Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(agnieter @ 2010 05 31, 15:58)

Turėjau kremą kojoms iš šios firmos (balta didelė tūtelė su rože), man labai riebus jis buvo, vos ne kaip vazelinas, prastokai gėrėsi į odą unsure.gif dar likę daugiau nei pusė, nes naudojant, labai mažo kiekio užtenka išspausti.
Bet čia gal ir skirta itin sausai odai, nors man jį labai jau rekomendavo konsultantė, bet oda tai mano normali.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2010 05 31, 16:12)
Dar veidui yra toks rusiškas, tris kapeikas kainuojanti kremas - gelis Aloe, gamintojas Nevskaja kosmetika, jokių kenksmingų medžiagų  4u.gif

Kur jo yra pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 31, 17:36)

Papildyta:
Kur jo yra pirkti?

Kosmetikos bazėje Klaipėdoje, daugiau nežinau kur, bet galima būtų paieškot po pigios kosmetikos parduotuves rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 31, 17:39)
Kosmetikos bazėje Klaipėdoje, daugiau nežinau kur, bet galima būtų paieškot po pigios kosmetikos parduotuves  rolleyes.gif

Kažin, Eurokose nebūna? Ji, mano nuomone, irgi yra viena iš pigesnių pardžių biggrin.gif
Gyvenu dideliame kaime, kur mažas pasirinkimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 05 31, 17:43)
Kažin, Eurokose nebūna? Ji, mano nuomone, irgi yra viena iš pigesnių pardžių  biggrin.gif
Gyvenu dideliame kaime, kur mažas pasirinkimas  rolleyes.gif

Ne, Eurokose tikrai ne unsure.gif . Gyvenu šalia Eurokoso, beveik kasdien užeinu blush2.gif , visą asortimentą gerai žinau. Va, gal Martinoj ar Švaros prekėse ir būtų g.gif
Atsakyti
Ateinu užtarti Margaritos drėkinančio kremo veidukui (šviesiai mėlyoj dėžutėj).
Ogi buvo taip, kad nuvažiavau aplankyt gimdytojų ir per neapsižiūrėjimą palikau namie kremukus. Aišku, pusę gyvenimo iš mamos tyčiojausi, kad vis pagaili sau ir padoresnio kremo nenusiperka. smartass.gif new_russian.gif Vakare puoliau į ašaras, kokiu veiduku atsikelsiu po mamytės "margaritų", ir, o stebukle, veidelis kaip kūdikėlio ploja.gif
Jau beveik pusę savo pirktos dėžutės kaip naktinį kremą sunaudojau, negaliu atsidžiaugt, ir iššsausėjimai dingo, ir riebos plėvės ryte nebūna bigsmile.gif
Aišku, čia tik mano asmeninis patyrimas, kad man tiko nebūtinai kitoms patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 05 31, 17:39)
Kosmetikos bazėje Klaipėdoje, daugiau nežinau kur, bet galima būtų paieškot po pigios kosmetikos parduotuves  rolleyes.gif

Sakykit, o kur Klaipėdoje yra kosmetikos bazė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 06 01, 19:26)
Sakykit, o kur Klaipėdoje yra kosmetikos bazė? blush2.gif

Šilutės plente prie buvusios Norfos, ten Vaikų Miestas dar yra, boulingas buvo. Šiaip ta kosmetikos bazė - ta pati Martina, kuri randasi ir stoties PC mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurora11 @ 2010 06 01, 19:10)
Ateinu užtarti Margaritos drėkinančio kremo veidukui ...

gal idekite foto to kremuko smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit kokį gerą, stipriai drėkinantį rankų kremą, kuris nepalieka riebios plėvės ant rankų odos ir greitai įsigeria ax.gif
Iš pigių rusiškų bandžiau Barchatnye ručki ir Veliur, nelabai ax.gif (ypač Ručki, visai nepatiko)
Lietuviškas Margarita neblogas, bet norisi ko nors kito (kiek atsibodęs).
Renkuosi tarp Čistaja linija, Sto receptov krasoty ir Natura siberica, o gal dar ką pasiūlysit? Ar yra kur nors pirkti Černyj žemčug rankoms?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 06 01, 21:24)
Parekomenduokit kokį gerą, stipriai drėkinantį rankų kremą, kuris nepalieka riebios plėvės ant rankų odos ir greitai įsigeria  ax.gif
Iš pigių rusiškų bandžiau Barchatnye ručki ir Veliur, nelabai  ax.gif  (ypač Ručki, visai nepatiko)
Lietuviškas Margarita neblogas, bet norisi ko nors kito (kiek atsibodęs).
Renkuosi tarp Čistaja linija, Sto receptov krasoty ir Natura siberica, o gal dar ką pasiūlysit? Ar yra kur nors pirkti Černyj žemčug rankoms?

Sto receptov krasoty ir cernyj zemciug nepatiks - bus riebumas, kaip anu nepatikusiu.
Atsakyti
QUOTE(drieziuxx @ 2010 06 01, 20:04)
gal idekite foto to kremuko smile.gif

Čia mano naujai atrastas gėris :
Margaritos drėkinamasis veidui

4u.gif
Atsakyti
Ranku kremas Raskila man tik sausina ir taip sausa ranku oda g.gif
vienintelis issigelbejimas LesKarites kremas wub.gif
Atsakyti