
Nu Ule jus cia ir pasidarbavot,ir viskas taip skaniai atrodo,saunuole

Reis butinai isbandti ta voveraiciu apvirimo technika
Labai skaniai atrodo visi tie patiekaliukai su voveraitemis.
O tuos pyragelius su soda, reik kepti tikraja to zodzio prasme keptuveje su trupuciu aliejaus, ar visgi tai turetu buti labiau panasu i virima keptuveje ant aliejaus. Sorry kad klausiu, bet kai kepu tai beveik nepilu aliejaus, nebent sauksteli.

O tuos pyragelius su soda, reik kepti tikraja to zodzio prasme keptuveje su trupuciu aliejaus, ar visgi tai turetu buti labiau panasu i virima keptuveje ant aliejaus. Sorry kad klausiu, bet kai kepu tai beveik nepilu aliejaus, nebent sauksteli.
QUOTE(Elena @ 2010 07 01, 09:31)
dariau kartą ir aš, ti kiš kopūsto pagyvenusio, tai viską teko išmest lauk

QUOTE(Agniska @ 2010 07 01, 14:01)
grybai-ne juokas,tad aš apverdu, man tada ramiau.
QUOTE(lile @ 2010 07 02, 10:39)
O tuos pyragelius su soda, reik kepti tikraja to zodzio prasme keptuveje su trupuciu aliejaus, ar visgi tai turetu buti labiau panasu i virima keptuveje ant aliejaus. Sorry kad klausiu, bet kai kepu tai beveik nepilu aliejaus, nebent sauksteli.
paziurek ta nuoroda kur ideta zemiau, ten visas paruosimo procesas nufotkintas. Kepa juos ne verda.
QUOTE(Agniska @ 2010 07 01, 14:01)
As tai voveraites visad nuverdu, nes jei is karto kepu man jos per karcios

Ule

Vistienos kepsneliai Reikes:vistienos file,fermentinio surio apie 350gr,2 kiausiniu,6 v.s.majonezo,2v.s.krakmolo,pipiru,cesnakines druskos arba keliu skilteliu cesnako,vegetos,zalumynu.Vistiena ir suri supjaustyti mazais kubeliais,musti kiausinius,deti majoneza,berti krakmola,smulkintus zalumynus(petrazoles,krapai),skaninti prieskoniais ir viska gerai ismaisyti.Kepti nedidelius blynelius.Skanu su bulviu kose. 
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(jurga r @ 2010 07 02, 22:44)
Vistienos kepsneliai
Šiandien labai panašius kepiau, tik vietoj grybų, dėjau kalafiorą


QUOTE(Perrin @ 2010 07 03, 01:43)
Šiandien labai panašius kepiau, tik vietoj grybų, dėjau kalafiorą
MB su sūnum laaabai gyrė 


Kad recepte grybai lyg ir nepaminėti

QUOTE(Kibekė @ 2010 07 03, 06:56)
Va, ką reiškia vyrus maitinti, o pačiai nevalgyti


Tai prie progos vaišinu:
ITALIŠKAI KEPTA SKUMBRĖ
Originalus receptaspaimtas iš 1992m knygos "Itališki patiekalai"
1200 g skumbrės filė
500 g makaronų
pusė stiklinės pomidorų tyrės
2 stiklinės sūrio
2 v. š. sviesto
2 v. š. džiuvėsėlių
1 v. š. citrinos sulčių
druskos
Skumbrės filė supjaustyti gabaliukais, užpilti citrinos sulčių, pabarstyti druska ir sudėti į gilią sviestu išteptą ir įkaitintą keptuvę. Ant žuvies sudėti pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus ir užpilti šiltu vandeniu praskiesta pomidorų tyre. Ant viršaus užbarstyti tarkuoto sūrio, džiūvėsėlių, apipilti ištirpintu sviestu ir kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje 20 min.
[attachmentid=200805]
QUOTE(Perrin @ 2010 07 03, 10:58)
Būna ir man dienų kaip tyčia, kad mintys vienur, o žodžiai kiti

Laba diena visoms norejau paklausti gal kuri turi nusikopinusi kalafioro su farsu recepta ten kur visas kepasi
buciau dekinga


Vištienos vėrinukai visa esmė vištienos marinate, o valgyti galima su kuo tik norite. Aš vėriau ant iešmelių bulves ir valgėme su šv. salotom.
Marinatui reikės:
3 šaukštai medaus, 3 šaukštai sojos padažo, 1 citrinos sultys, vištienos prieskonių, šesnako.
Pamarinuoti vištienos file gabaliukus kiek galima ilgiau. Aš marinavau puse dienos. Pakako. Idealus variantas būtų kepti ant žarijų, bet ir orkaitėje buvo skanu
Marinatui reikės:
3 šaukštai medaus, 3 šaukštai sojos padažo, 1 citrinos sultys, vištienos prieskonių, šesnako.


