aš gimdžiau II ligoninėj. Tikrai likau patenkinta, nesu išlepinta, gal todėl man viskas buvo gerai. ir daktarė

ir maistas, ir palata gera buvo. dėl maisto, tai daugiausiai gavau pieno produktų: varškė, košės, pieniška siruba, tam kad pienuko būtų. o kad balandėliai maitinančiai mamai, tai nesupratau...

juk kopūstas nelabai gerai ka tik gimusiam vaikeliui juk pilvelio skausmus kelia...
ypač geru žodžiu galiu paminėti akušerę Rasą

geras žmogeliukas. Daug gerų patarimų gavau iš jos dėl maitinimo, nes turėjau labai daug pienuko ir buvo skausmai krūtinės.
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2007 07 18, 09:55)
Man labiausiai įsiminė dvi naujagymių sesutės, viena brandaus amžiaus juodais trumpais plaukais, kita irgi juodaplaukė bet jaunutė ir ilgakasė. Fantastiškos moterys, ir patarimų naudingų davė ir papokštaudavo.
O niųrią maisto išvenešiotoją ir aš atsimenu, bet tiesiog į ją nekreipiau dėmesio, pasakydavau ačiū ir tiek, nei ji seselė nei ji gydytoja kad man svarbi būtų kad reaguočiau į surūgusį jos veidą
O lovos tai abu kartus man papuolė nesulūžsios bet erzino tai kad jos labai jau aukštos sunku po kirpimų iš jos išlipt ir į ją įlipt.
aga naujagimių skyriaus moterys puikios