Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

Mano apelsinu sufle tortukas atrodo taip:

user posted image
Kai darau sau, kad butu grazu ir skanu, istirpdau sokolado plytele su 2 saukstais sviesto, ismaisau, aptepu smile.gif Tokiems sufle tortams labai skoni pagerina sokoladas smile.gif
Atsakyti
turiu klausimuka

tiek daug tu receptu su maskarpones suriu,nezinau kuri issirinkti. pagal koki recepta jus darot (noriu laaabai skanaus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 07, 10:48)
turiu klausimuka

tiek daug tu receptu su maskarpones suriu,nezinau kuri issirinkti. pagal koki recepta jus darot (noriu laaabai skanaus  biggrin.gif )

Betgis nė prie vieno neparašyta, kad neskanus biggrin.gif
kiekvieno skonis išskirtinis, jumi reik atras savąjį mirksiukas.gif paskaitykit receptūras, kas arčiau širdies bus tą ir kepkit.
aš va, skaitau, kad skanus šampaninis tortas, bet jo nekepiau dar, nes šampano nemėgstu, tai sunku man prisiruošt ir paragaut tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 07, 10:48)
turiu klausimuka

tiek daug tu receptu su maskarpones suriu,nezinau kuri issirinkti. pagal koki recepta jus darot (noriu laaabai skanaus  biggrin.gif )

O as tai kepu su plikytos teslos pagrindais, kur ieina braskes, tik niekad ju nedejau, tiesiog neturedavau kai darydavau, tai dariau su persikais ir kriausem konservuotom, man skanu, kas valge ir gyre, teisingai sako-skonio reikalas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
skaitau gal jau savaite visas temas su tortais susijusiais, doh.gif bet vis nesugalvoju... kaip namie suchalturint mergvakario torta... blush2.gif turiu minti, kad iskept normalu apvalu torciuka, ispjaut skyle, i ja ikist, koki su tesla apkepta bananiuka, salia padet persiku pora, ar kazka apvalaus.... ir graziai viska padengt kokiu kremu ar kuo... ka manot, pavyktu toks scenarijus, g.gif gal turit gerseniu minciu??? 4u.gif
Atsakyti
atnesu svao mergvakario torta.... susilaukiau komentaru kad ir "poslas" ir pykina nuo tokiu tortu.... blush2.gif doh.gif bet toks buvo pageidavimas

user posted image

bandziau daryti su apelsinu sufle, bet man kazkas nelabai gavos...lyg grietinele sutrauke...? kazkoks y varske labiau panasus...kazi cia grietinele kalta? o gal apelsinai per rugstus? g.gif
Atsakyti
per karštą želatiną supylei į kremą 4u.gif
Atsakyti
nieks daugiau neturit minciu? unsure.gif
Atsakyti
o kam tą skylę pjauti, perveri ant medinio iešmelio ir įstatai arba ant tvirtesnio kokteilinio šiaudelio, iš bulvytės masės gali nulipdyti ir falą ir visus priklausinius, o jau kaip papuoši, tai jau nuo sugebėjimų priklauso 4u.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif man viena minti dabar pakisai, na ryt vakare turbut jau pademonstruosiu kas gavos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 08, 20:28)
per karštą želatiną supylei į kremą  4u.gif

visko gali buti..... blush2.gif bandysiu dar karta smile.gif isknisau pas mama senu receptu knygu, o kiek ten tortu, o jau biskvitu receptu kiek smile.gif reiks pabandyti kuri nors smile.gif
Atsakyti
dar klausimėlis....vaikštinėdama po Maxima pamačiau Dr. Oetker miltelius plaktai grietinėlei....(ten ji padaroma su pienu)...gal kas bandėt? ar kaip nors išradingai ja naudojot? kaži ar tiktų tortų puošimui? g.gif
Atsakyti