Mamulia, atsiųsk ir man sąskaitos numerį už nuomą pervesti pinigų.
Skimbtelk man, kai važiuosi į Santariškes, atlėkčiau - aš tebeturiu dovanėlę Juliukui ir mamytei - būtų galima abiems perduoti.
as nezinau kada vaziuosiu,nes lauksiu kol baigs filmavima TV3 pagalbos Gedas, kartu vaziuosim, cia siurpraizas Juliukui
tad jei nesusivelinsim, paskambinsiu Daivule

QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 01:04)
as nezinau kada vaziuosiu,nes lauksiu kol baigs filmavima TV3 pagalbos Gedas, kartu vaziuosim, cia siurpraizas Juliukui
tad jei nesusivelinsim, paskambinsiu Daivule 

Ai, tai gal aš tuomet po kelių dienų nueisiu - jau turėsi superinę palaikymo komandą

kas per ai?
jei tik nori eit kartu tai einam, tik as bijau, kad mes neprognozujami laiko prasme, tad jei tinka,kad paskambinu kai tik pajudam link, susitinkam
?
Nikute perdave dovanele, aciu

Nikute perdave dovanele, aciu

QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 11:45)
kas per ai?
jei tik nori eit kartu tai einam, tik as bijau, kad mes neprognozujami laiko prasme, tad jei tinka,kad paskambinu kai tik pajudam link, susitinkam
?

Tai ne dėl to, kad aš kaip nors kompleksuočiau or something, tiesiog pagalvojau, kad vaikiukui ir taip jau bus džiugu ir šventė, tai gal geriau pratęsti tą malonumą - užeičiau po poros dienų ir vėl dovanėlę padovanočiau, o ir su mamyte galėčiau pasėdėti paplepėti

gerai sugavojai 
mes snd ir edgariuka aplankysime, o kita diena kai eisi, tai man rodos editos palatoj dar yra nelabai turtinga mamyte...

mes snd ir edgariuka aplankysime, o kita diena kai eisi, tai man rodos editos palatoj dar yra nelabai turtinga mamyte...
buvau viena, Gediminas susirgo, negalejo kartu, pazadejo kita diena, tai manau artimiausiu metu vel vaziuosim 
pasidare baliu palatoj,nepaisant, kad juliui lasines lasa, saunuoliai
dekoja Nikutei uz dovanele, sako "kiek mes turim nepazystamuju draugu"
labai dziaugesi
pasakiau, kad Daiva ateis, lauks sake

pasidare baliu palatoj,nepaisant, kad juliui lasines lasa, saunuoliai

QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 22:08)
labai dziaugesi

QUOTE(mamulia @ 2005 01 04, 22:08)
labai dziaugesi
pasakiau, kad Daiva ateis, lauks sake 

Rytoj laukiu virtuvės surinkėjų. Ketvirtadienį važiuoju pas Eišiškių mamytę. Juliuką žadu aplankyti šeštadienį. Kiek suprantu, jie dabar ir per išeigines kurį laiką bus ligoninėje?
Ko jiems reikia? Be Naujametinių dovanėlių (turiu Juliukui žaidimą ir mamai kremukų nupirkau). Maisto? daiktų? vitaminų? gal mamytei ko nors būtino?
sestadieni juliukui bus kritimas jau, tad maisto gali nenest
gal kokio negazuoto mineralinio, actimelio, mamytei gerai butu vitaminai
zaidimu ir daikciuku jau turbut jam ilgam uzteks...

As cia su blogom ziniom
Juliukui po 9men. taikyto chemoterapijos kurso (vakar sulasejo paskutine chemija) pablogejo
Siandien atlikus kontrolini kompiuterines tomografijos tyrima rastas onko zidinys-metastaze-desiniajame plautyje
Juliukas ruosiamas skubiai operacijai

Ir tokia akimirka zinau tik tiek, kad skauda kazkur sirdy, o padet niekuo negali
Palaikykime mama, nelikim abejingos, net nebezinau ka dar galim sugalvot, man is liudesio plysta sirdis....

Ir tokia akimirka zinau tik tiek, kad skauda kazkur sirdy, o padet niekuo negali

Palaikykime mama, nelikim abejingos, net nebezinau ka dar galim sugalvot, man is liudesio plysta sirdis....
Mamulia, aš tai tikrai neišgalvoju, kaip palaikyti mamytę.....Koks jos būdas? Nori, kad paliktų visi ramybėje? Nori, kad kas nors šalia būtų? Gal tėvai? Gal koks kunigas aplankyti ir protingai pakalbėti? Tu geriau gal žinai, kas tokiais atvejais daroma...
Kada operacija? Pasakyk, kuo galiu padėti? Bet ką padarysiu...
Kada operacija? Pasakyk, kuo galiu padėti? Bet ką padarysiu...