http://www2.victoria...o...&rfnbr=2514
QUOTE(linamog @ 2010 06 02, 18:15)
siandien ji man koda atsiunte tik, tai iskart nuejau i pasta ir pasiemiau
Papildyta:
QUOTE(darnemamyte:) @ 2010 06 02, 18:26)
o ar patogios jos?ir kokia spalva emei?ant kojytes graziai atrodo?as ir apie jas mastau,grazios man jos 
grazumu tai jos tikrai grazios, ta platforma apie 9cm, tai gan auksta, patogios nzn, dar nenesiojau ju, bet kiek buvau uzsidejus tai tikrai zinau, kad grandys, bet man dauguma batu grando
QUOTE(atira01 @ 2010 06 02, 18:05)
grazumu tai jos tikrai grazios, ta platforma apie 9cm, tai gan auksta, patogios nzn, dar nenesiojau ju, bet kiek buvau uzsidejus tai tikrai zinau, kad grandys, bet man dauguma batu grando
as tai vis galvoju apie rudas,tas sviesiai arba tamsiai.
Kaip slepetes ant platformos tai esu turejus tik vienas,labai patiko,bet man jos taip durnai suplyso,einant per pereja koja kazkaip nigstelejo ir per sona visos suplyso,tai telko nusimaut ir baigt ejima basai
Bet kaina ju gera,tai reikes gal uzsisakyt
jei kada turesi foto ant kojytes,imesk
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 06 02, 17:42)
Ne cia ne skurinuke, raso push-up bra tai idomu kaip tas push-up ar normaliai sukelia? nes kaina tai labai gera
http://www2.victoria.../...p;x=19&y=10
Pati pirma.
QUOTE(lisik @ 2010 05 31, 21:45)
ir man ishsitampe
nelabai kokybiskos tos VS skurinukes. Antros tikrai nepirkciau.
Geriau jau imt stebukla arba antra po stebuklo. Arba dar geriau - Etam
Papildyta:
gal kas turit toki BANDEAU TOP ?
uzsisakiau, bet labai idomu ar gyvai gerai atrodo....

Geriau jau imt stebukla arba antra po stebuklo. Arba dar geriau - Etam
Papildyta:
gal kas turit toki BANDEAU TOP ?
uzsisakiau, bet labai idomu ar gyvai gerai atrodo....

nu jo maximo tokio pacio modelio kabo, spalva kita, aisku ne is vs, bet nukopijuota, tai tokio modelio maximinio net dabar nesinori
QUOTE(GITALE @ 2010 06 02, 18:59)
nu jo maximo tokio pacio modelio kabo, spalva kita, aisku ne is vs, bet nukopijuota, tai tokio modelio maximinio net dabar nesinori
Rimtai
QUOTE(atira01 @ 2010 06 02, 17:07)
realia foto padaryk ant kojytes
del maximos, tai labai daug rubu buna nukopijuotu maximoj
va kazkas taip

QUOTE(savita1 @ 2010 06 02, 20:06)
jo jau du kartus ziurinejau, kaina netoli 40 lt, lyg 37 ar 34.. bet viena pagyvenus dama paeme pamatuot , prisidejus ziurinejo visaip, tai noras praejo man ji turet,
Jau pasireiškiau kitoj temoj, kad šis Victoria's Secret maudymosi kostiumėlis labai gražus, pati tokio norėčiau, reikės kainas permest akim

QUOTE(solo @ 2010 06 01, 21:17)
Kaip ši suknelė realiai? Kokia medžiaga, ar nepersišviečia? Anose temose lyg buvo foto įdėta, bet išimta. Man reiktų XS, tai kokio ilgio ji būtų?

a-ūūū... gal atsiliepsit kas?
QUOTE(atira01 @ 2010 06 02, 20:08)
O ar neslysta koja i prieky, nes jei slidineja tai gali labai verzti per pirsta ir ar labai jauciasi aukstis?