parduot, nusipirkau, nu tikrai super mirksiukas.gif super duper kazko nedaro, bet kaip uz tokia kaina (500ml - 7 lt), tai liuks ! cool.gif jei kam idomu, tai cia toki baltam indely pavadinimu "GAIA". plaukai minkstuciai, daug svelnesni, ir kvepia skaniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KashaloTe @ 2010 08 20, 17:22)
Man patiko labai eurokos pirkta pigi plauku kauke, konsultante pasiule, galvoju gal tik siaip bruka, reikia gi parduot, nusipirkau, nu tikrai super  mirksiukas.gif super duper kazko nedaro, bet kaip uz tokia kaina (500ml - 7 lt), tai liuks !  cool.gif jei kam idomu, tai cia toki baltam indely pavadinimu "GAIA". plaukai minkstuciai, daug svelnesni, ir kvepia skaniai smile.gif

man ji irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
O man labai itiko eurokoso naujiena- B Rich plauku balzamas su keratinu. Puikiai isnarplioja mano plauka. Tiesa sudety antroj vietoj alkocholis, bet sausinimo kolkas nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 21, 11:06)
O man labai itiko eurokoso naujiena- B Rich plauku balzamas su keratinu. Puikiai isnarplioja mano plauka. Tiesa sudety antroj vietoj alkocholis, bet sausinimo kolkas nepastebejau.

Man sis balzamas irgi net labai patiko smile.gif susvelnina,glotnina plaukus.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 08 22, 12:47)
Man sis balzamas irgi net labai patiko smile.gif  susvelnina,glotnina plaukus.

X failai balzamas geras, o sudetis nekokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 08 21, 11:06)

gal galite ideti foto? smile.gif
Atsakyti