
Sakykit, o soda galima nugesint pvz su citrinos sultim? Noriu kept Cipciuko medaus torta, bet namie acto ner, o i parduotuve tingiu eit del jo

QUOTE(Fanfan @ 2010 08 10, 18:10)
Sakykit, o soda galima nugesint pvz su citrinos sultim? Noriu kept Cipciuko medaus torta, bet namie acto ner, o i parduotuve tingiu eit del jo 

Man atrodo galima

galima citrinos rugstele vietoj acto tai ir citrinos sultimis galima

gal kur greit pasakys , kaip grazuai apibarstyti sonus torto trupinukais ? na virsus tai viskas aisku , o va kaip su sonais ?
kaip ten juos apibarstyti ? juk torto nepasiversi ant sono


Torta pasiimi ant delno,o kita ranka imi trupinius ir glaudi prie sono,geriausia tai daryt virs kokio bliudelio,tai nukritusius trupinius vel bus galima imt ir glaust,kol bus gerai

arba su platoku peiliu kabini trupinius ir spaudi prie torto sonu
Po to padekla reikia gerai nuvalyti


Sakykit, o kuria mase lengviausia dengt torta zmogui, kuris niekada to nedare? Kuria lengviau pasidaryt? Ar su visu masiu likuciais galima daryt papuosimus, pvz kvietkus? Ar cia jokio skirtumo?
aš pirmą kartą dengdama naudojau šitą merginų rekomenduotą masę. ir labai gerai pavyko(aišku yra kur tobulėti)
is jos likučių galima ir gėles daryti
Meian dengimo mase is gliukozes


Meian dengimo mase is gliukozes
Aciu, Sypsaliuk
as pastudijavau jas visas, tai man irgi sita pasirode "lengviausia" 
Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?


Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?

QUOTE(Fanfan @ 2010 08 10, 23:27)
Aciu, Sypsaliuk
as pastudijavau jas visas, tai man irgi sita pasirode "lengviausia" 
Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?


Ir dar toje papuosimu temoje uzmaciau, kad puosia spalvotais trupiniais meduti. O kaip tuos trupinius nuspalvint?

kazkur buvo rasyta, tik dabar nerandu kur ....kaip tuos visus truoinius padaryt.


QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 10, 22:48)
kazkur buvo rasyta, tik dabar nerandu kur ....kaip tuos visus truoinius padaryt.
zinau kad pilki, berods deginti trupiniai su miltais maisyti, bet negaliu garantuoti. kazkodel taip lenda i galva 


taip taip, sudegintas vienas blynas is jo gaunas tie tamsiausi pabarstukai, balti - miltai, nes cukrus sudrėksta, o pilki, va Sypsaliukas parašė
