Įkraunama...
Įkraunama...

Ar dažnai plaunate vaikiuko galvą?

QUOTE(akura @ 2012 03 30, 08:45)
O aš atradau kai ką linksmo kai reikia nuplauti šampūna nuo galvos biggrin.gif Daviau saviškei susuktą mažą rankšluostuką, pasakiau paslėpk akytes ir atlenk galvą  thumbup.gif  tai nuo to laiko be problemu aš su dušu nuplaunu šampūną. Pati žino jog prispaudus rankšluostuką prie akių, nebus jokių šansų vandenukui į akis patekti  thumbup.gif

thumbup.gif Mes darome taip pat thumbup.gif
Plaunam 2-3 kartus į savaitę thumbup.gif
Atsakyti
Vasara plauname kasdiena smile.gif kadangi praktiskai visa diena lauke tai vaikis issipurvines iki ausu, tai einam kasdiena maudytis, tai ir plaukucius issiplaunam smile.gif O saltuoju metu laiku tai 2 kartus per savaite
Atsakyti
karta per savaite
Atsakyti
vasara 2 k. per savaite, kartais dazniau, ziuriu pagal poreiki.
Atsakyti
Plaunam kartą savaitėj, plaukai ilgi ir pakankamai tankūs. Vaikiškas šampūnas, natūralus aliejukas plaukams, nes veliasi siaubingai.
Atsakyti
QUOTE(akura @ 2012 03 30, 09:45)
O aš atradau kai ką linksmo kai reikia nuplauti šampūna nuo galvos biggrin.gif Daviau saviškei susuktą mažą rankšluostuką, pasakiau paslėpk akytes ir atlenk galvą  thumbup.gif  tai nuo to laiko be problemu aš su dušu nuplaunu šampūną. Pati žino jog prispaudus rankšluostuką prie akių, nebus jokių šansų vandenukui į akis patekti  thumbup.gif

Plaunam karta per savaite, mums daugiau kaip ir ner poreikio g.gif . Bet gera mintis su tuo ranksluostuku, reiks pabandyti biggrin.gif , nes as niekaip nesugalvojau ka daryt, prasau, kad uzsimerktu, o ji sako, kad nemoka ir ispletus akis rekia ant viso namo, kai pilu ant galvos vandeni. doh.gif
Atsakyti
Vasara 2 kartus per savaitę (arba pagal poreikį), žiemą 1 kartas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almutė+ @ 2012 08 22, 19:48)
Vasara 2 kartus per savaitę (arba pagal poreikį), žiemą 1 kartas  smile.gif

Mes taip pat 4u.gif
Atsakyti
Viena karta per savaite.
Atsakyti
Mes t.p. 1 kata per sav. Dazniau nera poreikio, neissipurvina gi tie plaukai, o ir plautis nemegejas. Jei suserga, tai buna, kad ir 10 d pravaiksto neplauta galvyte... Ir nieko smile.gif
Atsakyti
as maudau kelis kart per savaite, nes jiem labai patinka vonioj zaist, bet galvyte tik karta plaunu. ismokinau kad atsistojus mane apsikabintu ir ziuretu i virsu, tada greit isplaunu sampuna.
Atsakyti
Plaunam karta ar du per savaite, vasara dazniau, nes labai jau prakaituoja. Taciau ziema kai serga tai isbuna ir dvi savaites nemaudytas, nes baisu, kad dar labiau neapsirgtu. O kaip jus darote kai vaikas serga? unsure.gif
Atsakyti