QUOTE(Dantiste @ 2010 06 09, 15:20)

man ir tas pats klausimas iskilo. nors pati dar tik viena darba tempiau, bet labai jau sunkiai, uztai lygiai pagal aidos skylutes

tik del to kartono, tai prasiau reminimo centre kad man ispjautu toki ir rema padarytu, o isireminsiu pati, tai gincijomes gincijomes, tada atnese man parodyt ta kartona, kad jisai iskart su lipnia plevele ir cia jie tokiu nepjausto ir nedalina

ieskojau to spec.maketavimui, nu bet negavau

kur paklausi tai visi: ko tokio?

pirkau kazkoki paprasta is storesniu. gal del to ir ejosi sunkiai, kad kartonas nelabai koks
Aš kartoną perku parduotuvėje "Popieriaus pasaulis". Yra įvairiausių, tik lapai nemaži. Pačiai rėminti man geriausia, patikimiausia. Ačiū
Dvi už paskatinimą tai daryti. Man labiausiai patinka prisiūti darbą prie kartono.
Darbą iš aidos tai visai lengva rėminti, ta prasme, kad ten labai gerai matyti eilutės. bet ir ant lino ar ewo siuvinėtus darbus taip pat nėra sudėtinga pačiai įrėminti. Mes gi tokios kruopščios!!!
Niekad neduočiau darbo klijuoti. Man būtų neapsakomai gaila, jei sugadintų. O tokių atvejų mačiau labai daug...
Įdėjot nemažai žavingų darbų. Verčiau verčiau temą ir labiausiai įstrigo Paukščiuko metrikutis su Acu mergaite, Little angel adatinės - niekada nenustosiu sistebėtis tavo kūrybingumu ir darbštumu