QUOTE(irisas @ 2010 06 23, 17:55)
vat mano buvo kilęs klausimas apie laikymą taurelės. Turiu tokius silikoninius burbuliukus

, tai aprašyme parašyta, kad nenaudojant pabarstyti talku (mažas indelis buvo idėtas). tai kažkaip man įdomiai, nes apie taureles nieko panašaus nesu girdėjus

gal ten skirtinga medžiaga
Bet argi vaginaliniai rutuliukai iš medicininio silikono? Aš juos irgi turiu iš 'nature skin" serijos, bet ten ne silikonas
Kiek domėjausi prieš pirkdama, tai ten taip vad. 'cyberskin', t.y. PVC ir silikono derinys, minkštas elastomeras

Ir visai gi kitoks pojūtis, pakanka abu palaikyti skirtingose rankose, kad pajust..pamatysit

Taurelei tikrai nereik jokio talko, jis net netinka. Išplaunu, dezinfekuoju ir padedu iki kito karto.
QUOTE(Satura @ 2010 06 23, 18:03)
ne kad neramu, o kad išmatavimus pasakytų
parašą tai mačiau, bet nepaisant atostogų vistiek reklamos srityje darbuojiesi iš peties
o tau L būtent tiko?
Oi, abejoju ar ką pasakys dėl išmatavimų

Visi medikai kalba tą patį, kad makštis - elastingas vamzdelis, kuris prisitaiko ir kt. bla bla bla..
Aišku reklamuoju, nes visų pirma pati SM dėka atradau būtent šią firmą

Netgi galiu pakartot nuorodą, kur siunčia į LT ir pačios galit užsisakyt

, ir visus maišelius pažiūrėt:
http://www.ladycup.eu/
Aš prieš pirkdama abiem atvejais čiupinėjau, specialiai net parduotuves aplankiau ir žiūrėjau vizualiai abu dydžius. Aišku galima remtis ir aprašymais, bet va kietesnis "MoonCup" man gerai tinka ir mažesnis (tas vad. B ), jis gerai 'įsiremia', tokį ir turiu. Ir tas pats su dabartine taurele - abu dydžius nusipirkau, nes nebuvo galimybės kitaip įvertinti

Ir kadangi ji kitokia man, tai norisi pasilikti L dydį

, o ir toks man derėtų pagal aprašymą. Na, šiaip ar taip, po kelių dienų bus aišku ar teisingai pasirinkau, jei pasirodys kažkas baisaus, bandysiu mažesnę...
P-kos ginekologei, tai nė neaiškinu nieko, jei ji man "Alura" pasiūlė, tai aš iškart supratau, jog bendros kalbos nerasime
Papildyta:
QUOTE(Be pykčio @ 2010 06 23, 19:12)
Ar man pavyks?

( klausimas retorinis)
Pavyks..kiek skaičiau šioje temoje ne viena moterytė susidūrė su keblumais pirmąkart, bet vėliau lyg ir susidraugauja