Įkraunama...
Įkraunama...

27-oji ONKO kertelė

QUOTE(Braun @ 2010 07 16, 01:41)
nežinau, ką pasakyti mamai. Neduok? Bet ji jaučiasi geriau. Nes yra stavkės, nes tavimi geriau rūpinasi ir nežiūri kreivai. Duok? Bet taupoma kone poilsio kaime ar maisto sąskaita.. Nežinau, ką sakyti, kaip reaguoti, ir kartu suprantu, jog principams ne vieta ir mamą visada paremsiu, bet ar paremti juos? Ar verta?


Būkit visos sveikos, brangios mergaitės smile.gif

Braun, bet tu jau atsakei į visus klausimus. Jei mama jaučiasi geriau duodama, tai čia juk ir svarbu tik jos savijauta. Gal tik sumas aptarkite, nėra juk realiai jokių "stavkių".
Daktarai, bent jau Santariškėse, padaro viską, ką reikia. Nėkart nieko nedavėm.
Ar gal tik man taip vis pasitaiko tie rūpestingieji.
Sesutės chemoterapijoj- kita kalba, jų darbas tikrai sunkus. Ir to dėmesio tada daugiau šiek tiek parodo.
Būna, kad iš kai kurių itin atkaklių žmonių lengviau ką paimti, negu įrodyti, kad nereikia smile.gif
Tiesiog neverta griauti mamos įsitikinimų ir pasaulėžiūros. Lai daro, kaip jai geriau.
Ir parašei, kad mamą visad remsi. Tai ir daryk, rūpinkis jos poilsiu ir maistu, lepink ją dėmesiu, jai gi reikia ir daugybės kitų dalykų. Ir tikrai reikia tavo artumo.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Vis pribėgdama paskaitinėju, nes paskutiniu metu sode daugiau gyvenam. Ežeriukas yra, tik visa bėda, kad maudytis dar negaliu doh.gif .Ten oras geresnis, nei mieste. Šiandien kraujo tyrimą pasidariau, nes pirmadienį važiuosiu chemijai. Viskas gerai. Mano kraujas kažkaip vis būna normos ribose, leukocitai prie žemutinės normos ribos. Kažin ar čia gerai? Kažkur skaičiau, kad po chemijos tie leukocitai turi nukristi, o paskui per tris savaites atsistatyti. Manęs irgi dar laukia rudenį švitinimas. Mano pažįstamai neseniai Kaune švitino, tai kažkaip pažastį nudegino. Gal dar labai ir nuo odos priklauso. Nors pažastyje tai oda turbūt visų jautri.
Sveikatėlės visiems ir gero savaitgalio wub.gif .
Atsakyti
Sveikučiai visi biggrin.gif Kepam, ane?

Ačiū visom - paraminot dėl švitinimo, dabar jau galiu važiuot ramiai.

Arune, papasakok plačiau apie aliejuką - šaltalankio ar kokį gėrei?

QUOTE(Teta @ 2010 07 15, 22:54)
Grek, nebijok to švitinimo. Duok odai daugiau oro ir nepersistenk su kremais. Jokiu būdu netepk prieš švitinimą - tik dar labiau suminkštinsi odą ir padarysi imlesnę spinduliams. Tepk tik po švitinimo ir tik tada, kai jau reiks. Kauno klinikose duoda pačių padarytą tepaliuką, gana veiksmingą. Tik užsiprašyti reikia keliomis dienomis anksčiau (kartais būna pasibaigęs, tai kol padaro). Tad, stebėk odą ir nesigąsdink.

O žymeles man ištaturavo taip, kad dar ir po 2 metų turiu tą Pietų kryžių... bigsmile.gif

smile.gif ačiukas už patarimus. Girdėjau ir aš viena ausele apie tas tatuiruotes, jaučiu patogu tokiu karščiu. Vis galvoju, kaip čia reiks tų žymių nenusiplaut g.gif

QUOTE(SVETA K. @ 2010 07 15, 23:14)
Grizau smile.gif 


Kelioneje truputi pavargom,isvaziavom ryte,o grizom tik 19.00 val.muitines,karstis doh.gif

Sveika sugrįžus thumbup.gif

Nieko sau truputį pavargai, čia jau ne truputis tiek laiko, o dar tokiu oru doh.gif

Jūs dar man blondinei pasakykit, ar galima jau man išsimaudyt ežere? Vanduo kaip arbatėlė šiltas, tikrai nesušaltum, ar yra dar kokių kitų priežasčių dėl ko negalima būtų?
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 07 16, 18:13)
Girdėjau ir aš viena ausele apie tas tatuiruotes, jaučiu patogu tokiu karščiu. Vis galvoju, kaip čia reiks tų žymių nenusiplaut 

ar galima jau man išsimaudyt ežere? Vanduo kaip arbatėlė šiltas, tikrai nesušaltum, ar yra dar kokių kitų priežasčių dėl ko negalima būtų?

Man tikrai buvo geriau tatuiruotė - manęs ir neklausė. Tai lyg maži apgamėliai. O dabar ją matau tik aš ir chirurgas (vis suabejoja ar nelenda siūlai) biggrin.gif

Man maudytis leido jau sanatorijoj po visų švitinimų - žaizdos buvo jau sugijusios. Tik abejojo, ar nenudegins odos baseino chloruotas vanduo. Bet aš labai norėjau, nors jėgų užtekdavo vos 15 minučių. Taip kad pavojus peršalime ir infekcijoje, o jei tai negresia - tai gaivink sielą mažais malonumais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 07 16, 19:13)
Jūs dar man blondinei pasakykit, ar galima jau man išsimaudyt ežere? Vanduo kaip arbatėlė šiltas, tikrai nesušaltum, ar yra dar kokių kitų priežasčių dėl ko negalima būtų?

Paklausk gydytojo 4u.gif Man tai uzdraude po gydymo praeita vasara maudytis kategoriskai,kad nepagauti jokiu bacilu,nepersalti ir t.t.Bet mano kraujas buvo dar labai blogas,leuk,neutr,limfoc buvo zemi,tai gal del to ir dar puse metu turejau gerti biseptoli,kad nepagauti mirtinai pavojingos plauciu bakterijos.
Atsakyti
Grek, aliejų alyvuogių geros kokybės gėriau, jau nebepamenu kokį, prieš kelis metus tai buvo. Tiesiog veždavausi mažą buteliuką to aliejaus, ir prieš procedūrą gurkšteldavau gurkšniuką. O brendžiuką - grįžus namo, ramiai atsisėdus išgerdavau apie 50 gr. Įdomiausia, kad po to eidavau darbų rašyt (sesija buvo) hihihi.gif Na, įvertinimai tos sesijos buvo tokie nelabai nelabai... irnesakyk.gif

Dėl maudynių sakyčiau pasisaugokit, kurios šiuo metu gaunat gydymą, ar nesenai po gydymo, maža ką, kaip Sveta rašo, kad nepasigaut bacilų ir t.t. Spėsite, visas gyvenimas prieš akis smile.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 16 liepos 2010 - 19:55
virruki, Gabija, Švilpa, dėkui už atsakymus. Gražaus savaitgalio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 07 16, 21:49)
Dėl maudynių sakyčiau pasisaugokit,  kurios šiuo metu gaunat gydymą, ar nesenai po gydymo, maža ką, kaip Sveta rašo, kad nepasigaut bacilų ir t.t. Spėsite, visas gyvenimas prieš akis  smile.gif .

drinks_cheers.gif As praeitais metais nepergyvenau del to,kazkaip pasake kad negalima-reiskia negalima,sedejau pavesyje visada...o dabar jau persimaudziau ezere biggrin.gif kiekviena diena vaziavom ,bet tik po 17.00.
Atsakyti
SU GIMTADIENIU RASŲ LANKA


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labins: 16 liepos 2010 - 23:21
QUOTE(Braun @ 2010 07 16, 01:41)
Neduok? Bet ji jaučiasi geriau.

Tasai "jaučiasi geriau", matyt, ir yra atsakas į dvejones. Pas mus analogiška situacija. Ironizuoju, kad susimokame už gerą gydytojos nuotaiką ir keletą papildomų sakinių : ) Kadangi nuo pastarųjų tiesiogiai priklauso ir mamos nuotaikos, tai nė neabejoju....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 16 liepos 2010 - 23:38
QUOTE(rasų lanka @ 2010 07 13, 23:12)
Visos, Mergaitės 4u.gif Ačiū jums visoms iš visos širdies už visus sveikinimus, linkėjimus ir gražiausius žodžius ir vaizdelius. Jūsų dėka aš buvau šiandien labai laiminga.... na gal ir per daug dėmesio šioje temutėje buvo skirta man šiandien ax.gif , bet  ...na, vis tiek malonu buvo... bis.gif
Bažnyčioje uždegiau už jūsų ir jūsų artimųjų sveikatėles žvakelę (šiandien už daug ką žvakelių uždegiau), tikiuosi, kad mane išgirdo. Myliu jus visas.Sveikatėlės visoms, dvasios ramybės ir pasveikimo.... wub.gif

rasų lanka, kad ir paveluotai, bet ir as labai noriu Tave bis.gif pasveikinti. Tu nuostabus vaikas mamytei, tu surandi kiekvienam grazu zodi, tu esi labai miela.

Man svirinimo metu jokiu nudeginimu nebuvo, jausdavau tik mieguistuma.Sekmes GREK tesiant gydyma.

aakys visu dideles ,kaip kazkuri mergaite cia rase. Man jau arteja menesio terminas ir vel reikes plauciu nuotrauka daryti del skyscio pleuroje. Duok Dieve, kad jis nedidetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 17 liepos 2010 - 07:34
lotuliukas.gif
QUOTE(Patriccija @ 2010 07 17, 08:33)
[
aakys visu dideles ,kaip kazkuri mergaite cia rase. [COLOR=red]Tai mano "autorinė frazė-patentuoju  lotuliukas.gif [COLOR=red]Man jau arteja menesio terminas ir vel reikes plauciu nuotrauka daryti del  skyscio pleuroje. Duok Dieve, kad jis nedidetu.


Patricija tikėkis , kad kaitra išgarino visus skysčius.Aš irgi po gimtadienio darysiuos markerį.Irgi norėčiau , kad nedidėtų.Bet dabar jaučiu mažesnį nerimą, nes klausau rusiškas pusiau hipnotines programas, kad esu sveika.Tai atrodo , kad kitaip ir negali būti.Aišku užplaukia ta baimė, bet ne taip aštriai.
Na ir šuo kariams įpranta.
Geros dienos ir didelio šešėlio. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 17 liepos 2010 - 08:05