Įkraunama...
Įkraunama...

Piršto čiulpimas/nagų kramtymas

maniske su pirstu susidraugavo pradejus dygt dantukams. dabar, kai jau 8 yra, ypac draugauja blush2.gif istisai pirstai burnoj cool.gif
Atsakyti
g.gif Gal pabandykit kokiu bintu apristi ta pirsciuka net ir nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kniuksė @ 2006 09 24, 23:21)
O kaip jums sekasi, ar užgydei žaizdeles? Jei taip, tai kuo?

Nekaip sekas. Nakčiai bepantenas ar sudokremas, dieną valom, valom, valom. bet... Prieš kelias dienas lyg ir buvo pagražėję, bet ir vėl sušlapo ir vėl tas pats doh.gif
Beje, mums ne pirščiukai žaizdoti o tarpupirščiai. Spirgis vis smilių į burną įsikišęs. Ir jam nesvarbu karė ar dešinė, jei vieną ištraukiu, tai tuoj kitą įsikiša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2006 09 25, 13:41)
Nekaip sekas. Nakčiai bepantenas ar sudokremas, dieną valom, valom, valom. bet... Prieš kelias dienas lyg ir buvo pagražėję, bet ir vėl sušlapo ir vėl tas pats  doh.gif
Beje, mums ne pirščiukai žaizdoti o tarpupirščiai. Spirgis vis smilių į burną įsikišęs. Ir jam nesvarbu karė ar dešinė, jei vieną ištraukiu, tai tuoj kitą įsikiša  doh.gif

O mes tai čiulpiam dešinės rankos nykštį, ir tik jį blink.gif . Tai nebežinau į ką greit bus panašus tas pirštukas schmoll.gif
Atsakyti
Labai nemodernus, bet efektyvus mano mociutes metodas-patepti pirsciuka kuo nors labai neskaniu-kad ir vaikisku muiku. Mus su broliu pagyde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvaki @ 2006 09 25, 13:41)
Nekaip sekas. Nakčiai bepantenas ar sudokremas, dieną valom, valom, valom. bet... Prieš kelias dienas lyg ir buvo pagražėję, bet ir vėl sušlapo ir vėl tas pats  doh.gif
Beje, mums ne pirščiukai žaizdoti o tarpupirščiai. Spirgis vis smilių į burną įsikišęs. Ir jam nesvarbu karė ar dešinė, jei vieną ištraukiu, tai tuoj kitą įsikiša  doh.gif

Gali labai būti kad tavo leliukui tarpupirščiuose įsitaisė grybelis. Čia jau reikėtų priešgrybelinių tepalų, bet vaikiukas prisivalgys... Tai jau problema.
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 09 25, 16:17)
Gali labai būti kad tavo leliukui tarpupirščiuose įsitaisė grybelis. Čia jau reikėtų priešgrybelinių tepalų, bet vaikiukas prisivalgys... Tai jau problema.

blink.gif O kaip tą grybą nustayti?
Nenoriu galvot kad grybas. Manau, kad tiesiog nuo drėgmės, nes pastoviai pirštai šlapi doh.gif
Atsakyti
Taigi, mano dukrytė nuo rugsėjo jau keliauja į darželį (Prieš tai metus lankė lopšelį).
Jau pirmosiomis rugsėjo savaitėmis pastebėjau kad ji dažnai kiša į burnytę pirštus ir čiulpia. Darželio grupėje, kurią ji lanko yra viena mergaitė dar neatsisveikinusi su tūte, maniau gal dėl to ji pradėjo kišti pirštus į burną...bet lopšelio grupėj buvo ta pati mergaitė su tūte ir tuomet mano mergytė pirštų nečiulpė. Įtariu, kad kažkas čia negerai verysad.gif Mamytės, gal galite pamąstyti kartu su manim, kodėl taip yra... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Boružiukė @ 2006 09 28, 11:10)
Taigi, mano dukrytė nuo rugsėjo jau keliauja į darželį (Prieš tai metus lankė lopšelį).
Jau pirmosiomis rugsėjo savaitėmis pastebėjau kad ji dažnai kiša į burnytę pirštus ir čiulpia. Darželio grupėje, kurią ji lanko yra viena mergaitė dar neatsisveikinusi su tūte, maniau gal dėl to ji pradėjo kišti pirštus į burną...bet lopšelio grupėj buvo ta pati mergaitė su tūte ir tuomet mano mergytė pirštų nečiulpė. Įtariu, kad kažkas čia negerai verysad.gif Mamytės, gal galite pamąstyti kartu su manim, kodėl taip yra... g.gif

Čia kažkas nerviniu pagrindu.
Atsakyti
maniskis ir labai daznai ciulpia pirstuka, nes neima ciulptuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiger_babe @ 2006 10 09, 10:40)
maniskis ir labai daznai ciulpia pirstuka, nes neima ciulptuko doh.gif

Na mano nuomone geriau ciulptukas nei pirstas, nuo ciulptuko nenuciulps odytes vos ne iki krauju verysad.gif
O mano saulyte jau pirstuku neciulpia yahoo.gif kisa pirstukus i burnyte, bet ne tam , kad ciulpti o tam, kad paciupineti dantukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2006 10 09, 10:44)
Na mano nuomone geriau ciulptukas nei pirstas, nuo ciulptuko nenuciulps odytes vos ne iki krauju verysad.gif
O mano saulyte jau pirstuku neciulpia yahoo.gif  kisa pirstukus i burnyte, bet ne tam , kad ciulpti o tam, kad paciupineti dantukus tongue.gif

Savaime suprantama, kad čiulptukas geriau, bet ką daryti jei NEIMA čiulptuko? Niekaip neįsiūlysi schmoll.gif . Geriausiu atveju pakramto ir išmeta doh.gif . Ką daryti tada? O kaip jūs atsikratėte savo žalingo įpročio?
Atsakyti