QUOTE(*GREISI* @ 2010 07 12, 09:19)

O jalapeną gavau iš medeliuks,tai ten tas trumpas matyt.Nu derlingumas ,tai super.
Krūmas balkone.
o tu juos ragavai? As irgi is ten pat gavau

As viena zalia ragavau, tai buvo sausas ir neastrus... Raudono dar neragavau, nors ir yra

Maniskiai ant palanges

Prazydo mano tamsiaodis

http://picasaweb.goo...904176597869202
QUOTE(AisteZ @ 2010 07 12, 09:35)
Prazydo mano tamsiaodis
Ziedeliai graziai violetiniai,lieka vaisiu tik sulaukt

o tu man sito galetum idet kelias seklytes, kai paprikas varpelius siusi

Labai grazus

QUOTE(aaagnex @ 2010 07 12, 08:38)
o tu man sito galetum idet kelias seklytes, kai paprikas varpelius siusi
Labai grazus

Labai grazus

Zinoma,kad galeciau

Papildyta:
QUOTE(Edexa @ 2010 07 12, 08:41)
Rasizmas ant palangės....
gražu. Tai jau greit ir megzt vaisiukus pradės. Lauksim tęsinio.
Tokios pat spalvos žiedas ir maniškio TIGER.
P.S. Stoju ir aš eilėn......

Tokios pat spalvos žiedas ir maniškio TIGER.
P.S. Stoju ir aš eilėn......

Kad nezinau pavadinimo,tai juodaodis kol kas tinka

Edexa, ten tie uzsispyreliai ne manishkiai?
nes tavieji pas mane jau rodo chiliukus, o manishkiai dar tik pirma zieda kraut planuoja
aisku, as cia pati apsileidus - nei palaistau , nei pashnekinu - tik derliaus laukiu
agnex, as sekliuku tu kur buvau surashiusi noresiu
jei neber to "surashymo" tai visu po viena ishskyrus savo pacios ir Edexos
Mano jalapenas, kur anot nuotraukos turejo but raudonas kol kas kazkokius gelsvai salotinius pipiriukus augina. busiu nuoshirdziai nustebus jei jie uzraudonuos

nes tavieji pas mane jau rodo chiliukus, o manishkiai dar tik pirma zieda kraut planuoja

agnex, as sekliuku tu kur buvau surashiusi noresiu

Mano jalapenas, kur anot nuotraukos turejo but raudonas kol kas kazkokius gelsvai salotinius pipiriukus augina. busiu nuoshirdziai nustebus jei jie uzraudonuos

Labutis merginos. As kadangi gyvenu uzsienyje tai cia nepriimta sodinti darzu ir siltnamiu nelabai kas stato, nebent savo atskiri namai. Bet kadangi siais metais turiu daug laisvo laiko tai pasidariau kelias lysves ir MB pastate siltnami. Tai zinoma pirkausi seklu kuriu ir per penkis metus nesunaudosiu kadangi vietos nedaug, todel norejau pasiulyti saldzios paprikos seklu Chocolate beauty ir dar tikiuosi kad turesiu penio formos astrias paprikas kuriu pokelyje buvo tik 5 seklos, ir kolkas auga gerai. Tai ka turiu is sito skyrelio.

QUOTE(Casual @ 2010 07 13, 00:28)

Oranziniai bus. Tokiu, kur turejo but pagal mane raudoni, o auga gelsvai zali - rezultate patapo oranziniai

QUOTE(murkavt9 @ 2010 07 13, 04:49)
Labutis merginos. As kadangi gyvenu uzsienyje tai cia nepriimta sodinti darzu ir siltnamiu nelabai kas stato, nebent savo atskiri namai. Bet kadangi siais metais turiu daug laisvo laiko tai pasidariau kelias lysves ir MB pastate siltnami. Tai zinoma pirkausi seklu kuriu ir per penkis metus nesunaudosiu kadangi vietos nedaug, todel norejau pasiulyti saldzios paprikos seklu Chocolate beauty ir dar tikiuosi kad turesiu penio formos astrias paprikas kuriu pokelyje buvo tik 5 seklos, ir kolkas auga gerai. Tai ka turiu is sito skyrelio. 

Penio formos seklyciu, tai bent jau as noreciau... Bet kaip su apsikeitimu? I uzsieni ir is uzsienio siust nemazai kainuoja turbut

Tai jeigu domintu mainai, galiu pasiulyt:
Mano rinktu seklu:

1. mini belle bordo - mini saldzioji paprika
2. Jelapenas pailgasis - nuotraukoj kairej pusej - pats smailiausias...
3. Meedi Fuszer Csipic - tie raudoni salia jalapeno

4. Vengriska aitrioji - ziurint is kaires pirmas
5. Pepper hot mix - tas ilgiausias raudonas
6. Vazonin R - mazesni oranziniai
Kitu foto nebus

7. jamaican red
8. Bolivian Rainbow (turbut)
9. Mikronas G - atrodo taip kaip vazonin R, tik augalas siek tiek pats mazesnis...
10. hungarian Yellow wax - situ turiu ir pirktiniu ir galesiu ir savo parinkt, jeigu ka...
Dar turiu ir pirktiniu seklu - tai situ jau ne po daug galiu

11. Jalapeno tam hot
12. Cayene Long Red Thin
13. Habanero Orange
Stai tiek kol kas turiu veisliu

Dabar pagalvojau, kad veisliu turiu, tai as tikrai daugiau - gi dar visokiu apsikeistu yra - ir kur reiks kitais metais viska sutalpint

Edexa, o tu savo pipiriukus jau valgai? Pas mane tai 5 ar 6 jau yra uzmegzti, pas mama maciau dar daugiau... ( o turim abi po tavo 2 daigus)... Gal tuoj jau ir nokt tuoj prades
, jei voratinkline erke neuzbaigs
Casual - tavo pipiriuko ilgai nepersodinau, tai toks ir stovejo koki davei - bet po persodinimo jau kitus baigia prisivyt ir ziedelius formuoja - kol kas dar ziedeliai neissiskleide...
Ir dar - esu isitikinus, kad pas tave bus habanerai, nes as turiu is kitur habaneru, tai lapai tokie patys

Casual - tavo pipiriuko ilgai nepersodinau, tai toks ir stovejo koki davei - bet po persodinimo jau kitus baigia prisivyt ir ziedelius formuoja - kol kas dar ziedeliai neissiskleide...

Ir dar - esu isitikinus, kad pas tave bus habanerai, nes as turiu is kitur habaneru, tai lapai tokie patys