QUOTE(world @ 2010 06 21, 10:56)
Sveikutes visos,
deja, musu seimoje irgi atsirado onko ligonis ir tenka man jungtis prie jusu. Kadangi viskas kol kas mums naujiena, tai labai labai sunku ir skaityti ir rasyti apie tai. Nepykite jeigu paklausiu dalyku, kurie seniai isdiskutuoti, bet tuksta ir laiko ir jegu kol kas perskaityti visas temukes. Mano teveliui auglys Siandien tiksliai bus aisku ar kasoje ar skrandyje ir ar imanomas jo pasalinimas,. Kadangis viskas nutiko labai staiga, blogai pasijuto tik treciadieni, teko parskristi labai skubiai po 10 pragyventu metu JAV. Auglys jau nemazas, todel geru prognoziu nesulaukiame. Tai toks mano prisistatymas.
Sveika,
world 
Gerai suprantu tavo nuogąstavimus ir nuotaikas. Tačiau kol gydytojai nepasakė galutinės diagnozės stenkis neprikurti dalykų, kurių net nėra. Prognozės gali būti vienokios, o realybė visai kita - daug geresnė, nei prognozuojama. Dabar jums reikia pasitikėti gydytojais. Kad ir koks gydymas būtų, linkiu viso ko geriausio tėveliui ir kad rezultatai būtų kuo geriausi. Niekada nenuleiskit rankų...
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 06 20, 01:51)
Planuoju su vaikais ir kompu važiuoti į kaimuką. Kiek gal pagelbėsiu ir ten...Mama gyvena visaip. Nelabai nori valgyt, na, įkalbėjom, kiek Megace bando. Dar kelios dienos - bus matyt, ar yra efektas, kitą savaitę. Šią savaitę pradėjo klijuoti pleistrus, nes maudena, bet kad jie praktiškai nelabai padeda - ar su jais, ar be jų - kai guli, ramiai sėdi - neskauda, o vakar buvo pas giminaitę - kol ūkį apžiūrėjo, privargo ir sakė, kad vaikštant - tas pats ir su pleistru.
Gydytojai ir minėjo, kad gali būti kur nors nervas spaudžiamas - kitos prigimties skausmas, kurį kitaip valdyti reika. O daugiau - jau kasdienybė: tai paskaudena, tai po šaltibarščių pilvą papučia...
Džiaugiuosi, kad mamytė kruta po truputi. Jei pleistriukai nepadės, gal gydytojas ras kitą būdą , kaip sumažinti skausmus. O nuovargis gal dar neišsivaikščiojo dar po chemijų pliūpsnio. Beje, ar gydytojai nekalba apie chemijų pratęsimą. Buvai lyg tai minėjusi, kad gal kai mamytė pailsės - pratęs vasarą...
Po šaltibarščių pilvą papučia...

Nustebau, kad tavo mamytė gali valgyti šaltibarščius. Aš , kai buvau su stoma, apie tai nė užsiminti negalėjau , viskas kiaurai ir greituoju būdu lauk eidavo. Tiesa, tas bandymas tik vienas ir tebuvo - daugiau nerizikavau... Vaistikai pakels apetitą ir sustiprės mamytė labiau. Būkit stiprios...
GREK 
- Na, braškės gal ir nepagadins kepenėlių - jei nori ir suvalgyk. Šaunu, kad tausoji ir saugai save. Tavo kūnelis ir sveikata už tai tau tikrai atsidėkos. Ne tiek daug ir liko...
Labins 
- nesupratau, ar tu apie tėvelio ligelę čia kalbi, ar kas kito nauja jam atsirado čia (gal ką nenuskaičiau teisingai

)
Mergaičių vaikuliukams linkiu laaaaabai sveikų akelių, kad pagerėtų regėjimas, jei ne dabar, tai po sanatorijų ir po futbolo čempionatų

.

Ir visoms ir visiems labutis.
Esu jau atsilaisvinusi nuo svečių, tai prisėdau ilgėliau...

Mamytės dienelė sunki šiandien. Tikiuosi, kad rytoj jau bus geriau. Reikia išbūti , išlaukti ir viskas bus gerai...