Įkraunama...
Įkraunama...

Amerikiečių buldogaS VI

Krizė... savanoriai autoremontininkai pasisiūlė padėti thumbup.gif Ar niekam nereik auto paslaugų papigiai? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sarlite @ 2011 04 16, 00:54)
Krizė... savanoriai autoremontininkai pasisiūlė padėti  thumbup.gif  Ar niekam nereik auto paslaugų papigiai? biggrin.gif

Jei į kitus miestus važiuoja, tai man reiktų mašiną patvarkyt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aure111: 16 balandžio 2011 - 15:39
QUOTE(Sarlite @ 2011 04 16, 01:54)
Krizė... savanoriai autoremontininkai pasisiūlė padėti  thumbup.gif  Ar niekam nereik auto paslaugų papigiai? biggrin.gif

user posted image

GEEEEEEEEEEEEEERAAAAAS! Jei reiks zinosim kur kreiptis!
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2011 04 16, 16:39)
Jei į kitus miestus važiuoja, tai man reiktų mašiną patvarkyt  thumbup.gif  thumbup.gif

Aure aisku vaziuoja , tik kelione tektu apmoketi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=*Šyva*,2011 04 22, 14:08]
GEEEEEEEEEEEEEERAAAAAS! Jei reiks zinosim kur kreiptis!

Ir pigiai ir kokibiskai , du specai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Busimiems veisejams mirksiukas.gif

http://agiesha.bloga...ejams-3585.html
Atsakyti
QUOTE(margaret5772 @ 2011 04 28, 19:18)

super straipsnis,ale"veisejams " dzin rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2011 04 28, 18:46)
super straipsnis,ale"veisejams " dzin rolleyes.gif

Del to ir idejau gal atsimerks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(margaret5772 @ 2011 04 28, 20:38)
Del to ir idejau gal atsimerks  blink.gif

Geras žodis "Gal" biggrin.gif ale rimti veisėjai dar labiau būna susirūpina, nei tokie daugintojai, kuriems viskas dzin, tokių galvelėse tik kai kas kita valdo.... optimistai. Tokie atvejai pagal juos: "kažkam kitam būna tik ne MAN".
Atsakyti
QUOTE(margaret5772 @ 2011 04 28, 18:18)

scare.gif nafik mergos, negazdinkit! Galima infarkta gaut, ypac tas su issprogusio akytem fear.gif Nors vargu bau ar "tikrus" daugintojus tai isgazdintu! Jiems tik slamantys galvoj, o visa kita pofigu!
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Linkėjimai Jums ir Jūsų grožiams nuo retriverių smile.gif
Įsiveržiau į ne savo temą, bet pagalvojau, kad tai gali būti kaip tik TA vieta smile.gif Belandžiodama po beglobiukų puslapį, radau labai gražų žmonių pagalbos šauksmą.. Pasidarė labai gera, kad šita šeima nėjo "lengviausiu" keliu, neatsisakė savo šunų, o tiesiog prašo padėti... Va istorija:

http://www.gyvunuglo...lt/main/g.35649

Pamaniau, kad amerikietukas gal rastų prieglobstį pas ką nors iš Jūsų smile.gif

Gražių Jums vasaros akimirkų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otter @ 2011 07 27, 10:37)
Laba diena  4u.gif

Sveika mirksiukas.gif
nu šita jau seniai žinom, bent aš tikrai.Jis jau ne kartą dovanojama verysad.gif
kas mane džiugina, kad iškastruotas rolleyes.gif tai bus mažiau ....... ax.gif Norisi palinkėti, kad greičiau rastu tikrus namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2011 07 27, 08:49)
Sveika mirksiukas.gif
nu šita jau seniai žinom, bent aš tikrai.Jis jau ne kartą dovanojama verysad.gif
kas mane džiugina, kad iškastruotas rolleyes.gif tai bus mažiau ....... ax.gif Norisi palinkėti, kad greičiau rastu tikrus namus  4u.gif

Sorriukas, aš nežinojau, kad čia jau "sena naujiena".. blush2.gif benamiukų puslapyje tik šiandien skelbimukas įkeltas, tai ir nutariau pamėginti pagelbėti.... ax.gif
Atsakyti