Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

Šiaip plaunam kartą per savaitę, o vasarą dažniau. Priklauso nuo situacijos ir smėlio kiekio galvoje biggrin.gif
Atsakyti
Aš dukrai galvą plaunu taip pat kartą per savaitę. Aišku, vasara būna ir kitaip. doh.gif
Atsakyti
man atrodo tikrai nereikia kiekviena karta maudantis ir galvyte muiluoti. schmoll.gif ziema uztenka ir i 2 sav. karta., vasara karta i sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo berniuka maudau kasdien, o galvyte plaunu 2-3 kartus per savaite. smile.gif
Atsakyti
Uzpakaliuka plaunam kasdien,o maudomes du kart i savaite,galvyte karta i savaite.
Atsakyti
As galva savo mazajai jei jokiu idomybiu nenutiko ir nesimato kad reikia tai plaunu karta per 2sav. Plaunu sampunu poto galiukus patepu alieju plaukams.
Atsakyti
Mazdaug karta savaiteje.
Atsakyti
Kaip ir dauguma - kartą į savaitę sukišu į vonią ir kapitaliai išmaudau. O šiaip tik arba po dušu, arba užpakaliukus tik apsiprausiam.
Atsakyti
Karta du per savaite.O jei smelynei pazaidzia tai ir dazniau biggrin.gif
Atsakyti
Mes kas antra diena, kartais kasdien galva plaunam, priklauso nuo to kiek issilaksto, kartais visas suprakaitaves is darzelio gryzta. Ziema reciau.
Atsakyti
Žiemą - kartą į savaitę. Vasarą - kartais net kas antrą dieną smile.gif
Atsakyti
Mano sunus,tai labai jau savarankiskas.Nuleidziu dusa as jam zemiau ir pats issiprausia ,kai baigia,tik patikrinu ar muilo neliko,bet dazniausiai gerai issipaluna.Siaip mazdaug karta savaiteje,nes plaukai trumpi,nebent kokio smelio mokykloje ,koks vaikas pripila,tada tenka ir 2k...
Atsakyti