Nieko nekeičiau, ar bent jau stengiaus nekeisti, tik mano siūlai plonesni
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 28, 23:38)
Nieko nekeičiau, ar bent jau stengiaus nekeisti, tik mano siūlai plonesni
Aisku

pasirodau ir as,su suknele SAU

QUOTE(Olaiva @ 2010 06 29, 11:21)
nu fantastika

Olaiva labai labai graži suknelė, atrodo paprastutė, bet be galo subtili, aš irgi tokios norėčiau

Olaiva, ir vėl tokį grožį mums parodei, nuostabu, žavu, tiesiog tobula

Olaiva, nuostabi suknelė, o spalvos užburiančios..

QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 06 29, 11:29)
nu fantastika
antras dublis visiskai pagal mono norus
su nreliai tinkanciom rankovytem 

man irgi tos rankovytes labai patinka,palaidos netiko,o kai paraukiau,tai ir prilipo

QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 06 29, 11:54)
Olaiva labai labai graži suknelė, atrodo paprastutė, bet be galo subtili, aš irgi tokios norėčiau 

QUOTE(diudas @ 2010 06 29, 12:13)
QUOTE(bielra @ 2010 06 29, 12:16)
dekui uz gera zodi.daugiau jau neberodysiu,nes vis tiek panasios visos.o tas spalvu derinys tai man paciai be galo mielas

QUOTE(Olaiva @ 2010 06 29, 10:21)
pasirodau ir as,su suknele SAU

vau

Labai gražu, spalvos
Niu, bet jūs man berazumei paaiškinkit, kaip pasiskaičiuot dėl dydžio. Juk linas skalbiamas neprognozuojamai traukiasi
Pernai nėriau suknelę sau su didele atsarga, tai kai susitraukė, verkt norėjosi, sesei atidaviau, kuri tris kartus už mane plonesnė. Tai dabar kažkaip atsargiai į liną žiūriu, o tokių gražių spalvų pirkt yra

QUOTE(naiste777 @ 2010 06 29, 19:40)
Labai gražu, spalvos
Niu, bet jūs man berazumei paaiškinkit, kaip pasiskaičiuot dėl dydžio. Juk linas skalbiamas neprognozuojamai traukiasi
Pernai nėriau suknelę sau su didele atsarga, tai kai susitraukė, verkt norėjosi, sesei atidaviau, kuri tris kartus už mane plonesnė. Tai dabar kažkaip atsargiai į liną žiūriu, o tokių gražių spalvų pirkt yra 

nu nezinau,man jis nesitampo,nesitraukia,tiesiog rankom skalbiu ir dziaunu gulincius rubelius,pratampau kaip reikia ir vualia

Net seilė nutįso bežiūrint...