Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(GREK @ 2010 06 10, 13:23)

Šiandien turguj nusipirkau žemuogių  wub.gif Kvepia namai net nuo jų, mmm  rolleyes.gif

aš vakar irgi pirkau - už stiklinaitę po 4 litus susitariau, nusiderėjau ax.gif , tai visas 5 ir paėmiau - šnd visą dieną darbe valgiau 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 06 10, 17:26)
hi.gif

Visoms linkejimai is Valencijos.

Cia grazu ir krasta, nors temaciau miesta tik pro taxi ir autobuso langa. Darbas...

Laikykites visos, pastiprindamos vienos kitas 4u.gif

kaip puiku mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
BŪTINAI paragauk Horchata arba Orxata katalonietiškai - tai labai populiarus senas Valencijos gyventojų gėrimas
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 06 09, 18:52)

Ai, dar pasiguosiu  unsure.gif Šiandien pridaviau kraujuką, vos ne vos. taip sužalojo rankelę schmoll.gif 5 kartus dūrė, pradūrė veną, ranka išsipūtė ir pamėlo  blink.gif žiauriai skauda. Tepu Liotonu, bet rezultatas kol kas nekoks. Dabar sėdžiu su spiritiniu kompresu. Kaip dar galiu pagelbėt savo venom? Kitą savaitę dar laukia kraujo tyrimai ir chemija  doh.gif

oi uzjauciu, as net issigandus buvau kai man taip atsitiko, eme is venos krauja, paeme - visa ranka skaudeti pradejo, iskart nepamelo, kita diena pasiziuriu melyna puse rankos, bet taip raudonai melyna su tokiom kraujosruvom, ir ne ten kur venos toje puseje o daugiau kitoje puseje kur alkune, sakau na kita diena jau bus apmazeje, o nakti matyt uzspauzdziau tai dar labiau isryskejo tos kraujosruvos, nepadejo ir man lioton, na nezinau ar padejo bet tas melynumas savaites buvo, o tas toks pakilimas kur eme toje veitoje dar ir dabar pakile yra, nors jau daugiau nei menuo praejo.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 06 09, 21:21)
Renatuxxx 4u.gif tavo a.ž išsipūtusi ir nebetelpa mano žinutė. didis.gif

jau susitvarkiau, daug geru patarimu turiu ziniutese, vis neprisiruosiu nusirasyti o ir istrinti negaliu, uztat taip gaunasi doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Esu jau po operacijos, vakar atliko Bogusevicius Kauno klinikoj 4u.gif Cia istikruju kaip kurorte, palata ir personalas nuostabus 4u.gif
Operacija pavyko gerai, nors ne pats geriausiais variantas, tikejomes, kad limfmazgiai bus svarus kaip ir krutys ir pavyks limfmazgius issauguoti, nes magnetinis rezonansas jokio pedsako neparode. Tai atlikus sarginių limfmazgių žymėjima izotopu vis del to rado viename limfmazgyj nedidele metastaze iki 1 mm dydzio, tad pasalino man 4 limfmazgius pazastyje ir abi krutys operavo, bet taip puikiai profesorius sutvarke, kad ne vieno randelio ant krutu, viska per spenelius sutvarke ir atgal jos prisiuvo thumbup.gif Jau pati vaikstau, atsigavau vakar po narkozes rolleyes.gif maximux 7 dienas laikys, ir sius reabilitacijai i Palangos Lina 4u.gif
Istikruju galvuojau bus skaudziau ir baisiau po operacijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labins @ 2010 06 10, 20:30)
aš vakar irgi pirkau - už stiklinaitę po 4 litus susitariau,  nusiderėjau, tai visas 5 ir paėmiau - šnd visą dieną darbe valgiau

aš po 3 lt. mokėjau, nepasikuklinau, pasiėmiau 4 stiklines, dar ir šiandien turiu bigsmile.gif

QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 11, 13:45)
Sveikutes 4u.gif
Esu jau po operacijos, vakar atliko Bogusevicius Kauno klinikoj 4u.gif Cia istikruju kaip kurorte, palata ir personalas nuostabus 4u.gif
Operacija pavyko gerai, nors ne pats geriausiais variantas, tikejomes, kad limfmazgiai bus svarus kaip ir krutys ir pavyks limfmazgius issauguoti, nes magnetinis rezonansas jokio pedsako neparode. Tai atlikus sarginių limfmazgių žymėjima izotopu vis del to rado viename limfmazgyj nedidele metastaze iki 1 mm dydzio, tad pasalino man 4 limfmazgius pazastyje ir abi krutys operavo, bet taip puikiai profesorius sutvarke, kad ne vieno randelio ant krutu, viska per spenelius sutvarke ir atgal  jos prisiuvo thumbup.gif Jau pati vaikstau, atsigavau  vakar po narkozes rolleyes.gif  maximux 7 dienas laikys, ir sius reabilitacijai i Palangos Lina
Istikruju galvuojau bus skaudziau ir baisiau po operacijos doh.gif

smagu, kad gerai jautiesi smile.gif Ar reikėjo iš pilvo raumens? Nes jei tik krųtys liestos, tai bus vaikščiot lengva, ne taip kaip aš vaikščiojau kaip klaustukas lotuliukas.gif Ar Palangą pati rinkaisi, nes jaučiu profesorius, tai siūlė Birštono "Tulpę"?
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 06 11, 14:45)
aš po 3 lt. mokėjau, nepasikuklinau, pasiėmiau 4 stiklines, dar ir šiandien turiu  bigsmile.gif
smagu, kad gerai jautiesi  smile.gif Ar reikėjo iš pilvo raumens? Nes jei tik krųtys liestos, tai bus vaikščiot lengva, ne taip kaip aš vaikščiojau kaip klaustukas  lotuliukas.gif Ar Palangą pati rinkaisi, nes jaučiu profesorius, tai siūlė Birštono "Tulpę"?

Nea nereikejo pilvo, is pacios kruties atstate ax.gif Palangos Lina profesorius pasiule pats, arciau namu matyt 4u.gif
Atsakyti
Samta, nuskasminamuosius turbut dabar gauni, veliau gali pajausti skausma, kai vaistu mazins.
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 06 11, 18:07)
Samta, nuskasminamuosius turbut dabar gauni, veliau gali pajausti skausma, kai vaistu mazins.

Kad zinok nebereikia man tu nuskausminanciu, be ju apseinu, nakciai suleido, kad geriau mieguociau, bet ju leidimas skausmingesnis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 06 11, 14:45)
Esu jau po operacijos...

Sveikinu, Samta 4u.gif Antrą didžiulį laiptelį jau įveikei. thumbup.gif Ir toliau būk tokia tvirta , rįžtinga ir optimistė. Žaviuosi tavimi. Dabar gerai pailsėk, atsigauk ir nepervertink savo jėgų. Tiesiog mėgaukis poilsiu sanatorijoje. Sveikatytės tau ir laimės... wub.gif
Papildyta:
Labas vakaras, Mergiukai 4u.gif hi.gif Karšta dienelė šiandien buvo. Nelabai ir darbeliai į priekį ėjo. Tikiuosi, kad visos laikotės , stipravojat.
Mano mamytė irgi jaučiasi geriau. Jau daugiau valgo, pakruta, bet vis tiek dar dažnai prie lovytės traukia bet kuriuo dienos metu... Gal ir tie orai turi įtakos. g.gif Tik pradėjo skonis keistis šiek tiek ir kvapai. Sako , kad nebegali tverti, kai sušyla ar suprakaituoja, nes , sako - visa atsiduodu metalu - ir kūnas, ir patalynė - viskas... Bet tai tikriausiai praeis... g.gif Žadėjo į turgų rytoj važiuoti, bet nebevažiuos - dar nėra tiek sveikatos...
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 06 11, 22:54)
Tik pradėjo skonis keistis šiek tiek ir kvapai. Sako , kad nebegali tverti, kai sušyla ar suprakaituoja, nes , sako - visa atsiduodu metalu - ir kūnas, ir patalynė - viskas... Bet tai tikriausiai praeis... g.gif

Tai zinoma praeis 4u.gif Kai pradeda kraujas atsistatyti ir skonis potruputi grizta.Linkiu kad mamytei praeitu greiciau visi negerumai,kad sustipretu iki kito lasinimo smile.gif

Samta ,puiku kad viskas taip sklandziai einasi thumbup.gif Ir labai gerai kad i sanatorija vaziuosi,pailsesi,sustipresi,nes namie tokio poilsio su maziukais tau nebus 4u.gif

O pas mus siandien ne taip ir karsta buvo,normaliai,bet jau lyjo ir vakar ir siandien doh.gif Dabar vaziavom su drauge ir su vaikais tai masina uzgeso pervaziavus didziule bala doh.gif Tai laukem kol mus isstume ir partempe namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 11 birželio 2010 - 21:41
Samta, linkiu gerai ir ramiai pailseti sanatorijoje.

Kaip sunkiai pernesu tokius orus doh.gif Silpna beveik nuolat... unsure.gif
Miegu blogai. Ir aplamai... mintys kazkokios negeros galvoje sukasi...
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2010 06 11, 23:57)
Kaip sunkiai pernesu tokius orus  doh.gif  Silpna beveik nuolat...  unsure.gif

console.gif kada tau patikrinimas? O ta ora as irgi labai blogai pernesu,aciu dievui pas mus Klaipedoje nera taip karsta. O mintys ...cia mums visiems tikriausiai periodiskai taip buna...gal kokiu lasiuku pagerk,ar vyno taure?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 11 birželio 2010 - 22:47
QUOTE(romantikė @ 2010 06 11, 22:57)
Kaip sunkiai pernesu tokius orus  doh.gif  Silpna beveik nuolat...  unsure.gif

Romantike, jautresnė esi, liga matyt paliko pėdsaką tavo mintyse, sunku atsikratyti. man irgi silpna, ypač po pietų, manoji onkologė sako, kad tai gali būti susiję su psichologine būsena jautresniems žmonėms. Vasara, stenkis ieškoti džiaugsmelių 4u.gif

Samta, - dabar tik geryn ir geryn... Sanatorija vasarą - liuks! Namiškiai dažnai atvažiuos, būsite kartu smile.gif

Rasų lanka,judviem gerų akimirkų, saulutės, teigiamų emocijų. Kad mamytė gulinėja - tai čia ne vien nuo ch., orai taigi kokie! Saulės nepernešu ir aš, jokiu būdu nebūnu kaitrioj saulėj, nes negera, silpna. Vis į pavėsį, o su vaiku Palangoj kai būdavom, tai aš po tiltu, o vaikas saulutėj. Truputį išlendu, ir atgal.

Atsakyti