Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Eve-line @ 2010 06 16, 09:36)
pliusas - plaukai zvilga, tikrai spindesiui nesiskundziu. bet vis tiek namaitina, sausoki ir siurktoki... luzineja  verysad.gif

Kokius dar aliejus naudoji? Gal sampunas, balzamas netinkamas? Mano tai susitvarke, o buvo jau ojojoj baisu. Aisku ir pakirpau, bet apskritai pasitaise plaukai ryskiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 15, 12:00)
Po plauku isplovimo ir isdziovinimo  g.gif As semenu alieju naudoju pries plovima...sutepu nakciai plaukus. Bet ant isdziovintu ir svariu plauku naudoju parduotuvinius-kosmetinius aliejukus  unsure.gif

Tai tas sėmenų aliejus kurį naudoju ir yra iš kirpėjų parduotuvės. Naudoti tinkamas ant šlapių ir ant sausų galiukų 4u.gif Naudoju Alwayws firmos.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 06 17, 22:38)
Kokius dar aliejus naudoji? Gal sampunas, balzamas netinkamas? Mano tai susitvarke, o buvo jau ojojoj baisu. Aisku ir pakirpau, bet apskritai pasitaise plaukai ryskiai bigsmile.gif

tik alyvuogiu al... o sampunas Loreal Elvive toks rozinis... dbr dar ir kauke nusipirkau... pasibaigs alyvuogiu aliejus, pirksiiu makadamiju...
Atsakyti
Mergaites, nezinau ar kur mineta temoj buvo, bet tepant naturalius aliejus ant plaukuciu labai tinka juos pasildyt ir tept stipriai siltus, tada atsiveria kutikule ir geriau isisavina visas gerasias medziagas 4u.gif

As irgi istepu is vakaro, miegu su ranksluosciu ant pagalves ir plaunu galva ryte.
Atsakyti
QUOTE(zundeja @ 2010 06 17, 22:00)
Tai tas sėmenų aliejus kurį naudoju ir yra iš kirpėjų parduotuvės. Naudoti tinkamas ant šlapių ir ant sausų galiukų  4u.gif Naudoju Alwayws firmos.

Bet cia tema apie naturalius aliejus, o ne kirpyklinius mirksiukas.gif
Atsakyti
Po galvos plovimo ir aš naudojų linų semenų. Jį paskirstau ant visų plaukų.
Reikė pabandyti pašildyti.
Vis dar neišbandžiau šaltalankių, gal šiandien prisitepsiu ax.gif

Manau, kad vistik reikia ne tik parinkti aliejuką, bet iš kitas plaukų priežiūros priemones. mirksiukas.gif Apsikirpti ir pan.

Aš jeigu matau, kad galiukai baisus, ainu ir be jokios sąžinės graužimo kerpu. Kitos manos draugės geriau vaikščiuos su ilgais nei juos kirps, kiekvieno pasirinkimas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 06 18, 08:53)
Bet cia tema apie naturalius aliejus, o ne kirpyklinius  mirksiukas.gif

Pamaniau, kad jis irgi natūralus ax.gif Ar jūs apie tuos, ant kurių galima gaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 18, 08:38)

Semenu aliejaus nevalia sildyt 4u.gif

QUOTE(zundeja @ 2010 06 18, 13:34)
Pamaniau, kad jis irgi natūralus  ax.gif Ar jūs apie tuos, ant kurių galima gaminti?  g.gif

Apie tuos kur ir gaminimui 4u.gif
Atsakyti
gal žinote koki alieju reike naudoti pleiskanotai galvos odai
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 18, 16:32)
gal žinote koki alieju reike naudoti pleiskanotai galvos odai

Arbatmedzio ir rozmarinu eterinis aliejus nuo pleiskanu gerai...ilasini jo kelis lasiukus i naudojama alieju (alyvuogiu, linu semenu ar dar kazkoki) ir istrini galvos oda, saknis. Varnalesu aliejus gydo pleiskanas.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 06 17, 23:03)
tik alyvuogiu al... o sampunas Loreal Elvive toks rozinis... dbr dar ir kauke nusipirkau... pasibaigs alyvuogiu aliejus, pirksiiu makadamiju...

O nenoretum pereiti prie naturaliu sampunu, balzamu, kaukiu ir pan.? Pirktiniu ar savos gamybos. Tikrai pasitaiso plauku bukle, sakau pagal save. O alieju gal geriau daugiau iv. rusiu, bet mazesniais kiekiais pamegink? Man alyvuogiu visiskai nepatiko, taip pat kaip ir linu semenu schmoll.gif o va po kokosu, sezamu alieju jauciasi, kad ir poveikis yra, ir tinka thumbup.gif Gal paprasciausiai neatradai dar savo plaukams tinkamu priemoniu g.gif Pagal mane, del tu alieju-jau po pirmo karto turetum jausti ar tau tinka/netinka, patinka/nepatinka. Pvz. man po minetu netikusiu alieju plaukai isvis baisiai atrode, nepatiko absoliuciai ir nebenoriu bandyt-yra tikrai daug rusiu geru ir tinkamu alieju. Tarkim po kokosu al. man asmeniskai plauku spalva pagrazeja, puresni plaukai buna, svelnus. Po sezamu al.-glotnus, svelnus, blizgantys. Su siais aliejais ryskiausia poveiki pastebejau wub.gif Dar eilej laukia kameliju al., kitais ritualais uzsiimu, tai vis neissiteplioju gerai, galiukus tik patepu doh.gif

Kad nebutu didelio soko piniginei-plaukams aliejais apsirupinu aliejus.com parduotuvese, kurie bandyti-kokosu (stikl.ind.), sezamu, lazdynu riesutu tai tikrai nenuvyle kokybe. Kanapiu smirda zuvim, net nebenoriu atidaryti doh.gif unsure.gif Jojobos tikro poveikio dar nesupratau, nes tik galiukus kada ne kada patepu, bet atrodo irgi neblogas. Makadamijos man nelabai patiko, kaip ir migdolu. Nesakau, kad prasti-gal tik netiko mano plaukams. Siaip taukmedzio sviestas labai gerai luzinejantiems plaukams, bet as juo vos delnus suvilgau, perbraukiu ir jau toooks riebalas uzsideda biggrin.gif kazkaip nepatinka ax.gif Kaukej, misiny su kokiais kitais aliejais gal netaip jaustusi. Dar nebandziau, bet uzsiimsiu kada bandymais.

Sausumas, siurkstumas, luzinejimas-mano galiuku problemos (buvusiu milteliais sviesintu plauku), to jau nebepakeisi, teks nukirpt, po truputi patrumpinu vis doh.gif Bet uztat savi plaukai jau kur auga, tai tikrai neturiu teises skustis, jau ne vienas zmogus pasake, kad laaaabai atsigave ir grazus plaukai thumbup.gif aisku kur jau link galiuku, ir pasauseja, ir pasisakoja-tokie jau plaukai, o dar nuaugineja jaunystes klaidos doh.gif Apskritai, jei kiek trumpesniu plauku noris, tikrai imanoma manau turet kone idealius, kad ir kokia struktura ju bebutu g.gif O as kai noriu ilgu, tai vis kovoju su prigimtim, silpnais plaukuciais unsure.gif bet neblogai sekas sakyciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 06 18, 09:38)

Nereikia, linu aliejaus geriau nesildyti.
Atsakyti