Kiek aš čia grožių visokių prižiūrėjau, kad dėsti savo, naujokės, "šedevru" nebelabai norisi... Bet tiek to

Gaminti visada megau. Tačiau nebūdavo reikalo, nes sau gaminti - neįdomu ir ūpo nėra. Todėl netobulėjau ir tas gaminimas būdavo toks studentiškas

. Tačiau atsirado mano gyvenime vyras, kuris mielai ragauja ir degustuoja mano "ant smūgio" padarytus patiekaliukus

. Pasidalinsiu šiandieniniais savo pietumis, kuriuos tikrai bet kuri, net nepatyrusi šeimininkė, pasigamins be vargo.
MAKARONAI[B] iš to, ką turime
Makaronai: bet kokie, kokie patinka. Kaip virti - žinote visos

(padruskuotas vanduo, truputį aliejaus).
Visa kita: iš vakarykščios vakarienės liko apkepinto ir patroskinto faršo su daržovėmis. O buvo gaminamas taip: 300-400g kiaulienos faršo apkepta keptuvėje, po to sumesti svogunas (kubeliais), tarkuota morka, ant galo - žalioji paprika. Prieskoniai pagal skonį (pipiriukai, druska, ciberžolė, kmynai, smulkinti krapai). Išsitroškino skaniai, savo sultyse. Vakarienei būtent toks troskinukas su apekptom bulvėm ir šviežiom salotom buvo pateiktas (foto nėra, labai alkani buvom).
Pietums kitai dienai: išviriau makaronus, nupyliau vandenį ir sudėjau į puodą, kuriame troskinukas buvo. Įdėjau porą šaukštų grietinės. Pagal skonį įdėjau dar prieskonių. Truputį dar patroškinau, kad viskas perkaistų. Patiekiau dubenėlyje su šviežios salotos lapu ir pjaustytu svogūnlaiškiu.