Sveikos, ko tai mieganti gražuolė šiandien

Gyvenu 11 aukšte, tai per langą nesimato nieko

tik baltas rūkas lyg siena stovi už lango. Fe, nesmagu, noriu saulytės.
QUOTE(arune @ 2010 06 01, 19:26)
Šiandien onkologiniam iš pažiūros inteligentiška maloni moteris užkalbino mane, ir pradėjo giliai lyst į dūšią,
jo, va prie šito dar nepriprantu ir prie kupinų užuojautos žvilgsnių
QUOTE(Patriccija @ 2010 06 01, 21:03)
Na, mergaites, net nezinau kaip parasyti, kartais galvoju, jog as cia tureciau maziau eiti ir kaip .GABIJA. sako vaidinti visiskai sveika, kaip ir jauciuosi. Tik nezinau kas cia vis traukia prisijungti, gal tas, kad cia Jusu daugelis yra tokios geros, na tokios, kad tik susidures su sia liga zmogus tampa, juk visikai kitomis spalvomis pamatai pasauli ir pagalvoji, juk tiek nedaug truksta ir tavo gyvenimas cia zemeje gali pasibaigti, todel as kiek imanydama save drasinu ir visiems rekiua, kad man viskas gerai, man nieko neskauda, as jauciuosi sveika ir laiminga. As dziaugiuosi savo namuciais, savo varlyciu kolekcija, as dziaugiuosi, kad rytais nubundu ir nejauciu jokiu simptomu jog kazkuri kuno dalis jaustus negerai

... Netgi jau mintuys apie koki dieduka kyla, kad galeciau i lovyte isitempti. Ux, seniai toki jausma esu patyrusi, kai vyras savo rankomis apkabina ir liecia ten kur jautru. uuuu toks noras pasistaipyti

, megstu paerzinti bernus pasenejusius, o jie jauciu kaip dar trepsi aplinkui.
Patriccija, net nesugalvokit taip pasielgt, čia tokio pavyzdžiai kaip jūsų daugumos senbuvių mum reikalingi kaip oras

Pas ką gi mes tada paklaustume ko?
Drąsiai rėkit ir toliau apie savo sveikatą, tada ir mes drąsiau pasijusim.
Ačiū visom senbuvėm, kad esat, kad galim kaip pas mamą atbėgt ir išsiverkt, išsipasakot, pasiguost
QUOTE(rasų lanka @ 2010 06 01, 22:50)
Jautri ši temutė. Daugelis prieš ateinant iš mūsų ilgai ją tyliai skaitė nedalyvaudamos. Sunkumų smulkmenos čia nereikalingos, nors ir pačios kartais jų neišvengiam. Bet čia renkamasi, kad gyventi , pergyventi sunkumus ,ir išgyventi, ir atsitiesti. Todėl reikalinga kuo daugiau geresnių emocijų, palaikymo žinelių ir patarimų atradimo...
agam, šniukštinėjau tris mėnesius tyliai, verkiau ir džiaugiausi kartu su jumis
Smagu, kad mama taip šauniai laikosi
QUOTE(ifauru @ 2010 06 01, 22:57)
O paskui puikus oras - miškely klasės išleistuves pasidarėm - vel žaidimai, dešrelės, uodai
Kokia faina šventė

ir su uodais, be kurių taip suprantu šiemet neįvyks joks renginys gamtoje
QUOTE(SVETA K. @ 2010 06 02, 00:44)
man remisija jau beveik metai

tyliai tyliai džiaugiamės su tavim
QUOTE(Liutukeee @ 2010 06 02, 00:53)
O tokie dalykai kaip buitis man paskutiniu metu visai nublanko.Pradejau viska vertint kitaip.
Taip, pasikeičia požiūris š daugumą dalykų, savo neramią sąžinę užcementavau giliai rūsy ir dabar jau ramiai praeinu pro neplautus bliūdus, išmėtytus žaislus, dulkeles. Susitvarkau viską tada kai pati to noriu, nes jau pirmai tai man kažkokia liga buvo dėl tos netvarkos