Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(zundeja @ 2010 07 01, 22:46)
Išbandžiau simonsijų aliejų plaukams - dėjau kaip kauke su maišeliu ant galvos ir rankšluosčiu. Laabai patiko  thumbup.gif

As du kartus savo plaukus palepinau siuo aliejumi smile.gif Labai plaukui tiko, nera labai riebus sis aliejus tai ir labai lengvai issiplove. Po plovimo plaukai labai svelnus, graziai krito ir kita diena nepasiriebalave.
Atsakyti
Gal kas žinote, kuo skiriasi kai tepi pašildytą aliejų ar šaltą? Visur rašoma, kad geriau pašildytą, negi su šaltu poveikis žymiai silpnesnis?
Atsakyti
as visgi lieku prie semenu aliejaus.kazkaip jis man pats paciausias.

naudojau 2 buteliukus alyvuogiu - jokio poveikio, tik plaukai blizgejo.
1 buteliuka makadamiju aliejaus - jokio poveikio.

ir semenu aliejus niekada nepaveda - polaukai purus ir atsigave. o dar siandien idejau i alieju naturalu glicerina, tai plaukai toookie slidus wub.gif laikiau pernakt..
Atsakyti
As irgi pabandziau semenu aliejaus, nes nusipirkau maistui gamint, bet kazkaip nepatiko skonis, o ant plauku tai thumbup.gif patepu galus gana placiai, isisuku i maiseli, ranksluosti ir laikau 1-2 valandas, efektas labai geras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zundeja @ 2010 06 24, 14:37)
Na dėl galvos plovimo, tai pirmas kartas skirtas nešvarumams iš plaukų išplauti, o kitas užbaigimui. Nelabai suprantu kaip galima per vieną kartą išplauti plaukus. Nebent, nenaudojate jokių plaukų formavimo priemonių, nevaikštote į lauką, kur pilna dulkių ir pan.

Man puikiai uztenka ir vieno plovimo, viskas labai gerai issiplauna.. smile.gif
Atsakyti
mamytes gal zinot kuris aliejukas stiprina plauku saknis ir skatina augima, kiek pamenu ricinos g.gif ir dar gal yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 07 17, 12:47)
mamytes gal zinot kuris aliejukas stiprina plauku saknis ir skatina augima, kiek pamenu ricinos  g.gif  ir dar gal yra  4u.gif

varnalesu
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2010 07 17, 10:47)
mamytes gal zinot kuris aliejukas stiprina plauku saknis ir skatina augima, kiek pamenu ricinos  g.gif  ir dar gal yra  4u.gif

ricinos irgi labai tinka augimo skatinimui ir stiprinimui 4u.gif
Aš jau mėnesį naudoju, maišau jį su kitais aliejais, nustojo slinkti plaukai, sustiprėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2010 07 17, 12:48)

O varnalėšų ne tik ištraukos kituose aliejuose, bet ir patys aliejai būna?
Papildyta:
QUOTE(remygaaa @ 2010 07 17, 12:47)

Augimą skatina migdolų aliejus. Aš daryčiausi jame varnalėšų miltelių ištrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 17 liepos 2010 - 17:10
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 17, 18:09)
O varnalėšų ne tik ištraukos kituose aliejuose, bet ir patys aliejai būna?

Kas čia per ištraukos? blush2.gif g.gif
Visada perku aliejų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 07 17, 21:40)
Kas čia per ištraukos?  blush2.gif  g.gif
Visada perku aliejų.  biggrin.gif

ne, man atrodo nebuna gryno varnalesu aliejaus, o istraukos kitame aliejuje 4u.gif
Atsakyti
Tokį perku. g.gif Parašyta varnalėšų šaknų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 07 17, 19:49)
Tokį perku.  g.gif Parašyta varnalėšų šaknų.

user posted image

šitas man rodos nelabai geras... jo sudėty jei nepainioju parafinas ar pan doh.gif turiu irgi nusipirkus, jau metai stovi, bet ant galvos nedristu dėt sudėtį paskaičius... unsure.gif
Atsakyti