Įkraunama...
Įkraunama...

VICTORIA'S SECRET

[quote=ruteliukste,2010 06 11, 13:59]
man grazu 4u.gif taip lengvai, vasariskai atrodo bigsmile.gif
Tikrai ne per didelė atrodo, vasarai kaip tik grazu palaidi rubai...
Atsakyti
ačiū merginos, gal ir tikrai visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 06 11, 13:45)
merginos patarkit g.gif spręndžiu dilemą parduot ar vis tik pasilikt g.gif kaip jums atrodo, ar man ji didelė?? per krūtinę tai viskas liux su ja, bet va nuo krūtinės žemyn jaučiuosi taip lyg būtų didoka doh.gif ką manot?
user posted image

Visai grazei atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
zvarba man grazu, jos modeliukas ir neturi but aptemptas wub.gif bet jau spalva kokia rolleyes.gif ir tas melynos-baltos derinys thumbup.gif wub.gif man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 06 11, 11:33)
bent virsutine dali idekite, labai idomu koks naturalus spalvu atitikmuo... juk cia tikrai kaip top nusipirkus nufotografuoti, nieko juk baisaus wink.gif

ciupinejau - spalvos visiskai atitinka smile.gif
QUOTE(skoledas @ 2010 06 11, 11:43)
Virsus apie 34B, liemuo apie 65 cm, klubai apie 94cm, mano ugis 172cm kazkur ax.gif
O kokio ilgio ji jums? 4u.gif  Ir siaip ar samgi suknele? spalva ar atitinka foto? 4u.gif
Papildyta:
nu ir surasiau doh.gif , gal suprasit ax.gif

Neturiu tokios, tik matavau, tai nepamenu ilgio (matyt nebuvo labai trumpa, kitaip atsiminciau biggrin.gif ) As sakyciau ant ribos XS, jei norite, kad butu vaizdas kaip ant manekenes. Aisku ji pasitemps kiek reikia, bet tada jau nebus tokia "apdribusi" smile.gif

QUOTE(žvarba @ 2010 06 11, 13:45)
merginos patarkit g.gif spręndžiu dilemą parduot ar vis tik pasilikt g.gif kaip jums atrodo, ar man ji didelė?? per krūtinę tai viskas liux su ja, bet va nuo krūtinės žemyn jaučiuosi taip lyg būtų didoka doh.gif ką manot?
user posted image

Man pati suknele nelabai, bet apie tai niekas neklausia. O dydis, bent jau man, atrodo geras, ne didele. Nebent pati nepatogiai jauties su ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2010 06 11, 12:45)
user posted image

Grazu, jums tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anile @ 2010 06 11, 15:45)
zvarba man grazu, jos modeliukas ir neturi but aptemptas  wub.gif bet jau spalva kokia  rolleyes.gif ir tas  melynos-baltos derinys  thumbup.gif  wub.gif man labai grazu  wub.gif

ačiū Anile 4u.gif
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 11, 15:57)
Man pati suknele nelabai, bet apie tai niekas neklausia. O dydis, bent jau man, atrodo geras, ne didele. Nebent pati nepatogiai jauties su ja  ax.gif

nea, ne nepatogiai, gal tik norėtūsi ties liemeniu kokius įsiuvus padaryt, bet pamasčiau, kad paliksu kaip yra, smile.gif vasarą kai karšta, nesinori aptemptų rūbų ax.gif ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
gal kas mate ar girdejo ka ar turi tokia suknute, labai labai jos noriu, bet nezinau koki dydi imti ir kaip realiai atrodo, mano virsus daugiau xs o apacia link s traukia , turiu viena suknele s tai gerai turu kita xs irgi gerai biggrin.gif nezinau nezinau bet toookia grazi man ji ( vestvems reikia)

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Panos, meginu maudymuku uzsisakyti, jei raso backordered, tai sita preke atskirai veliau ateis ar visas siuntinys del jos bus uzlaikytas? Ir jei ji veliau ateis, tai kaip su pasto islaidomis? Sskausi maudymukus, mano krutine 34c tai imu viska S dydzio, tikiuosi neprasausiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika-puika @ 2010 06 11, 23:41)
Panos, meginu maudymuku uzsisakyti, jei raso backordered, tai sita preke atskirai veliau ateis ar visas siuntinys del jos bus uzlaikytas? Ir jei ji veliau ateis, tai kaip su pasto islaidomis? Sskausi maudymukus, mano krutine 34c tai imu viska S dydzio, tikiuosi neprasausiu wink.gif

S virsus bus mazas su jusu dydziu.
Atsakyti
Manot S bus per mazas...? Tai gal tada m virsu ir s apacia? Na gal ir teisingai kalbate... Net nezinau, kiek skaiciau kad ten kartais uzdidinta buna... Pirksiu be pakietinimu ar lankeliu tai ir pamaniau kad su S issiversiu...
Atsakyti
QUOTE(zai-zai @ 2010 06 11, 13:18)
As ji turiu tik violetini ,nesigailiu kad pirkausi jis padidintas imiau maziasni  dydziu vienu ir puikiai tiko ,realios foto neturiu bet vaizdelis lygiai kaip ant manekenes  biggrin.gif
Labai puosia ant bet ko galima uzsidet tiek prie kelniu tiek prie maudiumo tiek prie sijonuko mirksiukas.gif puosia viska

Gaila, kad nuotraukytes neturit verysad.gif Matau, kad ten virsus iki raistuko megztas, o kaip po raistuku? Ten irgi megzta ar kokia medziagyte prisiuta? (Jei ne paslaptis, kike jis jums su parsisiuntimu kainavo?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 12 birželio 2010 - 08:42