QUOTE(uzniukas @ 2010 07 26, 13:33)
Mane labai nervuodavo tas laistymas
nes irgi niekaip neišeidavo tolygiai sulaistyt biskvitą - kai įliukšteli šauktą vienoj vietoj tai pelkė ir gaunas
o kitur sausa
Tai dabar esu sugalvojus tokį būdą ir labai patenkita šiuo išradimu
:
laistau susipylus į vaikišką buteliuką su soske (tik biški didesnę skylutę praurbinau) visada susilaisto tolygiai, niekad neperlaistysi, o ir normą jau atidirbau - mažasis AVENT buteliukas - keturiems 26 cm biskvito sluoksniams pats tas



Tai dabar esu sugalvojus tokį būdą ir labai patenkita šiuo išradimu

laistau susipylus į vaikišką buteliuką su soske (tik biški didesnę skylutę praurbinau) visada susilaisto tolygiai, niekad neperlaistysi, o ir normą jau atidirbau - mažasis AVENT buteliukas - keturiems 26 cm biskvito sluoksniams pats tas




