QUOTE(Eve-line @ 2010 06 17, 23:03)
tik alyvuogiu al... o sampunas Loreal Elvive toks rozinis... dbr dar ir kauke nusipirkau... pasibaigs alyvuogiu aliejus, pirksiiu makadamiju...
O nenoretum pereiti prie naturaliu sampunu, balzamu, kaukiu ir pan.? Pirktiniu ar savos gamybos. Tikrai pasitaiso plauku bukle, sakau pagal save. O alieju gal geriau daugiau iv. rusiu, bet mazesniais kiekiais pamegink? Man alyvuogiu visiskai nepatiko, taip pat kaip ir linu semenu

o va po kokosu, sezamu alieju jauciasi, kad ir poveikis yra, ir tinka

Gal paprasciausiai neatradai dar savo plaukams tinkamu priemoniu

Pagal mane, del tu alieju-jau po pirmo karto turetum jausti ar tau tinka/netinka, patinka/nepatinka. Pvz. man po minetu netikusiu alieju plaukai isvis baisiai atrode, nepatiko absoliuciai ir nebenoriu bandyt-yra tikrai daug rusiu geru ir tinkamu alieju. Tarkim po kokosu al. man asmeniskai plauku spalva pagrazeja, puresni plaukai buna, svelnus. Po sezamu al.-glotnus, svelnus, blizgantys. Su siais aliejais ryskiausia poveiki pastebejau

Dar eilej laukia kameliju al., kitais ritualais uzsiimu, tai vis neissiteplioju gerai, galiukus tik patepu
Kad nebutu didelio soko piniginei-plaukams aliejais apsirupinu aliejus.com parduotuvese, kurie bandyti-kokosu (stikl.ind.), sezamu, lazdynu riesutu tai tikrai nenuvyle kokybe. Kanapiu smirda zuvim, net nebenoriu atidaryti

Jojobos tikro poveikio dar nesupratau, nes tik galiukus kada ne kada patepu, bet atrodo irgi neblogas. Makadamijos man nelabai patiko, kaip ir migdolu. Nesakau, kad prasti-gal tik netiko mano plaukams. Siaip taukmedzio sviestas labai gerai luzinejantiems plaukams, bet as juo vos delnus suvilgau, perbraukiu ir jau toooks riebalas uzsideda

kazkaip nepatinka

Kaukej, misiny su kokiais kitais aliejais gal netaip jaustusi. Dar nebandziau, bet uzsiimsiu kada bandymais.
Sausumas, siurkstumas, luzinejimas-mano galiuku problemos (buvusiu milteliais sviesintu plauku), to jau nebepakeisi, teks nukirpt, po truputi patrumpinu vis
Bet uztat savi plaukai jau kur auga, tai tikrai neturiu teises skustis, jau ne vienas zmogus pasake, kad laaaabai atsigave ir grazus plaukai
aisku kur jau link galiuku, ir pasauseja, ir pasisakoja-tokie jau plaukai, o dar nuaugineja jaunystes klaidos
Apskritai, jei kiek trumpesniu plauku noris, tikrai imanoma manau turet kone idealius, kad ir kokia struktura ju bebutu
O as kai noriu ilgu, tai vis kovoju su prigimtim, silpnais plaukuciais
bet neblogai sekas sakyciau