Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujavimas po lytinių santykių

Esu 14 sav nėščia, tyrimai visi geri, vakar po lytinio akto pasirodė šiek tiek kraujo, šiandien kruajo nebėra, tik rudai teplioja blink.gif blink.gif Ar tai normalu, ką reiktų daryti.
Esu pasimetusi bei labai išsigandusi blink.gif

Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Kartais būna, kad po lytinių santykių nėščiosioms pasirodo kraujingų išskyrų. Tačiau, bet kuriuo atveju, reikėtų pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
Turiu nemazha o gal ir didele bėdele
Po gimdymo buvo siulė tapvietėje ir jos viduje
Kai uzhsiimam meilės aktu skauda net nesinori to seks po jo visalaik buna kraujo
Daktarė sako kad tai normalu bet mano nuomone nieko čia normalaus nėra
Ar gali but toks niuansas kad pasidarė per siaura ar yra dar kokiu faktoriu kodėl taip yra
Pirma kart pabandėm tik praėjus 1,5mėn dabar vargai negalais tai yvyksta kas mėnesi ar net rečiau-nes aš jau tiesiog bijau sueities blink.gif
Ačiu uzh nors minimalu atsakyma iš anksto
Atsakyti
Labai sunku atsakyti neapžiūrėjus. Greičiausiai po gimdymo dar nėra visiškai atsistatę makšties prieangio liaukų veikla, ir akto metu nepakankamai sudrėksta makštis. Pabandykite panaudoti liubrikantą.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Po lytiniu santykiu buna kraujo blush2.gif ( ne kraujingos isskiros ,o kraujas), ant ryt rudos isskiros. Buvau pas ginekologe pasitikrinti , uzdegimu nera. Bet apie tai gydytojai nesakiau. Kas tai galetu buti? g.gif Ir dar, as isidejius spirale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinga: 31 sausio 2006 - 16:06
Reikėtų dar kartelį apsilankyti pas ginekologą, gal būt rimčiau ištirti gimdos kaklelį, atlikti vaginalinį UG tyrimą, įvertintigimdos gleivinę ir spiralės lokalizaciją.
Atsakyti
Labas vakaras,
Kažkokie keisti kraujavimai vis atsiranda po lytinių santykių (tik tam tikra tradicine poza, vyras viršuje). Tai dažniausiai yra likus savaitei iki mėnesinių.Jei nesimylim (ar kaip nors kitaip) , to kraujavimo nėra. Naudoju kontrac.žiedą. Iš kur tas kraujavimas? Ar tai nėra kokios ligos pasireiškimas?
Ačiū.
Atsakyti
Be apžiūros nieko atsakyti negalima.
Atsakyti
man pirmas kartas ivyko per sia valentino diena t.y. antradieni, bet iki siol truputi kraujuoja... ar tai normalu? ar reikia kreiptis i ginekologa?
Atsakyti
Taip gali būti, tačiau jei kraujavimas stiprės, pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
Su ta problema susidūriau prieš du metus. man nustatė gimdos gleivinės išviešėjimą. Paskyrė gydymą kontraceptiku " Graciali".Prieš tai gėriau 6 m. " Merceloną". Praėjo po gydymo pradžios jau 1,5 m., bet pasikeitimų nėra. Ką patarsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina72: 02 kovo 2006 - 18:55
Negaliu atsakyti, nes neaišku, ar gleivinės pakitimus nustatė UG, ar buvo kokia nors klinika, ir kaip yra dabar.
Atsakyti