Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

QUOTE(vetruze @ 2012 01 26, 10:59)
as,manau ,priklauso nuo situacijos,ziema karta i savaite,vasara dazniau

pritariu
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2012 01 22, 23:11)
[FONT=Arial]as aisku plaunuosi galva daznai nes kaip ir visu riebaluojasi,o vaiko ne.plovemes kazkur 18 gruodzio ir iki siol grazus bet jau po savaits ar dvieju plausim.as tai nesutprantu kaip jusu vaiku tie plaukai riebaluojasi,nebent plaunat dl to kd reikia plaut.

O tai jūs ir nemaudote vaiko? Oda tai atsinaujina, ją reikia nuplauti. Vasarą maudomės kad dieną, nes galvos būna pilnos smėlio ir patys kaip velniukai, tokių į lovą gi neleisi unsure.gif
Nežinau, mėnesiais neplauti galvos unsure.gif blink.gif utėlių kaip senovėje atsiras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2012 01 21, 06:34)
Nesupratot. Trinku plaukus kartą per mėnesį. Vaikų plaukas kitoks. Nereikia jo gadinti.

blink.gif

galvos oda prakaituoja taip pat, todel reiktu plauti dazniau, o plauku nesugadinsi juos plaudama, svarbu tinkamas vaikiskas sampunas ir nedziovinti karstu fenu mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau kad visi tevai daro taip kaip jiems atrodo geriausiai. as pvz ziuriu i kitu vaiku plaukus arba man jie grazus arba ne, o kada plauta galva man visiskai tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2012 01 24, 01:34)
Bet yra “didžiųjų murzių”, kuriems, ypač vasarą, po nuodugnių ekskursijų smėlio dėžėse ir bet kokiose įmanomose balutėse kasdien praverčia viso kūno prausimas ir su muilu, ir su kempine."

Gal del SAVO vaiko nepatingesite pasisemt ziniu placiau. Sekmes!

Ačiū už patarimą. Nereikia taip drastiškai savo vaikelio vadinti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasper @ 2012 01 28, 22:22)
Ačiū už patarimą. Nereikia taip drastiškai savo vaikelio vadinti.  wub.gif

Tikrai nera uz ka, o vadinu ne as, taip vadina . gyd.Audrone Kirdeikiene, kaip ir rasiau cia jos straipsnio citata. smile.gif
Atsakyti
Mano panelei 6,5metuku plaukuciai ilgi plauname tik su jonson jonson nuo pat gimimo,karta per savaite,nors ir tada dar plaukiukai visai atrodo svarus.tik vasara dazniau,nes buna,kad issitepa tai nelaikysi murzinos galvytes :-) vaikuciu plaukai yra kitokie ir galvos oda netaip prakaituoja kaip suaugusiu,mazdaug jau mokyklinukam pradeda reiketi plauti dazniau smile.gif
Atsakyti
Plauname galvyte karta per savaite, vasara dazniau.
Atsakyti
Vaikus maudom kasdien, bet be muilo, tiesiog sėdi pusiau prileistoj vonioj ir žaidžia. O vat galvos plovimas - tai tikra tragedija. Nuo abiejų šauksmų skamba visas namas, tad mes su tėčiu dėl šventos ramybės tą procedūrą vis atidėliojam ir vaikų galvas plaunam retai. Kad būtų smagiau įsivaizduot, kaip viskas vyksta, tai reiktų papasakot, kad tų galvos plovimų metu tėtis laiko besiblaškantį vaiką, o aš stengiuosi kuo greičiau išplaut... Šiaip tikrai prie vandens pratinau, su vyresnėle ir nardėm... Nebuvo jokios bėdos maždaug iki 2 metukų, o paskui prasidėjo... Lygiai tas pats ir su jaunėliu. Mažesnis galvą leisdavo plaut be problemų, o dabar irgi žviegia kaip paršelis...
Atsakyti
Kiekvieną savaitgalį, nebent suserga tuomet pasveikus artimiausiu metu.

Nesuprantu kaip mėnesiais galima neplauti vaikui galvos, nu nesvarbu, kad plaukai nesiriebaluoja, vaikas gi prakaituoja, oda atsinaujina, kemšasi poros. Man tai nesuprantama. Bet kiekvienas renkasi tai, kas jam geriausia.
Atsakyti
Didzkes ilgi stori ir garbanoti plaukuciai, bet plaunam galvyte karta per savaite, kartais ir dazniau. Priklauso nuo laiko, uzsiemimu ir t.t.
Atsakyti

Papildyta:

Atsakyti