Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, paprikos

Reiškia MEDULIUKO derlium pusė Kauno, ir dar 50 km už jo, džiaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 12, 09:19)
lotuliukas.gif
O jalapeną gavau iš medeliuks,tai ten tas trumpas matyt.Nu derlingumas ,tai super.
Krūmas balkone.

o tu juos ragavai? As irgi is ten pat gavau blush2.gif
As viena zalia ragavau, tai buvo sausas ir neastrus... Raudono dar neragavau, nors ir yra ax.gif
Maniskiai ant palanges biggrin.gif
Atsakyti

Prazydo mano tamsiaodis thumbup.gif Ziedeliai graziai violetiniai,lieka vaisiu tik sulaukt mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...904176597869202
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 12, 09:35)
Prazydo mano tamsiaodis thumbup.gif Ziedeliai graziai violetiniai,lieka vaisiu tik sulaukt mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...904176597869202

o tu man sito galetum idet kelias seklytes, kai paprikas varpelius siusi ax.gif
Labai grazus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 12, 09:35)
Prazydo mano tamsiaodis thumbup.gif Ziedeliai graziai violetiniai,

Rasizmas ant palangės....smile.gif gražu. Tai jau greit ir megzt vaisiukus pradės. Lauksim tęsinio.
Tokios pat spalvos žiedas ir maniškio TIGER.

P.S. Stoju ir aš eilėn...... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edexa: 12 liepos 2010 - 08:42
QUOTE(aaagnex @ 2010 07 12, 08:38)
o tu man sito galetum idet kelias seklytes, kai paprikas varpelius siusi  ax.gif
Labai grazus  blush2.gif

Zinoma,kad galeciau mirksiukas.gif Dar turiu tokiu ilgu geltonu,irgi vaisiai man graziai atrodo,rodysiu nuotraukas,o tu vis sakyk,kokiu nori smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 07 12, 08:41)
Rasizmas ant palangės....smile.gif gražu. Tai jau greit ir megzt vaisiukus pradės. Lauksim tęsinio.
Tokios pat spalvos žiedas ir maniškio TIGER.

P.S. Stoju ir aš eilėn...... blush2.gif

Kad nezinau pavadinimo,tai juodaodis kol kas tinka lotuliukas.gif Jau i eile irasyta thumbup.gif Keisim juodaodi i Tiger,ok? ax.gif
Atsakyti
Edexa, ten tie uzsispyreliai ne manishkiai? blush2.gif
nes tavieji pas mane jau rodo chiliukus, o manishkiai dar tik pirma zieda kraut planuoja doh.gif aisku, as cia pati apsileidus - nei palaistau , nei pashnekinu - tik derliaus laukiu doh.gif lotuliukas.gif

agnex, as sekliuku tu kur buvau surashiusi noresiu ax.gif jei neber to "surashymo" tai visu po viena ishskyrus savo pacios ir Edexos biggrin.gif

Mano jalapenas, kur anot nuotraukos turejo but raudonas kol kas kazkokius gelsvai salotinius pipiriukus augina. busiu nuoshirdziai nustebus jei jie uzraudonuos g.gif
Atsakyti
Labutis merginos. As kadangi gyvenu uzsienyje tai cia nepriimta sodinti darzu ir siltnamiu nelabai kas stato, nebent savo atskiri namai. Bet kadangi siais metais turiu daug laisvo laiko tai pasidariau kelias lysves ir MB pastate siltnami. Tai zinoma pirkausi seklu kuriu ir per penkis metus nesunaudosiu kadangi vietos nedaug, todel norejau pasiulyti saldzios paprikos seklu Chocolate beauty ir dar tikiuosi kad turesiu penio formos astrias paprikas kuriu pokelyje buvo tik 5 seklos, ir kolkas auga gerai. Tai ka turiu is sito skyrelio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 07 13, 00:28)
Mano jalapenas, kur anot nuotraukos turejo but raudonas kol kas kazkokius gelsvai salotinius pipiriukus augina. busiu nuoshirdziai nustebus jei jie uzraudonuos  g.gif

Oranziniai bus. Tokiu, kur turejo but pagal mane raudoni, o auga gelsvai zali - rezultate patapo oranziniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkavt9 @ 2010 07 13, 04:49)
Labutis merginos. As kadangi gyvenu uzsienyje tai cia nepriimta sodinti darzu ir siltnamiu nelabai kas stato, nebent savo atskiri namai. Bet kadangi siais metais turiu daug laisvo laiko tai pasidariau kelias lysves ir MB pastate siltnami. Tai zinoma pirkausi seklu kuriu ir per penkis metus nesunaudosiu kadangi vietos nedaug, todel norejau pasiulyti saldzios paprikos seklu Chocolate beauty ir dar tikiuosi kad turesiu penio formos astrias paprikas kuriu pokelyje buvo tik 5 seklos, ir kolkas auga gerai. Tai ka turiu is sito skyrelio. ax.gif

Penio formos seklyciu, tai bent jau as noreciau... Bet kaip su apsikeitimu? I uzsieni ir is uzsienio siust nemazai kainuoja turbut g.gif Nors jei neregistruotai, tai gal ir verta... blush2.gif Kiek dairiausi - gan brangus sitie cool.gif

Tai jeigu domintu mainai, galiu pasiulyt:
Mano rinktu seklu:
user posted image
1. mini belle bordo - mini saldzioji paprika
2. Jelapenas pailgasis - nuotraukoj kairej pusej - pats smailiausias...
3. Meedi Fuszer Csipic - tie raudoni salia jalapeno
user posted image
4. Vengriska aitrioji - ziurint is kaires pirmas
5. Pepper hot mix - tas ilgiausias raudonas
6. Vazonin R - mazesni oranziniai

Kitu foto nebus rolleyes.gif
7. jamaican red
8. Bolivian Rainbow (turbut)
9. Mikronas G - atrodo taip kaip vazonin R, tik augalas siek tiek pats mazesnis...
10. hungarian Yellow wax - situ turiu ir pirktiniu ir galesiu ir savo parinkt, jeigu ka...

Dar turiu ir pirktiniu seklu - tai situ jau ne po daug galiu blush2.gif , nes daug kam esu zadejus...
11. Jalapeno tam hot
12. Cayene Long Red Thin
13. Habanero Orange

Stai tiek kol kas turiu veisliu doh.gif Tiesa pati kitais metais turut ne visus tuos, kur siemet auginu auginsiu g.gif bet seklyciu parinksiu, jeigu kas noresit - kreipkites...

Dabar pagalvojau, kad veisliu turiu, tai as tikrai daugiau - gi dar visokiu apsikeistu yra - ir kur reiks kitais metais viska sutalpint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 13 liepos 2010 - 06:51
QUOTE(Casual @ 2010 07 13, 00:28)
Edexa, ten tie uzsispyreliai ne manishkiai?  blush2.gif

schmoll.gif nea, tie ožiai iš parduotuvės....tavo "bambioškės" auga gerai, didesnysis jau tuoj žydės ax.gif
Atsakyti
Edexa, o tu savo pipiriukus jau valgai? Pas mane tai 5 ar 6 jau yra uzmegzti, pas mama maciau dar daugiau... ( o turim abi po tavo 2 daigus)... Gal tuoj jau ir nokt tuoj prades wub.gif , jei voratinkline erke neuzbaigs doh.gif

Casual - tavo pipiriuko ilgai nepersodinau, tai toks ir stovejo koki davei - bet po persodinimo jau kitus baigia prisivyt ir ziedelius formuoja - kol kas dar ziedeliai neissiskleide... rolleyes.gif

Ir dar - esu isitikinus, kad pas tave bus habanerai, nes as turiu is kitur habaneru, tai lapai tokie patys mirksiukas.gif
Atsakyti