QUOTE(Sense @ 2010 06 15, 12:40)
Išbandžiau ir aš taurelę. Įsidėjau lengvai, bandžiau pasukioti, kad įsitvirtintų, tai niekas man nesisuko. Na taip ir palikau. Buvo patogu, nieko nejaučiau,bet lengvai pykino, gal dėl blogo įsidėjimo, gal dėl to,kad kūnas neįpratęs. Truputį pratekėjo, tai reiškias blogai buvau įsidėjus. O kai reikėjo išimti

va tada truputį pasivarginau. Ar ją imanoma per gyliai įstumti? Aš vos radau galiuką, nenorėdama nardyti po visus savo plotus. Galiukas kažkodėl gulėjo šonu,sunkoka buvo užgriebt. O pats išėmimas nesudėtingas, kaip instrukcijoje parašyta, sukiojant į vieną kitą pusę,bet kol kas tokio proceso viešam tualete neįsivaizduoju. Ir tas ieškojimas savyje taurelės

jau buvo kilusios mintys, kad nerasiu ir reiks pas ginę važiuot
Tai kaip čia aš sugebėjau taip susikišti, kad man galiukas šone buvo ir vos radau?
Jei nepakirptas galiukas, jis daugeliui merginų bus netgi per ilgas, t.y. gali kyšoti. Reikia patrumpinti galiuką ir žemiau dėti taurelę. Man galiukas irgi būna šonu pasisukęs truputį, ir visad į tą pačią pusę. Jei pratekėjo, matyt buvo per giliai, aukščiau gimdos kaklelio.
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 06 15, 13:25)
Aš tai galiuką beveik visai nukirpau, kai įsitikinau, kad ta taurelė ten niekur nepasimes
O apie silpnus raumenis irgi jau pagalvojau... Šiaip niekad nebuvau
išplerusi ar
suglebusi 
bet po nėštumo labai daug kas pasikeitę organizme, ir venos plėstis pradėjo...
Blogiausia, kad šitam procese negali pasižiūrėti, ką darai

Matytum tą gimdos kaklelį ir būtų aišku, kaip dėti taurelę. O apgraibom man labai neaišku, ar tai ką aš randu yra gimdos kaklelis, ar nevisai.....
Aš apvesdama pirštu aplink taurelę, lengvai pajuntu kai gimdos kaklelis būna ne virš taurelės, jaučiasi toks nelygumas, kaip kalnelis. Bet aš dėl NŠP įpratusi kadien tikrinti gimdos kaklelio padėtį, tad jau puikiai jį pažįstu ir atpažįstu

Per mėnesines jis būna minkštas, todėl gal ir sunkiau jį "atpažinti", bet tikrai įmanoma. Beje, per vaisingas dienas kaklelis būna minkštas ir aukštai, jį sunku pasiekti, o per mmm - minkštas, bet kažkodėl žemiau (bentjau man), tad tikrai gan nesunku pražiopsoti jį ir taurelę įdėti per giliai. Bent man kažkaip labai greitai, per pirmas mmm pavyko įkirsti kaip čia viskas yra su ta anatomija.