Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

padekit su juo susigaudyt unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 02, 11:42)
padekit su juo susigaudyt unsure.gif  4u.gif

su kuo padėt susigaudyt?
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 06 01, 23:05)
Pašventupys.
Netoli Pakuonis, Ašminta, Pociūnai.

Vau bigsmile.gif Žinau tas vietas. Tekę būt. Tik Pašventupio nežinau. Aš nepertoliausiai gyvenu. Ant Kauno ir Prienų rajono ribos ax.gif

QUOTE(VIENIŠA @ 2010 06 01, 23:15)
Bet mano kaimukas truputį kitoj pusėj, nors irgi Prienų rajone  ax.gif

O kurioj tavo vietoj? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 02, 00:07)
LENTELĖS PARSISIUNTIMUI

Ačiū. Labai šauni lentelė thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laukiau siuntinio,dar vakare i pasta ejau.tai kai atsius teks i pasta eit pasiimt,i namus tik pranesima atnes.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 02, 18:00)
Vau bigsmile.gif  Žinau tas vietas. Tekę būt. Tik Pašventupio nežinau. Aš nepertoliausiai gyvenu. Ant Kauno ir Prienų rajono ribos ax.gif

Labutis, nusiplūkiau šiandien. Aš šią savaitę forume pasirodysiu kaip jaunas mėnuo. Darbo daug turiu. Dabar turėsiu daug išeiginių, bet po to arsiu keturias dienas, nes pas mus perka naujus kompus su nauja programine įranga- tai kitą savaitę mane siunčia į mokymus, po to turėsiu mokyti koleges. Esu vienintelė tarp savo kolegių su aukštuoju ir dirbanti pagal specialybę- tai visi atsakingiausi darbai man suplaukia.

Bet RR neatsisakau, turiu visur spėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 02 birželio 2010 - 19:04
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 02, 20:29)
laukiau siuntinio,dar vakare i pasta ejau.tai kai atsius teks i pasta eit pasiimt,i namus tik pranesima atnes.

Tai dar negavai? Sakė trečiadienį bus g.gif
Atsakyti
matai kai as siunciau,klausiau kad bus,sako laiskas eina tris dienas,siuntinius paima iki puse 12,tai sako snd nebespesit.greiciausiai ateis ketvirtadieni.bet kai parejau namo dar tik buvo puse 12,tai turejo ir paimti,gal ju laikrodis blogai rodo? schmoll.gif o tu gavai?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 02, 21:45)
matai kai as siunciau,klausiau kad bus,sako laiskas eina tris dienas,siuntinius paima iki puse 12,tai sako snd nebespesit.greiciausiai ateis ketvirtadieni.bet kai parejau namo dar tik buvo puse 12,tai turejo ir paimti,gal ju laikrodis blogai rodo? schmoll.gif o tu gavai?

Ne. Aš ir negavau. Laukiu rytojaus... Jau išsirinkau ką siuvinėt ir taip nagai niežti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 02, 18:00)
Vau bigsmile.gif  Žinau tas vietas. Tekę būt. Tik Pašventupio nežinau. Aš nepertoliausiai gyvenu. Ant Kauno ir Prienų rajono ribos ax.gif
O kurioj tavo vietoj? bigsmile.gif

Mano kaimukas - Jieznas. Nors Jieznas kaip ir miestelis skaitosi, bet man didelis kaimas biggrin.gif
O koks tavasis? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIENIŠA: 02 birželio 2010 - 20:01
QUOTE(VIENIŠA @ 2010 06 02, 21:00)
Mano kaimukas - Jieznas. Nors Jieznas kaip ir miestelis skaitosi, bet man didelis kaimas  biggrin.gif
O koks tavasis?  mirksiukas.gif

Žinau Jiezną, gi pro ten kelias į Vilnių eina. Jiezne močiutės kaimynų dukra internate mokėsi.
Atsakyti
Kaip sekas lino grupei, ar yra baigiančių?
Atsakyti